0 oy
1,155 göst.
Diğer kategorisinde (196 puan) tarafından
Kızlar hep keşfetime düşüyor bu kadın takip etmiyorum beğenmiyorum da **** **** hareketleri var. Dul bir kadın sanırım başında bir kıcası olsa böyle videolar çekmez herhalde. Az önce yine gördüm ay birde bir konuşması var  annem yaşında yaptığı hareketlere bak yaa. Rabbim akıl fikir versin inşallah ne diyeceğimi bilemiyorum. 

13 Cevaplar

+28 oy
(231 puan) tarafından
Kadını bilmem etmem tiktok asla izlemem de bu nasıl bir laf nasıl bir tavır. Dul kadın herhalde, başında kocası olan böyle yapmaz ne demek ya. 2021 yılındayız birazcık ileri çekin siz de kafalarınızı artık. Dul demek ahlaksız mı demek oluyor. Bir kadının başında bir erkek mi olmak zorunda. Laflara bak ya. 
(7,617 puan) tarafından
Kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez yargilamakta düşmez
tarafından
Evet kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez ama çocuklarının gözü önünde çocuklar kendi haline oynamaya çalışırken annenin tiktok çekmesi ne kadar doğru başında eşarp altında daracık pantolon, çocuklar da garibim kimsesiz kimsesiz arkada oynuyorlardı çok içim gitti
(7,617 puan) tarafından
Allah ıslah etsin ne diyelim bizler kendi çocuklarımızi en güzel şekilde egitmeye çalışalım
(231 puan) tarafından
Hala aynı şeyi söylüyorsunuz ya. Evliyse size ne değilse size ne dulsa size ne! İzleme geç. Tiktok denen pislik çukurunda ne izlemeyi bekliyorsunuz da o kadının yaptıkları garip geliyor size.
(2,831 puan) tarafından
Katılıyorum sonuna kadar +
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herkesin günahı kendine
(196 puan) tarafından
Öyle tabiki ben onun videolarını izlerken utanıyorum
0 oy
tarafından

:Dhiç bir sosyal medya ile bağım yok o yüzden banane diyim bacim :)) burasi yetiyor güncel sohbeti 

(196 puan) tarafından
Ama arada hoş videolar çıkıyor hep muhteşem yüzyıl editleri izliyorum bende
0 oy
(4,059 puan) tarafından
Kapnsa bı an önce valla rezillik
(196 puan) tarafından
Öyle Walla
0 oy
(2,246 puan) tarafından
İçinde olacak o canım başında kocasının olup olmamasıyla alakası yok mide meselesi 
(196 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
tarafından
Valla bu dediigin kadını bilmiyorum tiktoka bende bakmam da instagram da Bi kızı gördüm tiktok videosu çekiyor kız evli koca da var başında öyle hareketler yapıyor ki açık bir de dekolteli giyiniyor götünü fln sallıyor kocası da videolardan haberi var nasıl ikna oluyor da attırıyor acaba hep erkekler de begeniyor çok tuhaf ben tek başıma fotoğraf çektim diye dışarıda eşim demediğini bırakmadı yani kendimi tek watsap da bile paylaşmam bunlar çok geniş ya
(196 puan) tarafından
Onların tek gelir kaynağı karılarını orada burada paylaşmak olmuş çok kazanıyorlar bu sayede
0 oy
tarafından
Akıllı olanın tiktokta ne işi var 

Çok gereksiz bir uygulama
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Valla o tık tok denen şey yok telimde aklını sıyırmış olan tüm insanlar orda sanirsam
(196 puan) tarafından
Yok yaa arada hoşuma giden videolar çok oluyor bende sadece izliyorum işte
0 oy
tarafından
Kimse zorla izlettirmiyor izleme o zaman
(196 puan) tarafından
Ne yazdığımı okumadın herhalde tek amacın linç aramak başka kapıya
0 oy
tarafından

Tiktokta sadece o kadinmi var..

Çoğu öyle deli:D

(196 puan) tarafından
Ama yaşlı da
0 oy
tarafından
O kadını bende gördüm çocuklarının gözü önünde kadın totosunu sallayarak video çekiyor çocuklar garibim arkada oynuyorlar. Dul demek değil de, herkes anne olamıyor maalesef
(196 puan) tarafından
Zaten çocuklarına üzülüyorum
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Neyseki insan kınadığını yaşamadan ölmez... 
(196 puan) tarafından
Ne alaka yaa ne saçmalıyorsun ne biçim yorum bu
(25,181 puan) tarafından
Gayet yerinde yorum
(15,139 puan) tarafından
Seloma alkış...
0 oy
tarafından
Gülme komşuna gelir başına asko

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 663 göst.