0 oy
753 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından

1 yaşında oğlum var 10 haftalık  hamileydim. Kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu ogrendim hiç beklemiyodum şok oldum. Sonra hastaneye yattım ilaç verildi tam düşmediği için kürtaj yaptılar Allah im o kadar zordu ki tam 8 saat sancı çektim. Doğum bile daha kolaydı benim için. Dışarıdan çok güçlü Bi insan görünürum. Dayanıklı saniyo herkes beni. Öyle de olmak zorundayım oğlum var gözümün içine bakiyo üzgün görse hemen anliyo. İçimi buraya dökmek istedim. Küsmeye anlatamıyorum ama vücudum o kadar acı gördü ki artık beynim acı çekmek istemiyo herseyden korkar oldum 2 düşük Bi normal doğum yaptım. Smdi tırnağım Bi yere vursa aklım cikiyo canım acıyacak diye. Bunu nasıl aşabilirim çok kötüyüm. :(

14 Cevaplar

+1 oy
(9,899 puan) tarafından
bende cektım 6 haftalıktı kurtaj oldum bıde bayıtmadılar okdar acı cektım kı cok kotu bısey Allah kımseye yasatmasın
(9,899 puan) tarafından
sacmalık ama devlet olunca harelde boyle oluyo
tarafından
Yazik günah ya valla yorumları okurken içim acıdı canlı canlı kesiyorlar resmen
(9,899 puan) tarafından
aynen kotu oluyo ınsan okadar acıcenı bılsem anaztesı olurdum ama acımaz dedıler guvendık ama ıste
(12,271 puan) tarafından
Suu canım devlette rahîm ağzına ufak bir iğne yapıyorlar bugün ağrıyı hissediyorsun
Usturayla kazirdilar resmen o acısı ve sesi uzun süre aklımdan çıkmadı
Bende kürtajdan tam 7 ay SONRA hamile kalabilmistim
Rahmine zarar veriyor bu şekilde kürtaj
tarafından
Ya çok kötü bseymis Allah yardımcınız olsun yavrunun acısına mi katlanacaksın kürtaja mi
-Reklam-
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Ya niye anestezi istemediniz ki ben de o haftada düşük yaptım hiç hatırlamıyorum. Çok geçmiş olsun bebeğine sağlık. 
(49 puan) tarafından
Bilmiyodum ki anestezi yapıldığını ilk defa kürtaj oldum ama bana uyuşturcam Bi de ağrı kesici serum vericem dedi ama herseyi hissettim.. Amin canım inşallah
(7,447 puan) tarafından
Bana kağıt imzalattılar kürtajda anestezi için. Kendim dedim ayıkken acıdan çok bağırabilirin belki, hatırlamak duymak istemiyorum,  bi yandanda ağlıyordum ilk bebekte 2 aylık :((((
(7,447 puan) tarafından
Devlette yapıldı.
(13,306 puan) tarafından
Çok küçük dozda veriliyor zaten kendi acın başka onun acısı başka en iyisi anestezi benim özeldeydi
0 oy
(960 puan) tarafından
Çok üzüldüm sizin için birisine söyleseniz naz yaoıyor, abartıyor olarak algılanır benim de gebeliğim çok zor geçiyor kimle konussam e ne sanıyordun hamilesin deniliyor. Tamam ama zor işte, kaldıramıyor bünyem. Herkes bir değil. Allah yardımcıınız olsun kendinize iyi bakın dikkat edin. 
(49 puan) tarafından
Allah  sana hayırlısıyla doğum yapmayı bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.
0 oy
tarafından
Canim çok geçmiş olsun.. 

Rabbim.yar ve yardımcın olsun. 

Bence psikolojik olarak destek alman lazım. Ruhun incinmis anne olarak yaşadıkların hiç kolay değil rabbim.oglunu sana bağışlasın.  Bol.bol dua oku rabbim.gonlune ferahlık versin ♥︎♥︎
(49 puan) tarafından
Aminn inşallah hepimizin evlatlarını korusun Rabbım. Çok saol duan için
0 oy
tarafından
zor 26. haftalık bebeğimi kaybettim sezaryenle aldılar tam 59 gün oldu. gülüyorum fln ama sürekli aklımda şimdi şu kadar olmuştu doğuma şu kadar kalmış olaacakti meleğimin acısı bi yana bide sezaryen acısıyla uğraştım ahh nasıl unutulur nasıl alışılır buna bilmiyorum. insan bir daha sağlıklı bi gebelik yaşayabilecek miyim diye düşünüyor sürekli 
(49 puan) tarafından
Allah im yardımcın olsun gerçekten çok zor.
tarafından
sana da çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın bunu Allah verdiğini bağışlasın
0 oy
tarafından
Benimde var devlette olucaktim.hatta kürtajı ama.doktorum.o.hafta izne çıkmıştı..doktor bana anestezi yapicaz bisiy duymucan demişti. Snra.ozele.gittim orda yaptırmıştım ordada anestezi verdiler bisy hatirlamiyorum hiç .uyandığımda çok ağlamıştım bebeğimi aldılar benden diye .kimseye uUzuntumu belli edemedim..oğlumda vardı..hala içimde yara şimdi dogsaydi bir yaşında olucakti .snrasinda hamile kaldım smdi kziim var 8 aylık .Allah kimseye evlat acısını yaşatmasın
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Benimde ilk bebeğim 9 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj oldum bayiltirlar beni bişey anlamadım ama insan psikolojik olarak çok etkileniyor tabi
0 oy
tarafından
Ben özelde oldum anestezi ile yine de kötüydü verdiği his uyanınca ağlıyordum zaten

Zamanla alışır atlatırsın inşallah.. 
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Bende kürtaj olduğumda ayık yaptılar uyuşturucu falan yapmadılar. Önce vajinaya demiri sokuyor agzını genişletiyor. Sonra ucunda bıcak olan aleti sokuyor. İçerde bebeği doğruyor parca parca sonra kalın lşırınga ile cop cop çekiyor ne varsa. Ne kötü ne zor. Ne acı. Bi taraftan Baska bir hemşire de ultrason tutuyor karna. Kürtaj doğumdan zor gerçekten de 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah gönlüne göre versin ogluna saglik uzun ömürler versin anestezi vermemelerine şaşırdım benimde 7. Haftada bebeğimin kalbi durmustu 8. Haftada kürtaj oldum devlet Hastanesi'nde onxe rahim açılması olması adına fitil verdiler 2 saat sonra kürtaja alındım ama anestezi uyguladılar zor olmuş senin için bende ilk kez kürtaj oldum ozaman anestezi teklifinde bulunmadım doktorun kendi tercihiydi
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Devlette olduysan bayıltmamışlardır. 4 gün önce ablam da oldu özelde ona narkoz verildi
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm bende devlette kürtaj oldum ilk kızımdan önce kalbi durmuştu. Ama beni uyuttular hatta alttan mi uyusturalim uyutalimmi diye sordular. Ammasaa gel gelelim o kürtajdan sonrası beni mahfetti. Çok ağrılarım oldu hele ilaçların bitince vücudum sıkıyordu resmen. Doğum daha kolay en azından acını unutacak bı bebeğin kokusu yeter... Sana da hakkında hayırlısı cnm Allah demekki böyle hayırlı gördü
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Bilirim o duyguyu 9 haftalıkken oldum kürtaj ilkinde bayıltmadan yaptılar yapmaz olasclr yapamislar ikinciyi oldu başka yerde bayltlrk kaç ay geçti üstünden hala atltmyrm bu yüzden tekrr çocuk bile istemedim belli bı sure o masayı her gördüğümde hala aklıma gelir 
0 oy
tarafından
Ah canım geçmiş olsun bende öyle oldum.ilk gebeligimde kurtaj ile sonlandı  eşim ile hastane bahçesinde ağlamıştım 1 senedir hala olmadı tup bebeğe  başvurduk hersey zamanla geçiyor inan çocuğunuz var ne güzel saglikli Allaha şükretmek lazım verende alanda Rabbım kendine dikkat et moralini yüksek tut ınsallah en kısa zamanda yine olur üzülme inancı geçiyor yeni.umudun basliyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 359 göst.
0 oy
6 cevap 443 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde LMihrace (8,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
0 oy
4 cevap 362 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler