+1 oy
561 göst.
Diğer kategorisinde (3,676 puan) tarafından
Sabah muge anli izliyorum kızların kaçtıkları vakalar çok var ama bitane izledim beni çok kaygilandirdi ve düşündürdü..

18 yasinda kız 32 yasinda adamla nikah kıymış habersiz programa bağlanıp ben annemlerden kaçtım diyor muge hanım da neden diye sorunca babam annemi aldatıyor abimin çocuklarına ben bakıyorum daha bir sürü şey ama bağırmayı göreceksiniz.

Annesi çocuk gibi dovundu ben ona bulaşık bile yıkatmadim diye allahim diyorum bana da kız evlat Nasib etti karnımda şu anda nasıl terbiye edeceğiz sonra gorumcem aklıma geliyor 19 yasinda odasına daginiktan girilmiyor annesi olmasa aç kalacak 2 yumurta kıramaz.

Gerçekten böyle bize bağırmasini terbiyesizlik etmesini asla istemem nasıl başarıcaz bilmiyorum Allah hepimize yardım etsin hayırlı evlatlar versin  

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında anne babalar nerede hata yapıyor 

8 Cevaplar

+4 oy
(223 puan) tarafından
Bunun kızı erkeği yok. Allah herkese hayırlı evlat versin. Çünkü 32 yaşında olan sözde adam da nasıl terbiye edilmişse 18 yaşında kızla evlenebiliyor.
(3,676 puan) tarafından
Aynen öyle onun da annesi bağlanıp kızın annesinden daha beter laflar saydı
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kız erkek alakası yok en önce iyi bir egitim ve aile gözetimi gerekli anne baba olarak biz onları yetiştiririz 
(3,676 puan) tarafından
Benim önümde canli örnek kız olduğu için öyle dedim gorumcem annesiyle her gün tartışıyor eşim ise asla anne babaya saygısızlık etmez
tarafından
Genelleme yaptim canim
0 oy
(14,986 puan) tarafından
Şuan benimde kız çocuğum var. Gözümden sakınırım. Rabbim kimsenin evladına yaşatmasın çok zordur eminim. 19 yaşımda evlendim evlenmeden önce 2 yumurta kırmayı bilmezdim iş başa düşünce herşeyi yapıyorum çok şükür. Kızımın okuyup iyi yerlere gelmeden evlendirmeyi düşünmüyorum ( tabi kendisi istemediği sürece). Rabbim hidayet versin terbiye vermek çok zor :( 
(3,676 puan) tarafından
Of evet gerçekten gözüm korkuyor çünkü canli örneğini izliyorum anneye bağırmak yardım etmemek çok kötü
(14,986 puan) tarafından
Gençlik hataları şuan ayağının altını bile öpmeye razıyım işte zamanı geriye alamıyoruz. Desen evliliğinden mutsuz musun yok ama üzülüyorum eskiden olanlar için
0 oy
tarafından
Amin inşallah hayırlı evlat olsun . İste bu yüzden tek çocuk düşünüyorum tek olsun ki ben ona yeteyim donanımlı bilgili kendine yeten bir birey olarak yetiştiriyim ayaklarının üstünde durabilsin 18 yaşında evlenmeye çalışmasın ne biliyim zor bişey evlat büyütmek gerçekten Allah yardımcımız olsun 
(3,676 puan) tarafından
Bende küçük yaşta evlendim ama pişman değilim şu anda esimle birikim yaptik ev Alicaz araba aldık çok şükür ama böyle anne babaya karşı gelen bağıran çağıran bir kız asla olmadim
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Canim yetistirme tabiiki onemli ama mizacı neyse o

Nice annler var hanım hanimcik,ama kızları öylesine edepsiz

Nice anneler var,anne demeye bin şahit ister ama kızları terbiye abidesi

Allah sonumuzu hayretsin insallah
(3,676 puan) tarafından
Amin inşallah doğru tabiki
0 oy
tarafından
Kızı erkeği yok ya kızda aynı erkekte 

Benim oğlum var oğlana tecavüz istismar olayları var illa kız kaçmıyor erkekte her yola dusebiliyor Allah'ım korusun 
(3,676 puan) tarafından
Orasi öyle ama malum sürekli kadın cinayetleri izliyoruz o yüzden kız dedim bide canli örnek izliyorum her gün
0 oy
(1,242 puan) tarafından

Erkek çocuğu olan annelerde  ümitcan uygun cem garipoğlu ve nice katilleri düşünüp kaygılansin o zaman.  Bence böyle şeyleri izleyip düşünüp psikolojinizi bozmayın :)

(3,676 puan) tarafından
Bence iyi oluyor daha şimdiden düşünüyorum ileride bana bağıran elini bir işe sürmeyen hazır yemeği bile bana koyduran bir kızım olsun istemem açıkçası ne de oğlum
(1,242 puan) tarafından
Sanırım buda birazcık sizin elinizde..:)
0 oy
tarafından
Kıyamet alameti hep bunlar canım peygamber efendimiz gün gelecek çocuğu terbiye köpeğii terbiye etmekten zor hale gelecek demiş rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah hiç bir anneyi babayı evladıyla sınamasın aminn
(3,676 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

+2 oy
34 cevap 1,482 göst.
5 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 349 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu