0 oy
206 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (346 puan) tarafından
kızım 4 ay sonra 3 yasına girecek   bir aya da Doğumum var aslında eşim ile beraber istedik çocuğu kızımın arkadaşı kardeşi olsun istedim dışarda bebek görünce kızım anne bebe bebe diyip kucağına istiyor onunla oynamak istiyor 

gurbette gelinim  kızım ve ben tekiz etrafımızda çok komsu yok haliyle çocukta yok olsa da pandemi kimse izin vermiyor çocukla oynasınlar   

şuan bir oğlum olacak ama çok korkuyorum kızıma oğluma yetememekten sanki kızıma kuma geliyormuş gibi çok değişik duygular içindeyim  

kızımın uykusu güzel düzenli gece hasta olmadıkça kalkmazz tuvalet eğitimi var   arkadaş olsa beni çok aramaz   bitek yemek yemesi sıkıntılı ben versem yiyor yoksa yok  onun haricinde sıkıntı çekmiyorum aslında   

hemen hemen aralarında 3 yaş olacak beraberinde büyüsün istedim   

sizde durumlar nedir sizce beceerebileck miyim yapabilecek miyim :( içim içimi yiyor 27 ğünüm kaldı düşünmekten uyku uyuyamıyorum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Elbette yaparsn canm 

Araları 3 yaş ideal bence benmkilrn arası 2.5 yaş 

Büyüğüm 3.5 yaşında

Kücügü 1 yaşında

Çabuck büyüyrlr 

İns bi avazda kurtulursn
(346 puan) tarafından
anlaşa biliyorlar mı
tarafından
Evt canm birlikte oynuyorlr
İlk zamanlar büyügü kıskançtı kardeşi oyuncaklrını ellemesine oynamasına izün vermzdi
Sükür simdi alıştı kendisi oyuncakları döküp kardeşyle oynamak istyo
Bugün babası büyük ogluma kızdı
Kücük oğlum hemen abisine sarldı destk çıktı hem şasyrdk bi o kadar mutlu oldk
Cok şükür anlaşablyorlr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende istiyorum ama eşim istemiyor daha erkenmişmiş
(346 puan) tarafından
kaç yasında çocuğun
tarafından
18 aylık canım sakin bir bebek
(346 puan) tarafından
benim 3 yasında sayılır erken mi yaptım diye düşünüyorum
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bende araları yakın olsun arkadaş gibi olsunlar istedim kızım 20 aylıkken gebe kaldım ama planlar olmadı kızım tuvalet eğitimi almak istemiyor sallamadan mümkün değil uyumuyor.. gece uyanmaz yemek sıkıntısı yok şükür uyumlu bir çocuk onun dışında .. dediğin gibi bebekleri sever .. 3 hafta sonra doğumum var bende yanlış mı ettik diye düşünmeye başladım.. Allah yardım eder inşallah zira başka kimsem yok..

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,779 soru

24,174,020 cevap

336,021 kullanıcı

...