0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından
Kizlar bebegim 4 aylik olcak bi haftaya. Az once uyandi emzirdim kucagimda uyudu besigine koyunca gozlerini acmadan huzursuzlasti emzik verince rahatladi acaba doymamis midir, doymasa uyur muydu. Sutum mu yetmedi acaba bilemedim ne yapsam

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gazını çıkarttın mi peki ?
(300 puan) tarafından
Cikarttim canim
tarafından
Seninki küçük ama ileride anlarsın beni gece niye aç olsunlarki resmen emzik niyetine kullanıyorlar bizi, 11 aylık benimkisi mahfetti beni 2 saattir emiyor halen uyanik, gece memesini kesecem artık kararlıyım
(300 puan) tarafından
Dogru soyluyorsun canim annemde gece bebekler cok acikmaz der ama daha ilk bebegim yanlis mi yapiyorum dogru mu bilemiyorum iste
tarafından
Seninki şuan küçük ek gıda aldıktan sonra evet gece pek acikmazlar alışkanlıktan uyanırlar
(300 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim
-Reklam-
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Doymasa sürekli ağlar belki o an Bi yeri acıdı Bi sancı geldi yada ne bilim bebeklerin işi belli olmuyor emzik emincede rahatladı Bi güven geldi olabilir Doymasa o bebeği susturman imkansız 
(300 puan) tarafından
Tamam canim tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Emmek istiyordur açlık degildir 
(300 puan) tarafından
Olabilir canim simdide emzigi atti agzindan ve uyudu.
Cok korkuyorum bebegime yetemezsem ac kalirsa diye
tarafından
Bende çok korktum da bişey olmuyor mama başlıyorsun. Yapacak ne var karınları doysun yeter ki. Aç olsa ağlar benim 9 aylık kızımı bile susturamıyorum. Sanki birden geliyor açlık da uyku da 1 dk önce bişey yoktur birden ağlamaya başlar acı acı
(300 puan) tarafından
Bebisler ne yapsin aglamadan anlatamiyorlarki dertlerini.  Tabiki yeter ki doysunlar
0 oy
tarafından
Benim oğlum da bes aylık onu emziriyorum uykuya dalarken. yatağa koyarken o da mizirdaniyor emziği verince uyumaya devam ediyor
(300 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim cok sagol

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 524 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 594 göst.
18 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mervela (7,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
23 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meryemasaf (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 517 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,974 soru

24,147,628 cevap

334,728 kullanıcı

...