0 oy
340 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

gunaydin kızlar oğlum dudağını emiyor o yüzden morarmış olabilir mi gece de böyleydi geçmemiş sabaha

5 Cevaplar

0 oy
(2,831 puan) tarafından
Emiyorsa ondan olabilir canım emme refleksi yüksekse emzik ver 
tarafından
Tutmuyor ya 6 aylık artık anlıyor biberon bile tutmuyor su zamandan sonra da tutmaz herhalde
(2,831 puan) tarafından
Benim kızım 4 buçuk aylıkken tuttu emme refleksi çok yüksekti o da dilini emiyordu meme emer gibi bende emzik verdim uykuya dalmaya yakın tuttu daha bırakmadı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızlar bi fikri olan Yok mu  doktora götüreyim mi
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Emzik versen tutarmi
tarafından
İlk 3 ay çok denedim tutmadı şimdi anlıyor biberon bile tutmuyor
(2,924 puan) tarafından
6 aylık olmuş ek gıdaya gecmissindir ozmn meyve süzgecini dene birde dış cikarcagi zamanlar diş kaşıyıcı emzikler var onlardan dene
tarafından
Evet benim de o aklıma geldi öyle yapcm diş kaşıyıcı emziği de arastrcm canım teşekkür ederim
(2,924 puan) tarafından
Rica ederim ☺️
0 oy
tarafından
Muhtrmelen emdigi icindir 1 gun emzik vermeyi dene bi gozlemle bakalim morarti geciyormu
tarafından
O zaman eline baska tuysuz emebilecegi bisey versen hani dudagi emdikce morartacak belli cunku
tarafından
Ayy valla mi ne yapsam ya meyve süzgeci içine meyve koysam işe yarar mı
tarafından
Yarar tabi hem meyvesini yer vitaminini alir hem emme refleksini giderir. Bazi cocuklarin emme gudusu cok fazla oluyor senin minik kuş da onlardan belli, ona emebilecegi tuysuz seyler ver baska seylere yonelt bak bakalim dudaginin morlugu geciyor mu
tarafından
Tamam canım çok sağol
tarafından
Rica ederim cnm ne demek
0 oy
(5,750 puan) tarafından
En iyisi doktora danis canim sen biz ne desek yanlış olur
tarafından
Canım ben Ağrı'da yaşıyorm devlet hastanesi pek ilgilenmiyor özel hastane de bı tane var bı doktor randevusu o kadar dolu mi dün aradım ayın 10 una verelim diyor aile hekimi de pek anlamıyo beni tatmin edici değil yani Ağrı'da oturan varsa anlar beni hal böyle olunca size sorayım dedim geçmezse götürcm mecbur
(5,750 puan) tarafından
Anladım canim gecmis olsun inşallah birşey olmaz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 303 göst.
27 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ecrin6516. (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 197 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ecrin6516. (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
22 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,326 soru

24,181,845 cevap

336,357 kullanıcı

...