0 oy
1,106 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,370 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Esim whatsabında cok sık paylasım yapmaz ama özel günlerde olsun arada olsun yapar kendisiyle ilgili  ikimizi ya da cocuklala birlikte fotografımızı paylasmaz fotografı gectim bi durum olabilir benide ilgilendiren  sebebini sordugumda erkek arkadaslarim var niye paylasayim demisti dün bir paylasim yapmis yüz görünenin doksanı kadın zaten ve alakasiz insanlar bile bakmis yani bir koca niye böyle yapar düsüncesi nedir çözemedim

40 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende esimde hicbiryerde ne kendimizi nede cocuklarımızı paylaşmayız 

Eşinin seni paylaşmaması sencede normal değilmi kuzum
(1,370 puan) tarafından
Canım ikimizi paylassin demiyrm ailecek bir yere gideriz mesela yaptigimiz bir seyi bile.paylasabilir benimle oldugunu gösteren yani illa bizim fotomuz olmak zorunda degil ve dedigim gibi erkek.arkadaslarindan cok kadın arkadaslari var hep
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnm esım sımdıye kadar ailesini hiç paylasmadı zaten cok kıskanc, bırsuru erkek var kişilerinde. Acıkcası bende paylasmasını istemem yabancı kişiler ne diye gorsun benı tesettürlüyüm 
(1,370 puan) tarafından
İyi de canm.diyrm.ya erkek arkadaslarindan ziyade bir süru kadın arkadasları var bakanlarda öyle yani
tarafından
Bayan arkadaşlarına karsı mı ailesini paylasmasını istiyorsun cnm?
0 oy
(4,645 puan) tarafından
Bence bi art niyeti yoktur dedigi gibi ozelisinuz neden paylaşsın  benim esim de hic koymaz en iyisini  yapıyorlar canım  evhamlanma. Hem bir arastirmaya göre  sosyal medyada mutlu paylaşım  yapanlar yapmayanlara göre  daha mutluymuş yani sahte mutluluklari paylasan da cok...
0 oy
(868 puan) tarafından
normal ben peceliyim gözüm bile görünmüyor eşim yine de kıskanır paylaşmaz
0 oy
(671 puan) tarafından
Yani canım kıskanıyordur belki bana tuhaf gelmedi. Çok böyle erkek niye takıldın ki buna
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Benim eşimde asla paylaşmaz inşaat mühendisi zaten görenlerin çoğu erkek der aynı seninki gibi özel gunlerde de paylaşmaz 
0 oy
tarafından
Haklı bence rehberde bir sürü erkek oluyo seni görmelerini istemez benim eşim de paylaşmaz profil yapmaz yapmasını ben de istemem çünkü bakıyorum tamirci var tırcı otobüsçü tesisatçı 250den fazla erkek var sırf iş yerinden 3 kadın görsün diye 250-300 erkek beni görsün istemem. Şimdi gelip gerçek hayatta görmüyorlar mı diyecek olanlar var şöyle düşünün bi işi yaparken video çekip instagrama atıyorsunuz 35 izleme az geliyo ama bi odada 35 kişi sizi izlese eliniz ayağınız dolanır hiç bişey yapamazsınız bir de insanların niyetini bilemeyiz sapık olan vardır bişey vardır 
0 oy
tarafından
Telefonları erkek dolu paylaşıp karısını neden gostersin
(1,370 puan) tarafından
Postta acıklamasını yaptım erkek arkadasımdan cok bayan arkadasi var isi geregi ve illaki fotomuz olması.gerekmez ikimizin yaptıgı bir durum olabilir yani
tarafından
Sadece başlığa cevap verdim o zaman haklisin
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Benim eşimde paylaşmaz bence normal bı durum ben hiç yadirgamadim
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Asla paylaşmaz eşimde ne kızımı ne beni arada oğlanları atar kendiyle takım giydikleri zaman falan forma giydikleri zaman ama asla bizi atmaz benim mahremim der hep .
(1,242 puan) tarafından
Rica ederim kızım bu tarz şeylere yanassa maç izlese dışarı çıksa belki onuda paylaşır kız erkek ayrımı degilki yada oğullarımi sayfa sayfa paylaşım yapmazki tek tutkusu futbol dur biz kızımla onları izleriz onlar bağırış cigris maç izler gol olur mesela koltukta ziplarlar kızımla biz de kitap okuruz örgü öreriz bu oğlan kız gibi algılama cnm evladın var mı
tarafından
Var bir oglum
(1,242 puan) tarafından
Maşallah size cnm inşallah bı kızı da olur anlrsin daha kibar oluyorlar ayrım değil yani kesinlikle bı yer ispatı da değil tamamen mutluluk
tarafından
Kibarlikla bir ilgisi yok. Bir gezi fotoğrafını bile paylaşmıyor eşiniz. Ailecek akrabalarla bile.  Aslında bir oğlu olan birine göre daha farklı düşünmem gerekirdi . Oglanida temizlik yaptıracağım oglanida yemek yaptıracağım. Oglanida cam sildirecegim. Oğlan maç izlerken kıza örgü ordurmeyecegim. Eşim sadece oğlunu paylaşamaz
(1,242 puan) tarafından
Düşüncelerin gerçekten farklı büyüsünler de görüşelim oğullarım sofra kurar toplar sofra bezi silker konu foto oğul kız ayrımı değil ki
0 oy
tarafından

Benim eşimde öyle hiç paylaşmaz . Onun bahanesi de rehberinde erkek çok olması. Bizimde rehberimizde bayan çok ama tek kendi fotomu paylaşınca hep bi atar gider yapar:ermm:

0 oy
(7,436 puan) tarafından
Aile özeldir bir yerde paylaşılmaması kadar doğal birşey yok sen ailenle mutluysan bunu dışarıya kanıtlamak zorunda değilsin benim düşüncem 
0 oy
(17,401 puan) tarafından
Benim eşimde paylaşmaz kendini bile sadece kullanmak için kullanıyor ben paylaşınca çok hoşuna gider bence normal yani paylassa bile ne gerek beni rehberinde 500 e yakın kişi var 
0 oy
(280 puan) tarafından
Benim esimde sevmez bende erkek arkadaslari gorsun istemem
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Benim eşimde hayat da beni ve çocuğumu paylasmaz ki normal soz video gibi seyler de paylasmaz  paylasim yapmayi sevmiyordur
0 oy
(514 puan) tarafından
Bunun tek aviklamasi var demekki sizi begenmiyr yada etrafindakilere esim var mutluyum gbi izlenim vermek istemiyr. Abi seven adam paylasir bu iki iki dorttur. Aksini soyleyipte kadini kandirmayinnnn. Nedemek esim arkadaslarindan kiskaniyr of disarda kimse gormuyr mu seni. Zoruna gitmiyr mu bir hic gbi davranilmak sana.???
tarafından
Taş atsaydın kanka bu az olmuş
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Her yer olmuş sapik bacım neden paylaşsın bizde paylaşmıyoruz valla
0 oy
(1,242 puan) tarafından

Ay herkes muhalefet olmuş.  Size katılıyorum paylaşmalı yaa. Bi içilen kahveyi bi gidilen yeri veya bi doğum gününü paylaşmalı insan ya. Paylaşmak mutlu ediyor biz kadınları.  Kaybettiği birşey yok. Burada kimlerin olduğunu bilmeden kocalarıyla resimlerini atıyor eleştirenlerin çoğu.  Ee şimdi erkek olmadığı ne malûm burda:)

(1,370 puan) tarafından
Dimi ya yani bende sürekli beni paylassn demiyrm ya yani arada ne var illa beni bile paylasmazsa bir gittigimiz yeri yaptigimiz bir durumu atabilir ki bakanların çogunlugu kadın ve alakasiz insanlar da var yani demekki merak ediyrlar ki bakiyorlar
0 oy
tarafından

Ay kafanıza taktığınız şeye bak ya vah vah kocam neden watsaptan beni paylasmiyor:D

0 oy
tarafından
Ben eşimin telefonunu alıp kendi istediğim fotoyu profil yapıyorum zaten anlamıyor bazen durum da atıyorum cocugumuzu falan durum atınca kızıyor ama profili anlamiyor

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,102 göst.
15 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Casper (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 609 göst.
0 oy
11 cevap 478 göst.
6 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 506 göst.
23 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu