0 oy
190 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bebeğim 4 buçuk aylık. Geçen ay online diyetisyenle 2 kilo verdim ama şeker, çikolata, tatlı isteğim bir türlü dinmiyor ne yapmam lazım? bir de 3 ana 3 ara öğün verdi diyetisyen onu 2 ana 1 ara öğüne indirsem mi ki?

3 Cevaplar

0 oy
(2,568 puan) tarafından
Canım bende dikkat ediyorum canım tatlı istediğinde sabah kahvaltısında yiyorum. Kahvaltımıda bol yapıyorum. Kahvaltıda tatlıyı yediğinde akşama kadar eritiyorsun. Ama aksam yersen yap olarak aklıyor. 2 aya kadar 11 kilo verdim. Tam buğday ekmeği normal öğün yemekleri. Akşam 7 yemeğinden sonra sadece su kahve çay içiyorum. 
-Reklam-
0 oy
(256 puan) tarafından
Bende online diyet eşliginde 30kılo versim emziriyordum ki halen devam ediyorum 7kılom kaldı oda yapıştı bi türlü gitöiyor bir yıl oldu. Doktorun ne verdiyse uygula sakın atlama emziriyorsan hele hiç atlama o iatekler diyeti uygulamaya bailadıgında biticek doktoruna söyle oda ona göre yaban mersini ya da hurmalı top Karışımları fln verir benımde aynı senın gibiydi sonucu mükkemel olcak inan :)
(2,052 puan) tarafından
Online diyetisyeniniz ücretli mi
(256 puan) tarafından
Evet aylık  ödemesini yapıyorum
(2,052 puan) tarafından
Ne kadar
(256 puan) tarafından
150 tl
(2,052 puan) tarafından
Hmm sağol cnm
(256 puan) tarafından
Rica ederim :)  düşünürsen doktorumu tavsiye ederim dalında müthiş birisi
(2,052 puan) tarafından
Maddi durumum el vermiyor okadarina maalesef yarın inşallah devlet hastanesine dahiliye ye gidicem bakalim
(256 puan) tarafından
Tabikide  canım online şart degil. Bende devlete gittim bi dönem  dahiliyeye o yönlendirdi diyrtsiyene  git sen kilo vermk istedigini söyle yönlendirir seni
0 oy
(112 puan) tarafından
Ben de emziriyorum Biraz detaylı araştırmıştım Sabah ilk kalktığımda tarçınlı kahve içme ile başladım Daha sonra hafif bir kahvaltı öğle yemeği olarak 1 bardak sutu 1 çubuk tarcinla kaynattim 30 dakika bekledikten sonra turk kahvesi ile demledim bunu içince de o gün boyunca hiç tatlı isteğim olmadı düzenli yapmadım ama istersen deneyiniz

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 231 göst.
26 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 318 göst.
3 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 262 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tubaka (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.