Bebeğimin uykusuzluğu huysuzlugu benim aylardır bebek dışında hiç bir hayatımın olmaması gerçekten elimde değil çok bunaldim. İki aya ek gıdaya geçiyoruz en azından bi iki saat anneme biyere bırakır arada çıkarım diye hayal kurarken bana o kadar bağımlı olduki kimsede durmuyor kıyıp bırakabilir miyim bilmiyorum :( isyan etmek değil onu herşeyden çok seviyorum o benim dünyam herşeyim ama ben yaşadığımı, dışarda bi hayat olduğunu unuttum. Alıp onu çıksak biyerlere huysuzluk yapıyor biyerde uyumuyor gittiğime pişman olup geri dönüyorum. Zor bir bebek ağlak bir bebek büyüdükçe geçer belki dedikce herkes hele bi emeklesin hele bi yürüsün hele bi bilmemne yapsın görürsün sen diyip duruyo hepten gözüm korkuyor. Geçen değişiklik olsun diye uyurken eşime bıraktım gittim 15 dk saçımı kestirdim o bile nasıl iyi geldi. Tabi o saçı açıp kullanabildiğim bir yere gitmedim henüz hala anne topuzuyla takılıyorum :) öyle bi içimi dökmek istedim hepiniz annesiniz illa benim gibi hisseden vardır belki yanlız olmadığımı bilirim hiç olmazsa