Eniştemle Teyzem kavga etmişler eniştem saçından tutup yere fırlatmış annemi aramış ağlayarak annem teyzem babam alıp geldi. Bize çok bişey anlatmaz ama bu ilk değilmiş 3 4 defa tokat atmış. Kavgalarındada teyzem haklı yaz boyu çalışıp (köyde oturuyor bağ seracılık işi) yapıyorlar eniştemin kardeşiyle ortaklar eniştem bütün parayı gidip kardeşine yediriyor şu teyzem kendine çocuklara bişey alse burnundan getiriyormuş sürekli küsüp konuşuyormuş büyük kızına demediğini bırakıyormuş felan neyse annemgile geldi 4 çocuğu var biri liseye gidiyor farklı şehirde pansiyon kalıyor ikincisi ortaokula oda aynı şekilde kasabada yurtta kalıyor 5 ve 3 yaşındaki çocuğuyla geldiler büyük teyzemin eşi vefat etti onun yanında kaldılar. Bugün 5. Gündü darp raporu aldı boşanacağım felan diyordu. Eniştem gelmiş ablalarıyla felan tekrar köye gitmiş. Kolu kalmıyordu kas zedelenmesi olmuş daha iyileşmemişti bile bende sinirlendim teyze boşanmasan bile en azından burnu sürsün dedim saçından tutup yere fırlatmak ne demek felan ama daha kolunun ağrısı iyileşmeden gitmiş ya annem dur bakayım ne döktü düşündü gitti diyor teyzeme daha kolunun ağrısı bile geçmemişti demek istiyorum.