+1 oy
393 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eniştemle Teyzem kavga etmişler eniştem saçından tutup yere fırlatmış annemi aramış ağlayarak annem teyzem babam alıp geldi. Bize çok bişey anlatmaz ama bu ilk değilmiş 3 4 defa tokat atmış. Kavgalarındada teyzem haklı yaz boyu çalışıp (köyde oturuyor bağ seracılık  işi) yapıyorlar eniştemin kardeşiyle ortaklar eniştem bütün parayı gidip kardeşine yediriyor şu teyzem kendine çocuklara bişey alse burnundan getiriyormuş sürekli küsüp konuşuyormuş büyük kızına demediğini bırakıyormuş felan neyse annemgile geldi 4 çocuğu var biri liseye gidiyor farklı şehirde pansiyon kalıyor ikincisi ortaokula oda aynı şekilde kasabada yurtta kalıyor 5 ve 3 yaşındaki çocuğuyla geldiler büyük teyzemin eşi vefat etti onun yanında kaldılar. Bugün 5. Gündü darp raporu aldı boşanacağım felan diyordu. Eniştem gelmiş ablalarıyla felan tekrar köye gitmiş. Kolu kalmıyordu kas zedelenmesi olmuş daha iyileşmemişti bile bende sinirlendim teyze boşanmasan bile en azından burnu sürsün dedim saçından tutup yere fırlatmak ne demek felan ama daha kolunun ağrısı iyileşmeden gitmiş ya annem dur bakayım ne döktü düşündü gitti diyor teyzeme daha kolunun ağrısı bile geçmemişti demek istiyorum. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Acaba tehdit mi etti 
tarafından
Yok hayır kalabalık abisiyle ablasıyla gelmişler konuşmuşlar gitmiş ya nasıl canım sıkıldı  en azında n 15 gün kalsaydı da bir tutuşaydı kocası beni boşalacak diye
tarafından
Yazık gidince aynı şeyleri yine yaşayacak maalesef
tarafından
Diyorum anneme bir daha cesaret edemez diyor köye rezil olmuş jandarmalar ifadeye çağırmışlar bunu duymuş şikayetçi olmamıştı sadece rapor almıştı bununla bir daha yapamazmış
tarafından
En fazla bir süre rahat durur sonra tekrar başlar. Keşke teyzen gitmek için acele etmeseydi boşanma kararından vazgeçmrseydii
tarafından
İşte diyorum da anlayamıyorum ki bunlar anlattıklarının bir kısmı anlatamadıklarımda çok     şuan teyzeme çok kızdım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazen öyle bir duruma geliyor ki annelik sevmediğin adama katlanmak zorunda kaliyorsun şuan teyzenin açısından baktığım da mesleği yok galiba 4 çocuk babası şimdi bakmıyor bosansam hiç bakmaz diğer teyzenin yanında nereye kadar kalacam diye düşünmüş olabilir yük gbi hissetmiştir o bu sürede bile
tarafından
Büyük ihtimalle ama plan yapmıştı birkaç yıl durup ondan sonra çalışacaktı. Çocuklar okula gidecekti yazdığınız gibi düşününce üzülüyorum ya yine aynı şeyleri yaşayacak o çok daha mı iyi çocuklar için nereye kadar ya o çocukların psikolojisi liseye giden daha şimdiden erkek düşmanı olmuş
0 oy
(300 puan) tarafından
Bence soylemek istedini soyle teyzene canim. Sonucta onun iyiligi icin
0 oy
tarafından
Enistene sağlam.bir sopa atan yokmu ailenizde ya..

Sonra hemen boşanmaya hayırsız adam.hayirsizdir ondan.adam.olmaz
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Huylu huyundan vazgecmez dün döven bugün yine yapar teyzen hata etmis benzer durumu biz halamla yaşadık halamın ki daha ciddi boyuttaydi tabi psikopat herif babamı öldürmekle tehtid etmiş gelmezsen kardeşini öldürürüm diye oda çaresiz geri dönmüş biraz sıkıştırınca söylemek zorunda kaldı gittim aldım halamı birakirmiyim o herifin eline boşandı evini tuttuk oğlunun biri üniversite okuyor biri çalışıyor gül gibi yaşıyor demem o ki vazgeçmez böyleleri bir kere el kaldıran yine kaldırır umarım teyzen pişman olmaz 
0 oy
tarafından
Enişten şiddet uyguladıysa sebep aranmaz enişten belki haklıydı ama şiddet uyguladığı için haksız duruma düştü!

Kadınlarımız 1 tokat ya nolcak vs diyip sineye çekiyor bu şiddetin gittikçe dozu yükseliyor sonra AA kocası karısını vurmuş bıçaklamış öldürmüş diye haberlerden ordan burdan duyuyoruz.... Şiddete susmayın.... 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 294 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 559 göst.
23 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 278 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 341 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Emelinannesi94 (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,674 soru

24,101,938 cevap

332,461 kullanıcı

...