0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (507 puan) tarafından

Kızlar bebek camasırlarını yıkıyodum beyaz renklı ayırdım ama kırmızılı bısey renk vermıs renklılere camasır suyuda koyamıyorm tekrar bebek deterjanıyla yıkadım ama cıkmadıııı:( napcam beennn makınenım basında kara kara dusunuyorum hastane cıkısı batmıs hep kırmızılı yaa:'(

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ayy canım çıkmaz ki o tüh resim atma Şansın varmı burdan bi baksak belki ona göre bişeyler derdik ne bilim:(

(507 puan) tarafından
Mavılı renklerde nevresımlere bulasmıs foto atamıyorumkı hay Allahım
tarafından
Tüh yaa çok geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Keske mendille yikasaydin canim ya. Ben hic camasir ayirmam sadece saf beyazlari ayiriyorum diger renkleri oldugu gibi karisik siyah gri sari kirmizi kot karisik ne varsa mendil koyunca renk vermiyor.
(3,146 puan) tarafından
Yok kiz marketlerde var renk mendili diyolar. Ben hep aliyorum kutuda 20 tane var fiyati 10 tl bayada gidiyir. 1 tane koyuyosun makinanin icine ustune ne varsa butune eşyaları karisik koyuyosun yikiyon hicbir gecmiyor birbirine aklina olsun bi dahakine oyle kullan. Ben nevmresimlere de katiyorum birbirlerine boya vermesin diye.
(507 puan) tarafından
Bebek esyaları organık boya vermez dedım ama ıclerınde ıyı olmayan vermıs ıste hastane cıkıslarım batmıs hep :(
(3,146 puan) tarafından
Yazik olmus tek renk beyazsa camasirsuyu yada kumas boyasi ile duzelir belki. Her urunun mali bir olmuyor malesef. Bende bebek dogmadan attim esyalari makinaya utuliyip hazirlicaktim bi cikardim alt üst takim almistim bi tane alt donu parcalanmis bildigin sadece bel lastiginden tutuyordu. Ama mendil dene bence.
(507 puan) tarafından
Mendil ıse yararmı sımdı kı olan olmus artık
(3,146 puan) tarafından
Suan yaramaz ama bi daha olmaz diye dedim aklinda bulunsun diye yani.
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Benm esimin acik mavi gomlegine kirmizi bulasti beyazlarla camasir suyu dokup yikadim çıktı camasir suyuyla yika 2 3 kere deterjansiz yika veya durula kizim 8 aylik arada çamaşır suyuyla yikiyorum beyazlari yoksa cikmiyo lekeler
(507 puan) tarafından
Beyazlarım deıl ama malesef renklılere bulasmıs

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,380 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 344 göst.
11 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
+11 oy
15 cevap 631 göst.
20 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde poyrazaleyna (952 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,616 soru

24,186,146 cevap

336,634 kullanıcı

...