0 oy
1,360 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 4 aylık eşimle afedersiniz ilişkiye girmek istemiyorum eşim ilaç almıyor benm için  diyor para gidiyor sprey takmami da istemiyor kendisi korunuyor afedersiniz bide diyor geri cekilmeyle ilişkiye girelim ben boşalmam hamile kalmazsın diyor ama korkuyorum hamile kalırsam siz diyin ne yapım ben sprey takım derken doktorun seni ellemesin istiyorsun bilmem nee nee gibi konuşmalar yapıp sacmaliyor

29 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından

Senin kocandaki aklı kuşa taksalar ters uçar :wassat:

Beyinde bir problem var ne demek ya ellerler doktor da seni bekliyordu zaten 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Geri çekilme ile iki çocuk doğuran ben bunu hiç begenmedim tekrar kalabilirsin haberin olsun aylik igneler yapıyor sağlık ocağı bi görüş bence
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Kocan bence kendince çocuk planı yapmış senin haberin yok. Sende şart koş kabul etme. Ayrıca dr elleyecek falan ne ya böyle bahane mi olur. Git gizlice taktır canım spirali. Bebek bakımında da sürekli yardım iste. Öyle bi gecede yapıp oldu bittiyle çocuk büyümüyor. Hem maddi hem manevi olarak hazır olmak lazım. Özellikle de senin ruhen buna hazır olman lazım. 
0 oy
tarafından
Spiral canım o kocan tam bi yavasakmis kişi kendinden bilir işi pislik 
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Geri çekilmeyle hamile kaldım ben... Biz olursa güzel olur dediğimiz için çok dikkat etmiyorduk o yüzden geri çekilme bir korunma yöntemi değil... Eşinizde cahil cahil konuşmasın sağlıkta kadın erkek yoktur çok saçma yaa
0 oy
tarafından

Eski zamanda sağlık ocakları doğum.kontrolu ücretsiz veriyorlardı ama şuan verilmiyor. 

Ama devlet hastanesinde ücretsiz spiral taktirabilirsiniz. Kadın dogumcunu bayan seçersin sorun kalmaz. Dr utanılacak bir durum.yok seni doğur yaptıranda  bir dr. 
Veya her ay 50 ₺ butcen vardır eczaneden düzenli bir şekilde kendi sağlığın için doğum kontrol hapı al. Zaten yeni doğum yapmissin birakda vücudun dinlensin . Ne kolay geliyor üst üste doğum.yapmak .
Allah yardımcın olsun kardesim
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Canım sağlık ocağından hap al ya da üç aylık iğneler falan oluyo onu yaotir
0 oy
tarafından
Kuzum üç aylık iğne vurdur gizlice  ruhu bile duymaz zaten ucuz 20 tl üç ayda bir vurdurursun anlamaz bile 
0 oy
tarafından
Aile halk sagliginda bayan takiyor git taktir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 471 göst.
19 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Bilmesen daha iyi (152 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 309 göst.
3 gün önce Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (5,378 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 443 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 479 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,459 soru

24,099,314 cevap