Herkesin bir düzeni zamanı var bende böyle yapınca kendimi iyi hissediyorum bir düzene anca girebildim yoksa hakkından gelemiyordum işlerim bitmiyordu sanki kızumda durmuyordu ben iş yaparken en iyisi o uyurken yapmak dedim o uyanınca kalan işleri yemeği yapmak sonra onunla daha fazla vakit geçirmiş oluyorum oda huysuzluk yapmıyor Sabah 8 de kalkarım eşimi kapıdan geçirir oturma odasından başlarım koltukları siler parkeleri televizyon ünitesini sehpayı silerim sonra ara koridordaki vestiyer aynasını görünen fayansların tozunu alırım lavaboyu tuvaleti banyodaki lavaboyu klozeti hergün sabunlar fayanslarını siler havlusunu değiştirir çıkarım çocuk odasınındaki kızımın masasının oyuncak dolabının üstünün tozunu alırım giysi dolabının dışı el izi oluyor kızım küçük parmaklarıyla açıyor çekmeceleri oralarıda siler yatak odasına geçerim kızım uyuduğu için sessizce yatağın üstünü serer aynaları komidinleri siler çıkarım Mutfağa geçer masanın üstünü sandalyeleri siler yerdeki fayansların tozunu alırım mutfak dolablarında leke varsa silerim sildiğim bezlerle beraber kirlileri toplar makineye atarım bu esnada saat 9:15 olur kızım uyanır mutfağa geçer kahvaltısını hazırlar yediririm sonra banyoya geçer bıcı bıcı yaptırırım kızım oyuncaklarıyla oynarken banyodaki döküntüyü toplarım saat 10:30 olur süpürse çalıştırabilirim artık her yeri süpürürüm mutfak hariç temizlediğim süpürdüğüm odaların kapısını kapatırım çocuk odası hariç sonra mutfağa geçer kızım öğlen yesin ve akşam yemek için sebze yemeği vs. çorba pişiririm yemek pişerken kendime kahvaltı hazırlarım aralıklı oruç diyeti Yapıyorum hazırladığım kahvaltıdan kızımda yer kızıma kuruyemiş meyve falan koyarım yesin diye sonra pişen yemeğimi ısıtma tabağına alır bütün bulaşıkları tencereleri makineye koyar bulaşık makinasini çalıştırırım arada çok dolarsa akşam çalıştırdığımda olur tezgahımı ocağımı silerim mutfağımı süpürür çıkarım kendimde yıkanır çıkan kirlilerle çamaşır makinesinide çalıştırırım.. Saat 12 olur kızımla çocuk odasına gider resim yaparız oyunhamuru oynariz kitaplarına bakarız saat 2 gibi uykusu gelirse yatırır ara öğün olarak sütlü kahve leblebi yerim spor yaparım kızım uyanır yemeğini yediririm yine odasında oyun oynarız bazen ağlar bazen bağırır bazen dağıtır tabi saat 6:30 gibi salata yapar sofrayı hazırlarım kızartma gibi ısıtılmayacak yemek yapacaksam onu yaparım eşim gelir yemek yedik çay içtik derken uyuduk gün bitti
ben geceden yapip sabaha temiz uyananlardanim
Okurken yoruldum vay be becerikli hatun şuan benim kız 3,5 aylık hiç bişeye vaktim yok
Vay be maşallah her gün koltuk ve sandalye mi siliyosun cidden ne kadarlık bebeğin
1,489,166 soru
24,340,607 cevap
346,033 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın