0 oy
1,562 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kizlar doktor soguk alginligi icin zimaks verdi eczaci 24 saatte bir yazmis doktorda bgn yok dogru mudur sizce normalde 12 saat olmasi gerekir 40 gunluk bebek.. sizlerr nasl verdiler ona gore hast arayip baska doktora sormaya calisicam

10 Cevaplar

0 oy
(12,188 puan) tarafından
Sbah akşam veriyorduk biz ama 40 gunluk olduğu için 24 saatte bir demiş olabilir
tarafından
ya bilemedim ki ilerler vs die korkuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oğluma kullandım ama sabah akşam diye hatırlıyorum biz idrar enfeksiyonu için kullanmıştık 
tarafından
anladim bnde internette boyle gordum o yuzden sormak istedim
0 oy
(13,004 puan) tarafından
Bazı antibiyotikler 24 saatte bir veriliyor 
tarafından
anladim ama bunu cok farkli kullananlar var neden oyle anlamadm
0 oy
(4,716 puan) tarafından
Bende 12 saatte bir vermiştim diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam ama belki seninki 40 günlük olduğu için öyle dedi
tarafından
anladim cnm insallah etki eder
0 oy
tarafından
Doktorumuz bize onu idrar yolu enfeksiyonu için verdi günde bir çay kaşığı ver dedi
tarafından
evet bende endiselendim bazilari sabah aksam verince yanlis mi oldu die ama iceriktede gunee bir dio
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Doktor yazarken söylemedi mi 
tarafından
yok cnm yaa bnde sormadim ozellikle kafamiz o ara o kdr karisikti ki baska bir doktor fena korkuttu bizi cunku.. eczacida 24 saat yazmis ustune ben bebekken hic kullanmadim buyuk kizimda hep 12 saat die bikiyorum ama icerikte de 24 diomus
0 oy
(93 puan) tarafından
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun  bebeginizin neyi var acaba neden antibiyotik verdi dr biz iki gün sonra 40imiz çıkacak Bende dün götürdüm dr.ilac vermedi ben serum fizyolojik  le burnunu temizliyorum dedim gerekli olanı almissin dedi hicbisey vermedi çokta grip yemyeşil çıkıyor sümüğü dikkat et dedi ama biseyde vermedi
tarafından
cnm kusura bakma gec oldu.. ablasindan gecti akut bronsit dedi doktor oksuruyor ve kapsiriyor burnundan oyle sumuk cikmiyo ama bogazda hirilti var bir de nefes alip verirken oluyo akcigere inmeye baslamis dedi hatta once baska doktora gittik o direk yatisi yapilmali bebek bu falan hatta yogunbakim unitesi aliyosa oraya yatirin falan die odumuzu kopardi. ikinci gittigimiz akciger filmine ve tahliline bakti antibiyotik verdi izleyin, sut icmesinde sorun olur , atesi cikar, cok *** nefes alip verirse sesli bir sekilde hmn gelin dedi
(93 puan) tarafından
Benimde ikiside grip bebeğime abisinden geçti doktor abisine bronşit olmaya ramak kalmış dedi küçükte aynı sekildeymis küçüğe hicbirsey vermedi bide 35 haftalik doğdu 10 gün yogunbakimda yatti solunum sıkıntısından Bende korkuyorum tikanicak diye sürekli burnunu açık tutmaya calisiyorum bu şekilde gecicek heralde doktorunda bi bildigi varki vermedi ilaç Allah bütün çocuklara hastalara şifa versin ya helede çocuklar oldumu çok zor oluyo
tarafından
muhtemelen cigere inmedigi icin vermemistir anne sutu en iyi ilac cunku bnmkisiinmeye baslamis bizim abla da bronsitti zatureye cevirmis.. ulkemizde hastaliklarda artti yani evde alti ustu okula giderek zaturre oluyo cocuklar anlamadim gitti
0 oy
tarafından
Ben kızıma günde iki defa icirdim geçen hafta benim kızım 10 yaşında ama belki yaş ile alakali bişey 
tarafından
olabilir baktim sonra iceriginde de 24 saat diyorduu saolasin
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Bebeğim 21 aylık ben günde1 içiriyordum geçmiş olsun 
tarafından
saolasin cnm
0 oy
tarafından
Ben bu ilacı kızıma verdiğimde 5 aylıktı bende 24 saatte 1 veriyordum saati saatine vermen lazım alarm kur
tarafından
oyle yapiyorum cnm cok saolasin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 155 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Demet91 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 97 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 279 göst.
4 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Durunun Annesi (4,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 205 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,314 soru

24,181,705 cevap

336,347 kullanıcı

...