0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hayırlı Geceler Kizlar. Çocukluğumdan beri korkmazdim çok cesurdum. Ama evlenip hamile kaldıktan sonra korkmaya başladım. Sebepsiz yere içime bir korku geliyor. Misal biraz önce bir rüya gördüm rüyada herkes baska şehre göç etmesi gerekiyormuş bizde birinin evine taşındık sonra uyandım ve eşime korktuğumu söyledim neyden korkuyorsun diyor rüyamdan dedim rüyanda korkulacak bişey yok dedi eve korkulacak birşey yok ama niye böyle oldum. Her zaman değil ara da bir oluyorum böyle. Yatarken süreleri okuyorum besmele çekiyorum Ayetel Kürsi okuyorum.

2 Cevaplar

0 oy
(1,861 puan) tarafından
Bende öyle oldum çocuk olunca az önce bir rüya gördüm herkes uzayda dünyada kalanlar kendini korursa korur korumazsa da ölür biz dünyadayız ve meteorlar geliyordu çok korktum hala etkisindeyim benim kocayı uyandirsam korktum diye ya bi git der geri uyur sen gene iyisin
tarafından
Korkulacak rüyalarda değil ama niye boyle oluyoruz o zaman.
(1,861 puan) tarafından
Çocuklarımızı koruyamayacakmış korkusu yapıyor o duygu annelik duygusu cesaret yokmuş gibi gorunsede aslında en cesaretli boyuttayız
tarafından
Hmm bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pandemi hepimizi delirtti hayırlı olsun :))
tarafından
Ondan mı kaynaklı :D bu yaşıma kadar korku bilmezdim
tarafından
Sürekli negatif olaylar yaşıyoruz ölümler savaşlar doğal afetler yangınlar güzel bir haber almayalı baya oldu göç ediyoruz falan diyince ne bilim rüyalarımz bile böyle oldu Allah yardımcımız olsun
tarafından
Evet deprem falan oluyor rüyamda şimdi hatırladım kadınlar ve çocukları kurtarın diyorlardı. Sonra bir yere taşınmışiz hep yabancı kapıları kitledim kimse bize zarar vermesin diye. Sorma TVde haber izlemeye korkar oldum kadın cinayetleri tecavüz ülke ekonomisi şehit haberi vs derken iyi bir haber duymaz olduk

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 745 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sesenn (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 928 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 359 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (851 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 383 göst.