0 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde (545 puan) tarafından

Bim evime uzak hava da soğuk bide çok yuruyemiyorum artık agirlastigim için çok güzel şeyler de vardı tuhh inşallah kalır. Sizlerin postlarini gördükçe mutlu oluyorum ama kendim almış gibi neler aldınız atın da bakarak mutlu olayım bari :) 

10 Cevaplar

0 oy
(15,022 puan) tarafından
Bizde gidemedik hem uzak hem de bize göre birşeyler yok 
tarafından
Evet canikom sen :)
(15,022 puan) tarafından
1 tane var kızım var canım :) ❤️
tarafından
İsmi ne songülcüm bide kaç aylık ❤️ Konuştuğumuzu hatrlayamadm kusura bakma konuştuysak
(15,022 puan) tarafından
Yok canım konuşmadık ki :) 18 aylık ismi de ömür :) ❤️
tarafından
Oşşşş yerim benn ❤️Maaşallah kuzuya
-Reklam-
0 oy
(11,501 puan) tarafından
Bende daha gitmedim gidiecm diyom totomu kaldiramiyom anca evin işini bitirdim
(545 puan) tarafından
Kalmıştır inşallah biseyler herkes diyo yagmalamislar :)
0 oy
tarafından
Benim eşim gitti sabah kuzum mama sandalyesi biberon temizleyicisi muslin battaniye nevresim bide kalın battaniyeden almış ssolsun halasıda ana kucağından almış ohhh :)))
(545 puan) tarafından
Ohh ne güzel güle güle kullanirsin inşallah canım
0 oy
tarafından
Ayyy yaaa kıyamam sana ❤️ 

Ben attım aldıklarımi ❤️
(545 puan) tarafından
Ayy valla yakın olsa giderdim ama baya da yol var kız gözüm kesmiyor yolda kalırım :)
0 oy
tarafından
Bende ya bi tane bim bi tane a101 var burda bim ve a101 10 dka yürüme mesafesnde ama kimse olmadığı için tek başıma da gidemyrm neyse artk başka zmna alırız bizde
(545 puan) tarafından
Seninde az kalmış canım neyse bizde dediğin gibi doğunca bebislerle gider alırız :) kışın nasıl cikicaz kız o var bide
tarafından
Kız ben kışın artk bebişi anneme bırakrm çıkarm yada sıkı sıkı giydirip giderm artk :D
(545 puan) tarafından
Ayy benim gözüm yemez valla hasta falan olur sonra gezme derdine :) kocam kızar sonra uğraşamam malum çocuk hasta olunca kocalar hep gezmeyi bahane eder ya :)
tarafından
Kız yok ya bnm locam karışmaz ha çok karışırsa onu bebeğn önüne dikerm yada o gidip alır :)
(545 puan) tarafından
Benimki de normal de bişey demez ama çocuk hasta olursa başıma kakar gezdin hasta ettin der :) bende öyle yaparım uğraşsın dursun sonra bebisle :)
0 oy
(163,520 puan) tarafından
bu saatte gitsende alamazsin bitmistir
(545 puan) tarafından
Gidemiyom zaten :) bakalım nasip değilmiş deriz artik
0 oy
tarafından
Hci oyle derdin yok kocam bimde hemen desem alır ne istersem ana hiç bir şeye ihtiyacım yok gi bimdeki şu dört gözlü dolaplari beğeniyorum onlarda n aldım tamam yeter bana
tarafından
Heee hemen gelir akşama ne istersem ama ben sevmem pek bsii almayı ya ni xok ihtiyacım olmalı kaynimda bimde depoya bile indirdi mesela neler var ama ben yüzüne bakmadan tek bir parça patik aldım oğluma kızdı abim orda bana
(545 puan) tarafından
Ayy ben talan ederdim heralde maşallah bacım epey tok gozlusun demek ki :) ya insan ihtiyaç olmasa da dayanamıyor bazen
tarafından
Yok kız vallah hiç bir şeyde gözüm yok para pul ev bark aman sevdiklerim iyi olsun yeter bana kaynım çok şaşırdı dopoya girmek isteyen okadar çok kadın var ki der almak için ben altın bile istemedim taktiklerini altını geri evrdim nişanlı iken sizde dursun yeter dedim  sevmem altın ne
(545 puan) tarafından
Ahahaha aynen valla sasirilmayacak gibi değil ki bazısı bedava gibi bir saldırıyor benim ağzım açık kalıyor. Ben alırdım ama öyle saldirmazdim yani :)
tarafından
Kaynimla kocam şaşırdılar hatta fazlası haram bacım hepsinin İslamiyet'e göre ywsamaya çalışıyorum daha esime demedim voylr bişi ama onuda orda abisine karşı mahcup rtmek istemiyorum bakalım parası varmı ikisininde 10 liralık patik aldım geldim abim kırılmasın diye bide brocumuz var eşim üzülmesin para harcamadan yük olmayın diye hiç birşey istemedim bugüne kadar
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Hic uzulme kuzum esim Sabah 9 olmadan gonderdim corap alabilmis sadece :D 15-20 saniyede talan etmisler herkez ihtiyacindan fazlasini almis bide
(545 puan) tarafından
Anam millet bedava gibi kapış kapış yapiyo gitmeye de korkardım iterler böyle saldırırken :)
0 oy
tarafından
İkili biberon , ikili emzik , su biberonu ve mama tabağı aldım oyun matini almışlar 
(545 puan) tarafından
Olsun canım güle güle kullan ben onları da alamadım :)
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Bende eşimi yolladim ana kucağı alması için kendimde eltimle gittim başka şubeye. Eşim ana kucağı ve patik almış bende 5li hastane çıkışı patik ayakkabı biberon falan aldım. Eltime de ana kucağı biberon WC basamağı faln aldık :)

(545 puan) tarafından
Ohh ne güzel güle güle kullanın canım
(3,146 puan) tarafından
Sağol canım ama bime gelen ana kucagini almak istiyorsan üzülme çiçek sepetinde trendyolda falan aynısı 120-150 arası fiyatlara var :)
(545 puan) tarafından
Yok ondan var canım oğlumdan kalma başka şeyler istiyodum ama nasip değilmiş
(3,146 puan) tarafından
Daha güzelleri sizin olsun inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,397 soru

24,168,606 cevap

335,738 kullanıcı

...