0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben  dogum yaptım taburcu oldun öğlen ama akşama doğru karnıma kasıklarıma sancı giriyor  5 dk bir 10 dk bir doğum sancısı gibi geliyor gidiyor ve canım çok yanıyor ağlıyorum  ağrıdan ağrıması normal mı  normal doğum yapanlar sizlerinde agriyormuydu bide ne yesem tuvalete gidiyorum  bide bi su içsem bile  idrarim geliyor

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İkinci gebelik mı? Rahim kendini topluyor ondan oluyor. 
(545 puan) tarafından
Aa bunu yeni duydum benimde ikinci gebelik şimdi bende mi doğumdan sonra yasiycam yani her ikinci doğumdan sonra olusuyo mu bu burç ağrısı canım
tarafından
Evet canım oluyormuş bende Doğum yapınca öğrendim. Çevremdekilere sordum doğruladılar
tarafından
1 hafta sürüyorsa iyi sanki hiç geçmeyecek gibi peki vajinada dikisim  var ama çocuğun çıktığı yerde et parçası  sarkmış ince uzun normal mı düzelir mi
tarafından
Lohusalığının sonunda ya da bir kaç ay sonra tamamen düzelmiş olur. Lohusalık bitiminde kontrole gidersen doktor bakar net birşey söyler sana. Daha çok yeni doğum yaptığın için et sarkuyor gibi görünebilir
tarafından
Tm cnm teşekkür ederim inşllah gecer
-Reklam-
0 oy
(545 puan) tarafından
Evet ağrı olması çok normal benim doğumdan sonra bile sanki içerde hala bebek var gibi oynama olurdu rahim kendini topluyor kan dolaşımı falan oluyor yavaş yavaş yerine oturuyor vücut canım. Doktorun ağrı kesici ve antibiyotik vermiştir onları iç geçer inşallah 
tarafından
Reçete yazdı yarın alıcam  evde parol vardı kullandım  bi zararı olmaz  dimi parolun emziriyorum
(545 puan) tarafından
Yok yok olmaz canım hamileyken de içilen bir ilaç o
tarafından
Içim rahatladı teşekkür ederim  bebegimi emzirdigim icin kafama takılmıştı
0 oy
(46 puan) tarafından
Benim 3.bebeğim 5 gün sancı oldu gaz sancısı annede de oluyo bebektede oluyo doğum yaptığın bebek sayısına göre değişiyor diyorlar bizim burda
tarafından
Bebek gazını çıkarıyor gaz sancısı gibi değil adet sancısı gibi ağrı oluyor  doğum sancısı gibi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 124 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 300 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 433 göst.
2 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzumuharemi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 494 göst.
12 Nisan 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Şems20 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,308 soru

24,399,421 cevap

349,998 kullanıcı

...