0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
 10 gün önce doğum yaptım dikislerim hepsi duruyor tuvalette dokununca çok sert olmuşlar korkuyorum açılmasından Dr. 10 gün sonra kontrole gel dedi ama korkuyorum gitmeye yine alttan bakacak falan hala o doğum psikolojisinden çıkamadım zor bir dogumum oldu ebe bile dikislerin çok fazla hem iç hem dış dedi en az 2 sene çocuk getirme  dedi  o derece ama şu an çok yaniyorlar her tuvalette sıcak suyla yıkayıp kurutup batikon sürüp tekrar saç kurutma makinesi ile kurutuyorum ne zaman düzelirler Bebeğimi hala uzanarak emziriyorum oturamıyorum o yüzden göğüs uçarım da mahf oldu yanlış emzirmekten,kizlar ben ne zaman normale dönecem ya

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gecmis olsun canimmmmmmmm❤️ 
tarafından
Teşekkür ederim canım ♥️
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
1 ayi bulur tamamen iylesmesi  kavustugu icin gerginlesiyor gecmis olsun
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
İnanır mısın bende senin gibiydim hatta ben hapşurdum dikişlerim acıdı açıldığını hissettim doktora gittim dikiş yapsam tutmaz dedu kendisi kapanır dedu şuan çok şükür çok iyim sende geçecek inşallah ama istersen bir sıcak suya otur ben öyle yaptım 
(1,421 puan) tarafından
Sıcak su dikisleri kurutuyor  iyilesmesini sağlar bende dayanabildigim kadar Sıcaklıkta su yapıp leğene oturdum 10 dk kadar iki üç güne yapardım böyle
tarafından
Yumuşatmaz mi sıcak su
(1,421 puan) tarafından
Yumusatiyor evet ilk etapta çok rahatlatıyor hatta ama yaradaki nemi birikmis kiri alıyor o yüzden kuruyup iyilestiriyor mikropta kalmaz öyle
tarafından
Teşekkür ederim canım deneyeyim bi
tarafından
Şuan ne durumdasın canım
0 oy
(1,421 puan) tarafından
10 gün daha erken sert olması ve yanması normal bende yaşadım 1 aya anca iyileşti bakımına devam et temiz ve kuru tut
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(163,449 puan) tarafından
20 25 gune qnca gecer
tarafından
Insallah geçer ya bir daha asla eskisi gibi olamayacağımı  hissediyorum
0 oy
tarafından
Benim 5. Günüm ve oturamiyorum batiyor ve batmasına rağmen zorlasa olsa emziriyorum ☹️

Ne zaman duzelcek bilmiyom
tarafından
Ben oturarak enziremjyirum açılır diye uzanarak emziriyorum
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Canım 35-40gune kadar ancak duzelmistim hala dikiş ızim var benim inşallah senin daha erken düzelir cnm nekadar kötü olduğunu biliyorum
tarafından
Insallah canım cok zor valla

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 658 göst.
+1 oy
2 cevap 155 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,548 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.