+1 oy
1,040 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,264 puan) tarafından
Ne yemek yapsam şaşırıyorum artik kizlar  esim de alttan alttan söyleniyor  ama anlamadigi sey su ki cok yemek seciyor. Mesela mantar karnabahar pirasa ispanak patlican kabak yesim fasulye yemez. Kuru fasulye nohut makarna nadir yer. Patates sulusu patates ezmesi nadir yer. E et tavuk kıyma desen surekli alınmıyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum yemek olayi tam iskence 

27 Cevaplar

0 oy
(5,123 puan) tarafından
Valla çok zor ya, seçici eş
-Reklam-
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Valla benim eşim de öyleydi en son patladım al da yapıyım diye çünkü çok fazla farklı yemekler yapmayı seven biriyim güzel de yaparım değişik yemekleri arastiririm bakarım yaparım baktı hakliyim sesini etmiyo artık hatta çok değişti :)) ne yapıyım bulamıyorum deyince yap bir kısır yiyelim diyo o derece 
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Valla Kendimce Çareler Bulup Hepsine alıştırdım benim eşimde yemezdi bezelyedir ıspanaktır.. hepsini kıymalı yaptım ilk başta etli diye yiyebildi sonra kıymasız yapınca yemek zorunda kaldı şimdi alıştı :) mantarıda kaşarlı çok seviyoruz o yüzden evde her türlü yeniyor mantar haftada 1 2 kez... 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Canim bi zahmet ne yemek istiyosa,alıp getirsin

Ne getiriyosa onu pişirirsin

Caminin hocasımi alacak yemek istediklerini

Boşversene kız
0 oy
(603 puan) tarafından
Eşimde sebze yemez. Ama süslü püslü birşeyşer yapıp yediriyorum önce gözünü doyuruyorum. Ulan hatun kabağı yedirdin ya bana der mesela her seferinde :) 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Ay şükür sevmez ama yer mecbur:)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 798 göst.
10 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aytenlam (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 468 göst.
30 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 455 göst.