0 oy
385 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

image

benimki bi mıncıklıyo agzina goturdugunun yarisi dokuluyo 3 mart dogumlu 8 aylik olmasina 1 hafta var erken mj dicem de yabancilarin bebeklerini goruyorm 7-8 aylik bebeler tabaginda ne var ne yok supuruyolar bir de catalla yiyolar yani bizde mi var bi sıkıntı:D

8 Cevaplar

0 oy
(3,818 puan) tarafından
Yok canım sende bir sıkıntı kızım 16 aylık yeri gelir çatalla yer yeri gelir eliyle yer 
tarafından
Kiz eliyle yemesi sıkıntı degil de agzina goturdugunun yarısı bosa gidiyo ilk basladigimda tabagi firlatip atiyodu simdi yine agzina goturuyo buna da sukur
(3,818 puan) tarafından
Alışacak zamanla canım daha küçük
-Reklam-
0 oy
(735 puan) tarafından

Ay ne gzul taneli yiyebiliyor. Benm oğlum 8 buçuk aylık oldu ufak bir tane olsa hemen kusar yiyemiyor çok üzülüyorum. Bide küçük minnoşum afiyet olsn<3

tarafından
Canim nasil alisirsa oyle gider ben ek gidaya basladigimdan beri hep boyle verdm ilk zamanlar öğürüyodu ama simdi alisti kabak mucver yap hem yumusak hem lezzetli benimki cok seviyo belki senin bebis de sever❤
(735 puan) tarafından
Mesela sebze çorbası yapıyorum tam robota çekmiyorum hafif Pütürlü  kalmasına rağmen yutamiyor direk kusuyor. Bu şekil bi deneyeyim insaallah yiyebilir. Pek umutlu değilim ama denemekte fayda var. :)
tarafından
Ben hic blender kullanmiyorm canm corba da yapsam taneli kaldiysa catalla eziyorum ama corbadan ziyade boyle seyler yemeyi daha cok seviyo cok zorlarsan kusabilir zorlama kendi isterse yesin
tarafından
Irmikli meyveli mama yap canm benimki armutlu bayiliyo muzlu yaptm yemedi ama armutlu cok sevdi :)
(735 puan) tarafından
Ben bi deneyeyim teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından

Bebeler elleriyle yemeği daha çok seviyor, bu arada mama tabağı bizimkinden tabi bizimki kırıldı oğlan sağolsun :D

tarafından
Ben de cok begenerek kullaniyorm bizimkinin de bardagi catladi ama henuz kirilmadi saglam aslinda ama cok firlatiyo sıpa:D
tarafından
Kız bizim de bir bardak ve çatal kaşık duruyor, çatalın yerini bilmiyorum ama :D
Bardak çok sağlam Kerem de çok fırlatıyor ama kırılmıyor :d
tarafından
Evet saglam kirilacak gibi degil ama catlafi bizimki de :)
0 oy
tarafından
Normal canm öyle öyle öğrencekler inşallah
tarafından
Ilk zamanlar tabagi firlatiyodu simdi en azindan agzina az da olsa goturuyo buna da sukur ama acaba belli bi sure ben mi yedirsem yoksa boyle mi devam etmeliyim
tarafından
Kızm 9 aylık brnde 10 gündür blw yaptırıyorm döküyo saçıyo ağzı yüzü burnu saçları hep yumurta peynir :) bnce böyle devam et alıştıralım canm
tarafından
Tamam canm o zaman boyle devam :)
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Bende 7 aylıkken yapim dedim insta felan görüyorum maşallah ne güzel yiyolar heveslendim yapayım dedim muz verdim eline cocuk bugulacakti neredeyse tüm muz boğazına kaçtı sonra taneli şeyler hasladim koydum önüne yemek dışında daha çok minciklayip inceledi bende vazgectim artık şimdi 1 buçuk yaşında kendi yiyebiliyor sıvı şeyler hariç çorba vs 
tarafından
Ben muz verirken komple vermiyorm yiyebilecegi kadarini açıyorum benimki de corbadan ziyade kofte tarzi seyler seviyo
0 oy
tarafından
Ben o parmakları mincik mincik yerimmmmm
tarafından
Sagol canim❤
0 oy
tarafından

Ahanda böyle bacım:) 

image

tabağı, kaşığı atıyor yere sonra da peşinden bakıyor böyle böyle alışacak 
tarafından
Tabagi tutmasam benimki de atiyo da tutuyorm atmasin diye zaten bardagini ata ata catladi :)
tarafından
Çok fenalar çok :) ama böyle böyle alışırlar ya
tarafından
Kiz onluk de baglamamissin o lekeler cikiyo mu benim bebegimin bi kac kiyafeti lekeli kaldi oyle leke cikarici da sıktım ama cikmadi
tarafından
Çıkmıyor kaldı valla :) yazılı olduğu için evde giydiriyordum normaldede tişörtlerin falan altından belli oluyor diye o yüzden bu kıyafetinde saldım artık
0 oy
tarafından
Valla benimkiler 2 ve 3 yaşını geçti hala döküyorlar yerken :)) 
tarafından
Catal kasik kullaniyolar mi :)
tarafından
Evet canım büyükler artık kullansınlar dimi :)))
tarafından
Masallah canm darisi basima o zaman :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 386 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
7 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (516 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,296 soru

24,181,389 cevap

336,337 kullanıcı

...