+1 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (101 puan) tarafından
Bu ayda gecikdim yine 24 ünde olmam gerekiyordu olmadım birde göğüslerim hiç olmadı kadar hassasiyet şişlik ve süt geliyomus gibi ağrı oluyo ara sıra acaba adet olamadm icnmi geçen ayda gecikdim ama oldum gogusde hassasit olmamisdi bu kez baya var. Böle olupda hamile çıkan varmı.

4 Cevaplar

0 oy
(7,933 puan) tarafından
Bebek dusunuyomusun cnm?
(101 puan) tarafından
Evet canm
(7,933 puan) tarafından
Benim en dikkatimi ceken belirtim göguslerim şişmişti ve sertlesmisti normalde hic oyle olmazdi çok sasirmistim megersem hamileymisim insallah sende hamilesndir
(101 puan) tarafından
Evet canm 8 aydır korunmuyorum geçen ay gecikdim çıkmadı baya  testler yapdim bu ayda gecikdim ama yine aynı olurdu diye oralı olmuyorum tabi ama bu kez göğüsler çok hassaslasdi hani adet olamadm öncesi oluyordu ama bu kadr deyil bilemedm adet olmadm içinde olabilirmiki
(7,933 puan) tarafından
Hayirlisi olsun cnm haber et test yaparsan insallah hamilesindir
(101 puan) tarafından
Dört gözle bekliyorum ama aynı pisikolejileri yasakmak istemiyorum ay sonunu bekliycem
-Reklam-
0 oy
(937 puan) tarafından
Göğüs hassasiyeti önemli bir gebelik belirtisi.olma ihtimali çok yüksek
(101 puan) tarafından
Evet canm 8 aydır korunmuyorum geçen ay gecikdim çıkmadı baya  testler yapdim bu ayda gecikdim ama yine aynı olurdu diye oralı olmuyorum tabi ama bu kez göğüsler çok hassaslasdi hani adet olamadm öncesi oluyordu ama bu kadr deyil bilemedm adet olmadm içinde olabilirmiki
(937 puan) tarafından
Göğüs hassasiyeti önemli canım.bi test yap nedense ben var gibi hissettim :) test yap haber ver bana da .Allah gönlünden geçeni versin
(101 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm;-)
0 oy
tarafından
Hiç bir gebeligimde göğüs hassasiyeti yaşamadım ben canım benim akintim değişir hemen ve hiç vakit kaybetmeden yiyeceklerden ve olur olmadık her şeyden tiksinmeye başlarım 
0 oy
(444 puan) tarafından
Benim göğsüm değilde karnım rahim kısmında ağrı oluyordu böyle ağırlık gibi. Hatta kesin adet olucam ödem yaptı demiştim. Sonra bir minnak doğdu :')
(101 puan) tarafından
Benim de oğlumda halsizlik olmusdu hastayım sandım sık idrara çıkdım ama öle bişey YK da bakalm hala olmadm hayrlisi
(444 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım :)

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 428 göst.
23 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 303 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,291 göst.
3 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu