+1 oy
491 göst.
Diğer kategorisinde (593 puan) tarafından

Kizlarimıza almş eşim sizce guzeller mi :)lila olanlar 

image

12 Cevaplar

+1 oy
(45,024 puan) tarafından
güle güle giysinler insallah
-Reklam-
0 oy
tarafından

Güle güle kullansnlar canm üzülerek söylüyorm ben beğenemedim :(

(593 puan) tarafından
Aslında 2 model attı bu cırtlak bu çiçekli dedim sende birşey beğenmiyor sun dedi bende kırılmasın diye 3. Yü atınca harika dedim almış işte benim de pek içime sinmedi ondan paylaştım açıkçası :)
tarafından
Olsn canm güle güle giyinsinlet inşallh
(937 puan) tarafından
Güle güle giysinler ama bende beğenmedim üzgünüm kusura bakma lütfen
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Aman giyip eskitsinler. Çocuklara herşey güzel... Süsleyip pislemek yerine ecik de rezil bırakmak lazım. Nazar değiyor. Valla bugün ki durumu nazardan yasadıysam eğer. Çok zor.. Ne alırsan onu giyer cocuklar. Boşver kötü değiş zaten güzel.. İlla marka mı olması laızm. Sıcak tutsun yeter. 
0 oy
(545 puan) tarafından
Güle güle giysinler canım kusura bakma rengini de modelini de beğenmedim ben keşke başka baksaymis senin içine sindiyse olur ama üzülme olur mu yorumuma 
0 oy
tarafından
"))) pek benim beğeneceğim tarzda değiller ama olsun sıcak tutsun da tek güle güle giysin kuzular inşallah 
0 oy
tarafından
Modeli pek beğenemedim ama genede güle güle giysinler
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Güle güle kullansınlar  ama  ben hiç  begenmedim canım k.b  düz  sade bir şey Olsaymış  daha  güzel  olurmuş  rengi de güzel degil  :((
0 oy
(4,716 puan) tarafından
Herkesin zevki farklı :) En azından düşünmüş almış ne güzel, sıcak tutsun da. Güle güle giysinler.
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Giyecek olan çocuk kaç yaşında
0 oy
tarafından
Zevkler tartışılmaz cnm  siz beğenip aldıysanız güle güle yıtsınlar prensesler ❤
0 oy
(16,010 puan) tarafından

Gule güle giysinler :)

Fikrimi söylemek istersem üstteki liladansa sarıyı seçerdim başka seçeneğim yoksa :)

0 oy
tarafından
Güle güle giysinler :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,309 cevap

336,077 kullanıcı

...