0 oy
386 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (60 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar hanımlar. Dün 2. Doz biontech aşımı oldum ilkinde başım kolum ağrımıştı grip gibi olmuştum bunda çok hafif kol ağrım var başka hiç Bi yan etki olmadı fakat. Bebeğim dün akşama doğru ateşlenmeye başladı gecede ateşliydi şuanda hala ateşli. Dün bebeğimin de rutin kontrolü vardı 1 haftadır hastaydı zaten doktor iyileşmiş dedi ama ateşlenmesi acaba aşıdan mı oldu diye içime şüphe düştü. Emzirirken biontech olup bebeğinde yan etki yaşayan oldu mu? 

9 Cevaplar

+3 oy
(8,312 puan) tarafından
Olabilir neden olmasın sonuçta kanıtlanmış bir şeyi yok . Parol harici ilaç icilmezken içinde ne olduğu belli olmayan bir kimyasali zerk ettiriyorsunuz ve sütten bebeğe geçtiği de kesin ... Rabbim şifa versin.
(2,290 puan) tarafından
Guzel tanimladin :)
(60 puan) tarafından
Hadi çoluğuna çocuğuna bak sen canım buralarda vakit harcama ;)
(2,290 puan) tarafından
Tmm cnm kahvalti etcez ztn:D
(7,483 puan) tarafından
Neden asi olmayanlar asi olanlara katil  mis gibi tepki veriyor. Siz ozaman çocuğunuz hastalanınca hic ilaçla vermiyorsunuz heralde? Biraz saygı duyulması gerekiyor. Kimse ne asi olduğu için nede asi olmadığı için yargılanmamalı.  Herkes doktor tavsiyesi ile yaptırıyor. Bunu yargılamak bize düşmez. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun. Ama lütfen boyle bilerek bebeklerimize zarar veriyoruz algısı oluşturmaktan vazgeçin.  Sanki tek sizinki evlat. Zaten bu önyargı kırıcılık emin olun aşıdan daha tehlikeli .
(60 puan) tarafından
Hay ağzın bal yesin canım. Sanki bizimki evlat değil çöpten bulduk tövbe estağfurullah.  En yakınım gözümün önünde can çekişirken Koronadan  bende vurunmazdım belki Allah kimseyi o illet hastalığa düşürmesin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 1.dozu oldum 2.dozu olmadim bebege zarari olup olmadigi belli degilmis 
(60 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Valla cnm ben iki doz biontech oldum bir sıkıntı yaşamadım emziriyorum hiçbir ateş veya yan etki olmadı 
(60 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım.
tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
tarafından
Evet canım araştırmalara göre bebekte kusma ishal ateşlenme oluyo
(60 puan) tarafından
Ateşi düştü gibi ama az önce baya şiddetli kustu. Teşekkür ederim canım
tarafından
Çok geçmiş olsun küçükmü çok bebeğiniz
(60 puan) tarafından
10 aylık canım şuan iyi gibi. Çok teşekkür ederim
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Dün bende oldum canm 2. Doz çok şükür ikisinde de sorun yaşamadı kızım 
(60 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bebeğim 3 ve 4 aylıkken biontech oldum. Ve olduktan beş dk sonra emzirdim. Hiç sorun yaşamadık . Doktor önerdi biontech i
(60 puan) tarafından
Bende öyle hemen emzirdim şuan iyi gibi ama bilemedim ki. Çok teşekkür ederim
0 oy
(7,483 puan) tarafından
2 doz biontech oldum emzirdim hic sorun yasamaidm canim. Zaten hastaymış denk gelmis olabilir. Ama tabi etkilemiş de olabilir. Ateş-i düşmezse doktoruna  danış derim canim. Rabbim şifa versin
(60 puan) tarafından
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Buyuzden ben emzirirken doktor arkadaşlarım ve doktorumuz benim aşımı iptal etmişti bebeğe ne geçtiği belli değil deneyleri olmadı devletimiz vurula bilirsin diyor ama birsey oldu zaman mesuliyet senin diyor ve imza attırıyor dediler ve bütün doktr arkadaşlarım ve eşleri doğum yapanlar emzirenler vurulmadi canım bende emmeyi bıraktı öyle vuruldum bebeğe ne geçti belli değil bebeğe zararı olabilir demişti doktorum. 
(60 puan) tarafından
Bizimki de hemen emzir dedi kafan allak bullak oldu. Çok teşekkür ederim
(4,061 puan) tarafından
Benim arkadaşım başka doktora git vurul emzir der dedi zatn sen tanıdığım olduğun için ben sana detayına kadar anlatıyorum dedi oda eşine vurdurmadi aynı anda doğum yapmıştım o hariç başka arkadaşıma falan da sordum vurulması sakın dedi. Oyuzden ben iptal ettim yanında doktorun
(60 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
(4,061 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(913 puan) tarafından
Ben emziriyorum  2. Dozu  2 gün önce oldum  bi yan etkisi olmadi bende de bebeğimde  de korkarak olmuştum  valla
(60 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 196 göst.
6 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeec (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
2 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 364 göst.
30 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lapala (83 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 901 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Balkaymak (2,392 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,413 soru

24,138,954 cevap

334,420 kullanıcı

...