0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (1,073 puan) tarafından
Kızlar bebeğim kendi uyumadigi sürece sallama veya emme ile uyumuyor nasıl uyutucam taktik verin

3 Cevaplar

0 oy
(310 puan) tarafından
Sesinize de aldırmıyor nini soylerken sallayıp nini soyleyin yada pis pis açın net üzerinden öyle Alişan bebekler var aklım bebek bakımdaki yorumda kaldı kusura bakmayın 
(1,073 puan) tarafından
Önemli değil canım herşeyi denedim kaç haftadır nerdeyse uykusuz
(310 puan) tarafından
Dış mi çıkarıyor ki uyumuyor normalde nasıl uyuyordu ne kadarlık birde yanınıza yatırıp belini ovalayarak denedin mk peki o şekilde de uyur belki
(1,073 puan) tarafından
Canım iki aylık daha herşeyi denedim kendi kendine uyumadigi sürece hiç bir şey işe yaramıyor özellikle gece
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
Ben öperek uyuttuyorum herzaman değil arada yiyo :))
(1,073 puan) tarafından
Ahaha ya en güzeli
0 oy
tarafından
Ben kızımı kundak edip tavandan salıncakta emzik ile uyutuyorum canım emziği uyuyunca kendisi çıkarıyor 
tarafından
Bı yere gidince napiyosun
tarafından
Eşimle baddaniye de sallıyoruz eşim yoksa kuzenım le vs sallıyoruz elimizde uyuyor
tarafından
Zor oluyor ya bence
tarafından
Ama evde çok rahatım tavandan salıncak yaptık hamak gbı sallıyorum Bi kere 5 defa gidip gelyor bende o sırada işlerimi yapyorum keşke İlk doğduğu zman bunu keşfetseydim gazı vs kalmazdı
tarafından
Ya ne bileyim ben ninniyle uyutiyorum. Sallamaya alismasin bı yerde beşik bulamam diye alistirmadim.
tarafından
Rahat uyuyabiliyor msun evin işi gücü rahat yapabiliyor musun.
tarafından
Bazen emzirirken bazen de ninniyi açıp gidiyorum 2 dk ağlıyor yatıyor.  Daha fazla ağlayınca alıyorum yanıma . Yani iyi gidiyor şimdilik idare ederiz :)
tarafından
Sen bılırsın canım her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olurmuş ahahaha sağlıkla büyüt inşallah fazla da ağlatma yazık :((:))
tarafından
Yok kız 2 dk sadece

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 179 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mys-2boys2girls (4,890 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 247 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 364 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 290 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Havva37 (244 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,724 soru

24,076,374 cevap

330,949 kullanıcı

...