0 oy
1,089 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,370 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Esim whatsabında cok sık paylasım yapmaz ama özel günlerde olsun arada olsun yapar kendisiyle ilgili  ikimizi ya da cocuklala birlikte fotografımızı paylasmaz fotografı gectim bi durum olabilir benide ilgilendiren  sebebini sordugumda erkek arkadaslarim var niye paylasayim demisti dün bir paylasim yapmis yüz görünenin doksanı kadın zaten ve alakasiz insanlar bile bakmis yani bir koca niye böyle yapar düsüncesi nedir çözemedim

40 Cevaplar

0 oy
(30,110 puan) tarafından

Şu zaman çok kötü bir zaman olmuş ne kadarr sakınılsa o kadar iyi emin ol.

Art niyetli insan çok
-Reklam-
0 oy
(9,678 puan) tarafından

No çözüm:)

Yani mesala kahve yada cocugumuz da falan aile kalp emojisiyle koyar ama beni asla hiç sevmez bi dolu erkek var seni mı incelesin der hiç hoşlanmaz bende alıştım artık zaten dediğin gibi çok da aktif paylasmaz

0 oy
(1,584 puan) tarafından
Belki kıskanıyordur belki resimlerinizi görmesini istemediği insanlar vardır canım sonuçta insansız bu zamanda dost düşman belli değil malesef 
(1,370 puan) tarafından
Bende onun icin diyrm zaten dosta düsmana karsi koymali bence yani illa bizim fotografmz olmak zorunda degil bizi ilgilendiren bir sey de olabilir
0 oy
tarafından
Cnm benim esimde paylasmaz asla bigun sordum sebebini telefonumda 1000 kişi var hepsi erkek ve sen ben karimsin gormelerini neden istiym ki neden gorsunler dedi ben kiskanc adamim dedi ama vhatsap hakkinda kısmında benimle alakalı yazı var hicte triplenmem seni goruyorum özel gunlerinizi veya disariya ciktigimiz zamanlwri kimsenin gormesine gerek yok dio bence de hakli bende paylaşıyorum ne koçami ne oglumu gerek yok 
0 oy
tarafından
Emin ol şu devirde eşinin yaptığı cok normal ve en güzel davranış 
0 oy
(23,646 puan) tarafından
Paylaşınca ne olacak kendi seviyo biliyo yeter benim eşim sadece çocukları paylaşır esnaf adam çevresi geniş ve bence de gerek yok devirde insanlarda kötü yani
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Benim eşimde asla paylaşmaz seni niye rehberimdekilere teşhir edeyim der haklı da bence gerek yok onlar beni görse nolur görmese nolur 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Beni. Eşim paylaşmaz çok sevdiği birtane hoca var o demiş eşime sakın eşini paylaşma millet görsün dıe demiş sadece kızımın doğum günü kutlamiştik ailecek birtane onu ben paylaştım 
0 oy
(663 puan) tarafından
Benim eşimde paylaşmaz birsuru insan var telefonunda kadının telefonuyla erkeğin telefonu aynı olmuyor paylaşmamasi daha iyi 
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Bnm bi art niyet oldğunu düşünmüyorum bnm eşimde paylaşmaz ne watsap da storide amlrm çünkü erkek çok oğlnu atar ama bni atmz normal kıskançlık oluyo kndi ailesini anne babsını atıysa ana babadr derim ki onları da atmaz iş arkadaşları ise içnde bayan var sa bile o bayanlar rahatsız olmaktan paylaşr o senn eşini ilglndrmez ki o kişi izn verdikten sonra zaten izn versi müsaade etti der paylaşır sen onn karısısn helalısin başkası görsn istemz durmlarda falan her erkek iyi niyetli düşnmezki bn eşinn kötü bir niytle yaptğını sanmam
0 oy
(163,375 puan) tarafından
paylassa nolcak millet gorunce iyimi oluyo 8 senedir kicani taniyom 3 yildir ayni cati altindayim toplasam 8bsenede 2 kez anca paylasnisimdir
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Benim hiç yapmaz çünkü rehberinde 100 yakın adam var işi gereği sevdiği de var sevmediği ama mecbur o yüzden saygı duyuyorum bana gelince hayattan karışmaz ne paylaştım yada paylasmadim 
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Benim eşimde paylaşmaz ne çocukların ne benim sevmez reklam etmeyi herşeyi:)
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Bebeğim rehberleri hep erkek dolu profilini ikimizin resmi yapar sadece onda da yüzüm görünmesin diye uğraşır düşün kıskanıyorlar erkekler eşlerini yani sadece kendilerine helal olanı başkasının gözünün bile değmesini istemez bu bençe çok güzel bir şey şimdi instagramda tiktokda görüyoruz eşleri her yeri sallıyor başka erkekler de ne güzel kadın diye şehvet duyuyor erkekler bunu bildiği için paylaşmıyor bence bende ilk başta sorun ederdim sevgiliyken falan şimdi anlıyorum bazen gene derim bak eller paylaşıyom bi sen paylaşmıyosun diye senin fotoğrafını sadece ben göreyim karıcım der alır gönlümü 
0 oy
(594 puan) tarafından
Bizde de eşim ne kendisini ne başka bısey paylaşım yapmaz ben bunu problem görmüyorum hiç ama mesela bende kendi instagram yada farklı Bi platformda eşimi paylaşmam sadece kendimi ve kızımı eşimde bunu problem yapmaz 
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Benimkide öyle :angry: geçen bayramda zorla paylaştım bin kere söylendi karımı niye gösteriyim bi ton adam görecek falan diye hayır görünce ne olacak bilmiyorum ki 7 8  yıldır bi geçen bayram paylaştım yani onu da teli alıp kavga trip kendim yaptım

0 oy
(1,014 puan) tarafından
Benim eşimde paylaşmıyor cnm kimi erkek gerçekten kıskanıyor diye atmıyor.mesela benim eşim bir cocugumuz var onu hiç bir sosyal medyaya koymamış niye evli olduğu anlaşılmasın diye olduğunu düşünüyorum kendi esimin
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Benim eşim de asla özel günler hariç beni yada ikimizi paylaşmaz profile bile koymaz çünkü rehberin hepsi askeri arkadaş çarşıdaki esnaf vs 
0 oy
tarafından
Erkekler var demesi saçma olmuş .. rahatsız olduğu varsa gizler ailesini yine paylaşır bence benim eşim asker telefonu komple erkek dolu özel günlerde kizimizla birlikte resmimizi paylaşır bende paylaşırım yani paylaşacak olan her türlü paylaşır eşim çok kiskanc birisi normalde ama ailesni de paylaşir bu kötü birşey değil 
0 oy
tarafından
benim eşim de paylaşmaz. sadece profilinde biz varız düğünden onda da arkamız dönük bi foto.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,085 göst.
15 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Casper (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 593 göst.
0 oy
11 cevap 476 göst.
6 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 504 göst.
23 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu