0 oy
441 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (224 puan) tarafından
Bnm bı huyum var KAFAYA TAKMAK  dün akşam söylendi ama bn hala ordayım olay şu kızlar Pazar günü kızım düştü kolunu kırdı hemen hastaneye pazartesi öğlen döndük v evde çamaşır lar işler bı yandan onu yapiom bı yandan kızla ilgileniom bide onun küçüğü var ona bakiyom uykusuzlukta cabası dünde. Yemek yedikten sonradan meyve getirdim  kızımın yanında uzandım uyuya kalmışım seslendi cvp verdim yine uyudum sonra yine soylendi yine uyudum gecede uyandırdı ölü gibi yation sanki naptın  önümüze çay koymuon söyledi sadece ama yinede kırıldım biraz olsun anlayış istiyom sadece onlada konuştum bu süreçte bnden pek bişe bekleme kendi işini kendin halet çocukla ilgilenmem lazım oda TM dedi amaaaa

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Yaniii.......;)

Konu acarken iyice sacmalayanlarda var8-)

(224 puan) tarafından
Evet cnm haklısın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eee ..........
(224 puan) tarafından
Sonuç bu cnm
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Ama beyimiz ayağına hizmetçi arıyor anlayış göstermek yerine laf ediyor doğru mudur ?
(224 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm bn anlamadım gerçekten nasıl bı insan
0 oy
tarafından
Rabbim herkese vicdan merhamet versin kuzu  ☝
(224 puan) tarafından
Amin cnm amin
0 oy
tarafından
O kadar şey olmuş kalkıp bir çayını da kendisi koysun bi zahmet 
(224 puan) tarafından
Yok ona göre herkesin görevi var bnm görevim çay koymak onun değil
tarafından
Nefret ediyorum valla böyle insanlardan
(1,500 puan) tarafından
Senin görevin çok para getir de bir hizmetçi tutalım eve de sanki kendileri çok mükemmel de karıdan 4 4lük hizmet bekliyorlar yani....
0 oy
tarafından
Kalksın o koysun madem çayı en nefret ettiğim şey ya benim eşim de aynı napıyon sanki diyo zukkum iç kör olmayasıca
(224 puan) tarafından
Canm çay hazırda var demlemisim bu istiyor alıp önüne getireyim biraz olsun anlayış olsa o bna yapardı ama maalesef
tarafından
Ah canım Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Ah bacm ah demek ki benim yasadiklarmi yasasan intihar edersin bosver 
0 oy
(23,238 puan) tarafından
Tamam demiş işte
0 oy
(616 puan) tarafından
Çok haklısın canım ama anlamıyorlar 
0 oy
(423 puan) tarafından
Şu erkekleri baştan şımartıyorsunuz. Sonra böyle söylenince kızıyorsunuz. Adam alışmış. Tabi ister. 
0 oy
tarafından
Ben kocamı öpeyim başıma koyayım birde adama soyleniyordum cidden anlayışsız kocan hizmetçi mi var herşeyi kadın yapar algısı nerden oluşmuş kahvehane mi burası diyeceksin evlenirken çok iyi konuşmak anlaşmak lazım yoksa böyle hayal kırıklıkları yaşanıyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 544 göst.
16 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebisimsin (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 673 göst.
2 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sev (368 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 154 göst.
+1 oy
5 cevap 268 göst.
20 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (934 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,328 soru

24,056,666 cevap

329,943 kullanıcı

...