0 oy
652 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar eşim ve abisine yeni bi iş teklifi geldi yurtdışından giderse bizim için çok iyi olcak çok şükür evimiz arabamız var eşim ilerisi için biraz daha iyi birikim yapmak için gitmeyi düşünüyor bende git dedim ama bi giderse 3 ay sonra gelcek ve 1 hafta kalıp geri gitcek diyor ki 2 sene kalıyim bi ev parası biriktiriyim bi ev daha alalım onu kiraya verelim ilerde oğlumuz evlendiğinde onun evi olur orası diyor çok mantıklı yani yani 2 sene kalcak ama 3 ayda bi gelip 1 hafta kalcak dedim biz nolcaz oğlumla dedim çünkü ben akşamları evde tek kalmaktan nefret ediyorum dedi sende annengilin yanına gidersin falan dedi bi yanım gitsin diyor bi yanım gitmesin kendi yagimizda kavruluyoruz iste diyor kafam çok karışık biz 5 senedir birlikteyiz 1 buçuk yıldır evliyiz ve hiç bu kadar uzun süre ayrı kalmadık napsam acaba sadece fikir alışverişi istiyorum siz olsanız kabul edermiydiniz???

20 Cevaplar

0 oy
(5,570 puan) tarafından
Ben olsam istemem kabul etmem 
tarafından
Burda 6 bin maaş alıyor eğer giderse dolar bazlı maaş alcak oda 20000 e tekabül ediyor o yüzden kararsızım ilerde oğluma bi ev bırakma fikri çok mantıklı geldi bana
(5,570 puan) tarafından
Olsun . Herşey mal mülk değil ki. Eşim yazın bir ay çalışmaya gidiyor . Ben dayanamıyorum. Hem eviniz arabanız da varmış . Aldığı maaş da gayet iyi bence
tarafından
Evet aldığı maaş iyi ama birikim yapamıyoruz ülkenin gidişatı iyi değil bence en azından geleceği için birikim yapmak istiyoruz o yüzden
(616 puan) tarafından
Ben olsam git derdim hayat gittikçe pahalanıyor geçim çok zor hiç olmazsa çocuğunuz ileride maddi sıkıntı çekmez parasızlık çok zor benim 2aylık bebeğim var üzerine giydirecek elbise yok alamıyoruz eşim yanımda olmuş ne fayda Allah kimseyi yoklukla sınamasın bence böyle bir imkan varken değerlendirin canım.
tarafından
Anladim canim Rabbım herkesin yardımcısı olsun zor günlerden geçiyoruz ulkecek
-Reklam-
0 oy
(9,077 puan) tarafından
Ben kabul etmezdim. Eviniz arabanız varmış. Durumunuz iyi anladığım kadarıyla. Bir de çok yeni evlisiniz daha. Senin de gitme imkanın yok mu veya 
tarafından
Benimde gitme imkanım var aslında ama nasılsa 3 ayda bi gelcem diyor haklıda aslında düzen bozmak istemiyorum o yüzden
(9,077 puan) tarafından
Bilmiyorum canım. Zor bir durum. Burda düzenli işi varsa ben gitmesini istemem açıkçası
tarafından
Evet düzenli işi var ama ekonomi ortada burda ne uzar ne kısalır en azından 2 yıl gurbet çekeriz birikimimiz olur öyle düşünüyoruz
0 oy
(14,235 puan) tarafından
Kendi eviniz ve arabanız olduğu için gitmesini istemem çocuğunuz daha küçük önünüzde bir sürü zaman var ufak ufak birikir ama ev olmasaydı olabilirdi
tarafından
Doğru diyorsun canim oda kararsız aslında güzel teklif ama ikimizde kararsısiz
(14,235 puan) tarafından
Evet canım güzel teklif ama ne bileyim insan yine de emin olamıyor
tarafından
Bizde olamadık valla
0 oy
(15,062 puan) tarafından
Burda durup 20 sene borç odemektense 2 senede gidip ev almayı tercih ederim. 
tarafından
Aynen öyle zaten kendi evimiz var diyor ki ev alırız kiraya veririz o parayı oğlumuz adına banka hesabı açarız oraya koyarız hem birikimi olur hem evi olur diyor çok mantıklı aslında
0 oy
(164,041 puan) tarafından
ama giderleride aldigi paraya gore olcak siz sua  doviz kazancak diyip tl ceviriyonuz cok geliyo ama burda ne yiyce ne iccek nerde kalcak esiniz yurtdisindada giderleri olcak
tarafından
İş yeri uçak biletinden tut kalacağı yere yemeğine kadar karşılıyor o yüzden orda çokta bi gideri olmayacak o yüzden para direk elimize gecicek gibi hesaplıyoruz
(164,041 puan) tarafından
haa bak iyi bisi bu ama 3 ayda 1 hafta babayi gormek cocugunuz uzebilir
tarafından
İste durumun artilarida var eksileride var o yüzden çok kararsız kalıyoruz
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Evde yalnız kalıp  oturacaksam aylarca niye evlendimki onunla. Ben istemezdim ya da kendimde giderim
tarafından
Evde yanliz kalmamam için annengile git istersen diyor yada burda abimin eşiyle beraber oturun bi Evde diyor eğer ki gidersem
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Ben olsam istemezdim yurt dışı gözün arkada kalır boşver 
tarafından
Benim eşime güvenim sonsuz o yönden hiç bi sorunumuz yok çok şükür sadece 3 ay uzak kalmak düşündürüyor beni
0 oy
tarafından
Benimki gitse kabul ederdim ben ama gitmez kaynım yurt dışında çalışıyo dolar olarak maaş alıyo bekar ve durumu çok iyi keşke eşimde gitse 
tarafından
Benimki gitmek istiyor ama son kararı bana bırakıyor sonuçta diyor hani tek kalacaksın annengile gideceksin orda kalacaksın zorlanır misin diyor bide çocuğumuzu düşünüyor hani unutur mu beni falan diye
tarafından
Tabi senin kararın
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Ben istemezdim gözden uzak olan gönülden uzak olur benim fikrim bu
tarafından
Ya sevgiden yana hiç bi güvensizliğim yok canım sadece oğlum çok zorlanır mi bu süreçte onu düşünüyorum
(1,710 puan) tarafından
Tabi ki yoktur zamanla ne olur bilinmez ama siz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı neyse Rabbim versin Rabbim yardımcınız olsun
tarafından
Tesekkur ederim canım Rabbım herkese herseyin hayırlısını versin
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bizim evimiz bile yok o yuzden gitsin derdim cunku yetmiyo para kurakar ucuyor daha zam gelecek.. muhtemelen ama sizin varmis cnm bi duzeniniz fln o yuzden senin yerinde olsam gondermem sanırım
tarafından
Evt düzenimiz var çok şükür bizimkisi biraz ileriye dönük bi birikim olur oğlumuz için diyoruz
0 oy
(11,449 puan) tarafından
Ederdim gitsin valla burda boş boş çalışılıyor gibime geliyor bi ev almak nerdeyse imkansiz 
tarafından
Aynen öyle hem kendimiz içinde değil çocuğumuzun geleceği için düşünüyoruz bi smdi 2 sene babasından ayrı kalır ama ilerde birikimi olmuş olur evi olmuş olur rahat eder
(11,449 puan) tarafından
Aynen cnm hakkınızda hayırlısı olsun
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Kabul ederdim tabi ki fırsat 
tarafından
Kabul ettim ama ilerde pişman olmaktan korkuyorum hani özlem konusunda falan
(7,617 puan) tarafından
Özlersin cok ama sonu güzel olsun adam sizin ve kendi geleceği icin gidecek ileri de iyi ki gitmissin dersin insallah
tarafından
Amin canım inşallah ben değil oğlum der en azından iyiki gitmiş babam falan diye
(7,617 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Ben olsam istemezdim yaa ya benle ya hiç :d
tarafından
Ne biliyim 3 ayda bi gelcek diye pek sorun etmemeye çalışıyorum:)
0 oy
(917 puan) tarafından

Bana göre herşey para mal değil ya kaç sene yasicaZ yada bu günlere bu yaşlara geri dönebilmek miyiz yani bn istemezdim sonuçta durumunuz kötü değilmiş şükür deyip sarılın bnce ailecek birbirinize bu bnim fikrim<3

tarafından
Biz zaten şükrediyoruz halimize canim biz sadece suan çocuğumuzun geleceğini düşünüyoruz ülkenin ekonomisi ortada ilerde belki daha kötü olcak o yüzden en azından başını sokacagi bi evi olsun bi miktar parası olsun bankada istiyoruz burdaki aldığı parayla bunları yapmak zor hatta zor değil imkansız
(917 puan) tarafından
Siz bilirsiniz canım benim ki fikirdi
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Ben etmem o kadar süre duramam askere evlendikten sonra gitti düzen falan kalmadı kaynanam akşamları yatmaya geldi eşimin aklı bende benimki onda kaldı ya beni de götürür ya kendide gitmez
tarafından
Eşim giderse ben direk kendi ailemin yanına gitcem tek kalmicak kalamamda korkuyorum bi yanım gitsin diyor bi yanım gitmesin
(1,621 puan) tarafından
Ben anneme gidiyom 3 gün kalsam aklım takılıyor aklın eşinde kalmayacaksa ve ailenin evinde uzun süre rahat edeceksen gönder
tarafından
Kendi ailemin evinde rahat etmeyeceksem başka nerde rahat edebilirim ki canim hem eşime güvenim sonsuz o konuda hiç bi sıkıntımız yok çok şükür
0 oy
tarafından
Ben etmezdim nedeni eşimin mesleği dolayısıyla 4 sene ayrı kaldık o zamanda birikim yapıp ev araba aldık ama gel birde bana sor tek kaldım oğlumla birlikte zor oldu herkesin babası yanında benim ki birilerini görünce kenarda onları izliyordu şimdi eşim yurt dışıni düşünüyor önümüzde ki yıllar 6/9 ay arasi ama ben istemiyorum şuan 3 yaşına girecek bana delisi görmediği zamanlar küçücüktu ama o günlerin acısını çıkarıyor sanki baba delisi 
tarafından
Benim oğlumda suan küçük 5 aylık 2 sene gitse 2 buçuk yaşında falan olcak babası geldiğinde bence tamda aklı erdiği zamanlarda babası gelmiş olcak çokta özlem çekileceği zannetmiyorum çocuğum açısından bide 3 ayda bi 1 hafta gelcek sonuçta
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Normal şartlarda asla kabul etmem anca beraber kanca beraber ancak ekonomi aşırı kötü fırsat gelmişken gitsin 
tarafından
Normalde bende kabul etmem ama ülkenin durumu ortada ilerde daha kötü olcak en azından çocuğum büyüdüğünde başını sokacak bi evi olsun bankada bi miktar parası olsun diye düşünüyoruz bizde
(13,307 puan) tarafından
Bazı durumda duygusal bakmamak gerekiyor kuzum şuan imkanım olsa 5 dk durmam cidden
tarafından
Bende pek duygusal bakmamaya çalışıyorum canım sonuçta ülkenin durumu ortada belki çok beğenir orayı ilerde bizde tasiniriz belli olmaz kısmet diyorum
0 oy
(1,014 puan) tarafından
İnsan kararsız kalıyor cnm haklısın ben yapamazdim ama sen daha iyi karar verirsin artisini eksisini düşün yanında yakın kimler var hastalık vs olduğunda hangi şehir eşine güvenin tammi yanlış anlama benim aklıma gelenler böyle 
tarafından
Eşime güvenim sonsuz canim annemgil sahil kesimi bi yerde yaşıyor eğer eşim giderse bende onların yanına gidicem eşim dönene kadar orda kalcam
(1,014 puan) tarafından
Anladım cnm hayrlisi olsun inşallah hakkininizda
tarafından
Tesekkur ederim canım
0 oy
(449 puan) tarafından
Dünyanın binbir turlu belasi var. Hersey para degil. Eviniz arabaniz zaten var yavas yavas bir ev daha cok rahat alabilirsiniz aslında. Eşimden ayri kalmak istezdim. Ayrıca eşime güveniyorum ama seytana guvenmem. 
tarafından
Canim ülkenin durumu ortada kim birikim yapabiliyor bu devirde hersey para değil onu bizde biliyoruz ama geleceğini düşünmemiz gereken bi çocuğumuz var sonuçta ilerde ona 1 ev ve bankada bi miktar para bırakmakta fena olmaz hani
(449 puan) tarafından
Sen daha iyisini bilirsin kendin icin elbette. Lakin bebek yenidogan olsa bile babasini hisseder babayla buyuyen çocuk cok farklidir kizim 2 yasinda cokta iyi babasini taniyor ondan mahrum kalsin istemem para elbette gelir bide dunya geneli sıkıntı yaşanıyor turkiye tek degil

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 436 göst.
0 oy
24 cevap 1,267 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Guldennur (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 650 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 660 göst.
1 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (302 puan) tarafından soruldu