0 oy
689 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (475 puan) tarafından

Neden böyle olmuş olabilir çokta huysuz uyumuyor 

image

15 Cevaplar

0 oy
(475 puan) tarafından
Su vermiyorum ama devamlı emziriyorum
-Reklam-
0 oy
(459 puan) tarafından
Susuz kalmış kaç aylık bide idrar yolu enfeksiyonu olabilir doktora gotur istersenn
0 oy
(334 puan) tarafından
Kan değil o canım vücut susuz kalmış
(475 puan) tarafından
İyide 20 günlük su vermiyorum ki hiç
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Susuz kaldığı için böyle olur diyorlar bilemedim. 
0 oy
tarafından
Bu kristal bebek yeterince beslenememiş ondan oluyor sık sık emzir en az bir göğsünü 15 dk ver birde bir göğsünü sağ bakalım ne kadar süt çıkıyor sütünde yetmiyor olabilir benim kızımada vardi
(475 puan) tarafından
1 gögsumden en fazla 25 cc çıkıyor
tarafından
Kaç günlük bebeğin canım az 25 CC su tuketiyormusun bol su iç kompostu felan ye ıspanak bulgur salata kimyon bunlar çok süt yapıyor
tarafından
İncir kuru kayısı kuru dut en az 3 litre süt birde 2 saatte bir emzirmen lazım ben çok takip ediyordum tek çocuk ya benim kizim
(475 puan) tarafından
Su kompostu falan hepsini tüketiyorum 2 saatr 1 bazen saate 1 emziriyorum ama cok gazlı bir bebek hic uyumuyor 10 gün kakasını yapmıyor sütüm yetersizse napicam ben şimdi ya
tarafından
Valla bol pompa at bol yeşillik tüket canım birde çocuk doktoruna söyle bakalım ne diyor sana yada sağlık ocağına git hemşireye söyle
0 oy
(17,294 puan) tarafından
Aynı sıkıntıyı yaşadık canim idrar tahlili yaptık temiz çıktı bı kristal varmış adını unuttum vücut yeterli beslenemedigi ve yeterli sıvı alamadığı zaman idrarla o krisltaller dışarı atiliyormuss yinede ihmal etme ben 3 doktora götürdüm bide seninki çok fazla bizimki benek benekti
0 oy
(12,961 puan) tarafından
Canım susuz kalmış diyince illa su vermek değil sütün mü yetmiyor aç mı acaba belki de ondan uyumuyor dur 
0 oy
tarafından
Susuz kalmış bnce
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Susuz kalmış canım

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Aşırı susuz kalmış bir bebek çişi bebekler de insandır onlara da su vermek gerekir hanginiz altı ay su içmeden büyüdünüz lütfen su verin 
(475 puan) tarafından
Ne kadar su veriyim
(13,306 puan) tarafından
Kaç aylık?
(475 puan) tarafından
20 günlük
(13,306 puan) tarafından
İki çay kaşığı falan yeter günde ben o zaman her mamanın ardından veriyordum o kadar
(475 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bebeğin yeterli beslenmedjgi için doydugundan emin misin
(475 puan) tarafından
Değilim bilmiyorum ki stresten sütüm çekildi benim önceden böyle bir sorun yoktu napicam şimdi
0 oy
tarafından
Canım susuz kalınca öyle oluyor bol bol emzircen su vermiyosun yinede. Yenidoğan bebeklerin çocuğunda oluyor bu emzir sen bişey olmaz geçiyor . Ben birgün direk pipisinden akarken gördüm bunu kırmızı bişey akıyor diye korkmuştum doktor bişey değil o susuz kalmış emzir geçer dedi geçti de.
(475 puan) tarafından
Sanırım sütüm cok az  bi gögsumden 20 25 zor çıkıyor
tarafından
Bol bol uyu rezene iç bide bulgur ye bende bulgur hemen süt yapıyor gögsülerim ağrıyor hemen hissediyorum dolduğunu
0 oy
(15,045 puan) tarafından
Yetersiz beslenme muhtemelen 
(475 puan) tarafından
Herkes öyle dedi baya vicdan azabı çekiyorum şuan ya sütüm yetmiyor mu acaba
(15,045 puan) tarafından
Zaman bekleme canım sık sık emzir ilk 3 ay düşmesin memeden 7 8 bez alman lazım dolu dolu
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Yetersiz beslenmekle alakalı canım daha sık emzirmelisin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
9 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylulervam03 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 243 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,745 soru

24,076,796 cevap

330,965 kullanıcı