0 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
Eltimlere misafirliğe gittik, hamsi yapmıştı. Canım çok çekiyordu diye biraz fazla yüklendim. Aradan bir saat geçti ya da geçmedi ellerim balon gibi şişti. Şükür sabah vakti geçti ama acaba hamsi yediğim için miydi? Başına gelen var mı? Hamilelik sürecimde ilk kez yedim. 26+6 haftam 

3 Cevaplar

0 oy
(426 puan) tarafından
Allerjin varmi 

Hamsi cok mu tuzluydu

Yada tuzlu birseyleri mi cok yedin
(61 puan) tarafından
Hayır alerjim yok, tuzu normaldi. O kadar çok yemiştim ki karnım ağrımıştı. Bir saat kadar uyumuştum, uyandığımda baktım çok kötü şişmiş.
(61 puan) tarafından
Tuzu fazla kaçırmadım o gün, normalde de dikkat ederim.
(426 puan) tarafından
Tursu yedim yazmışsın sebebi odur doktora gozukup sodyum potasyum idrar testlerinize baktirabilirsiniz
(61 puan) tarafından
Turşu aklımdan çıkmış, az yemiştim. Ona rağmen etki etmiş. Haftaya kontrolüm var, baktırırım. Çok teşekkür ederim.
-Reklam-
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Hamsi tuzluysa yada sofrada fazla tuzlu bisemi yedin turşu falan yada başka bişe 
(61 puan) tarafından
Doğru ya turşu yemiştim. Tuzu biraz fazlaydı, evet. Normalde bazen domates, salatalık tuzlayıp yerim ama demek turşusu bana gelmedi. Hamsinin tuzu iyiydi çünkü.
(1,058 puan) tarafından
Ondandır canım bende hamile değilim ama 3 tane yesem hemen elin yüzüm şişer
0 oy
tarafından

Ödemdir o yaa benim ayaklar bile şişmişti baya ama doktorum baharatlı ve tuzlu şeyler çok tüketme demişti kaşıntıda başlamıştı şişmeyle birlikte

(61 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Yemekten sonra karnım ağrıdı, çay içip bir saat kadar uyudum, uyandığımda ellerim balon gibi şişmişti. Turşusu tuzluydu, çok yememiştim. Hamsiden kaynaklı değilse demek ki turşusu sebep oldu.
tarafından
Turşu zaten normalde de ödem yapan bi besindir.
Bu arada sanada geçmiş olsun ben doğum yapalı 3 sene olucak sjsjjsj :D
(61 puan) tarafından
:))) :)) Darısı başıma.
Kendi yaptığım turşu bana öyle dokunmadı hiç, kıvamında diye belki. Daha fazla dikkat ederim artık.

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 213 göst.
16 Temmuz 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 23 göst.
20 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Semine2020 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,804 soru

24,116,252 cevap

333,234 kullanıcı

...