+2 oy
425 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanımar éşim calişiyor çok yoğun . Burda bana yakin oturan bir kuzenim var.  Bazen ariyir eşin gelmişmi hayir daha gelmedi diyorum . Hemen diyor geç gelen erkekler bir iş ceviriyor ve ben konuşmasından rahatsız oluyorum. Ben eşime güveniyorum eve geldiğinde güler yuzlü alnimi öpmeden içeri girmez.  Ama bazen kuzenim öyje diyince ister istemez insan böyle bir değişik oluyor. Dedim böyle deme rahatsiz oluyorum. 

22 Cevaplar

+1 oy
(7,616 puan) tarafından
Mesai biter bitmez gelir
(960 puan) tarafından
Evden çıkartamıyorum bazen dipdibeyiz :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Eşim 12 de geliyor gece ama hiç öyle bişey düşünmedim, aranızı bozmaya çalışıyor
tarafından
Bende öyle düşünüyorum
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Kuzenin şeytan canım çıkar onu hayatından..bellinki o mutsuz herkes mutsuz olsun istiyo
0 oy
tarafından
İşten çıkınca direk gelir de senin eşin işten çıkınca takılıyor mu da öyle diyor kuzenin 

Kendi kocasına sahip çıksın ozaman
tarafından
Yok canim asla takilmaz
tarafından
E napsin adam çalışıyorsa kişi kendinden bilir işi kendi kocası varsa ona sahip çıksın
tarafından
Ben zaten bu güne kadar hic eşime demedim niye geç geliyirsun yazik yani çalişiyor
tarafından
Ya çalışan insana neden denmez zaten benim eşimde esnaf sekizde falan geliyor e yazın bazen 10u buluyor neden diye sorulur mu ne tuhaf insanlar
tarafından
Neden diyen oluyor canim
0 oy
tarafından
10 dk önce geldi eşim 19.00 dedimi evde oluyor 
tarafından
İşe bağlı bir durum bu bence. Eşim her akşam saat 10 toplanti yapiyor . İşçilerin hesap kitabi.
0 oy
(42 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir deseydin kapa kulaklarını boş laflara durduk yere huzursuzluk koyma yuvana
tarafından
Yok asla o dedi diye onun akliyka asla yürümem
0 oy
tarafından
5 de çıkıyor 10 geçe evde canım ama öyle düşünme belki geç çıkıyordur
tarafından
Yok düşünmüyirum ama bazen oyle konuşuyorki sanki eşimi takip ediyirsun .
tarafından
Bence bu tavizi ona asla verme sert şekilde tepkini ver
tarafından
Bu sefer öyle yapcam eşimi mi takip ediyirsun diycem
0 oy
(446 puan) tarafından
Yani 22.00 da iş bitiyo yarim saat yol 22.40 da evde olur hep 
tarafından
Çok normal bir durum allah başimızdan eksik etmesin eşlerimizi
(446 puan) tarafından
Amin canım :)
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Tabi işi olunca geç gelir. Böyle fitne sokmaya çalışan insanlarla kuzenin de olsa konuşma derim. Empati kur onun kuzeni senin hakkında böyle bir şey dese ne yaparsın? Çok yanlış fesatlık sokuyor kıskanıyorda olabilir sizi.
tarafından
Yok konuşurum  da busefer uyaricam
(2,568 puan) tarafından
Sert uyar canım. Ne demek istiyorsun ne ima ediyorsun ssürekli de.
tarafından
Eşimi mi takip ediyon diycem
0 oy
tarafından
Kuzeninle konuşma bence 
tarafından
Yok konusurum ama bu sefer uyaricam
0 oy
(163,313 puan) tarafından
dk şaşmaz damlar eve ama bu aralar hep evde
0 oy
tarafından
Mesai saat 6 biter  eve çıkar 
tarafından
Eşinin çıkma saati belli benim ki inşaat yönetiyor işçi çaliştiriyor hep toplanti
tarafından
Canım ben başlığa göre yorum yaptım  bugün de biraz dalgindim açıklamayı dikkatli okuyamamisim  senin bu kuzen şeytanın görevini üstlenmiş ondan uzak dur ha bişey söylerse ağzının payını ver sussun
0 oy
(5,941 puan) tarafından

Mesai  saati biter bitmez gelir  işi  uzadığı  zaman haber  verir  geç geleceğini 

Sana  haber  veriyorsa  prblem yapma  canım  kuzenin  dengesiz  belli  onun  huzuru yok herhalde senide  huzursuz  etmeye çalışıyordur 
tarafından
Canim eşim bir çok işcileri çaliştitiyor her akşam toolantı yapar bazen erken bazen geç eve gelir  canim herhangi bir aksilik olsa bile arar . Kuzenim  Eve geliyor diyor ben senin gibi biri eve gelince eşime böyle yanaşmiyorum sonuçta éş yani eşim yaninda oturmamın bir sakincasi yok ki
0 oy
tarafından
Kuzenin fesat bence yani insanın aklını karıştırıyor sen kocana güveniyorsan bosver milletin dediğini benim esimde bazen geç gelir toplantı falan olur  ama güvendiğim için hiç sorun etmem bosver sen kuzenin fesat senin 
tarafından
Aynen, yok sorun yaomiyorum dediğinden rahatsiz oluyorum
tarafından
Kibarca uyar canim ya ben eşime güveniyorum ekmeğinin peşinde gec gelmesi ben hariç kimseyi ilgilendirmez de
0 oy
tarafından
Dükkandan çıkıyor 1 dakika içinde evde oluyor 
0 oy
tarafından
Eşinin işten çıkış saatini biliyor musun hemen eve mi geçiyor yoksa Bi yere mi takılıyor 
tarafından
Yok asla takilmaz işten bazsn erken bazen geç çıkar ,tolanti yapar hep.  İşcilerle hesap tutarlar hep
tarafından
Bi yere takılmıyorsa kuzenin fesatlık yapıyor
tarafından
Bu sefer uyaricam
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Acaba kuzeninin aklından geçen şey ne ben onu merak ettim boyle bir durumda eşimden önce kuzenimi sorgularim ne diye seni durduk yere şüpheye düşürüyor eşinde anormal bir durum olsa sen zaten eşi olarak bunu hissedersin sen bence kuzeninle arana mesafe koy 
tarafından
Eşime demek istemiyirum çünkü desem asla izin vermez eve gelmesini . Ama sonuçta kuzenim dar günde birbirimize yardimci oluyoruz. Ama bu sefer uyaririm bana deme falan
0 oy
tarafından
Benim eşim geç geliyor 12 1 2 3 
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Çıkar çıkmaz ekmek su vs alır hemen gelir
0 oy
(545 puan) tarafından
İşi bitince gelir öyle dışarda takılmaz 
tarafından
Eşim dısarda takiliyir demedim ki
(545 puan) tarafından
Yok canım senin eşin yapıyor diye demedim zaten hani bazı erkekler takılır ya onu demek istedim
tarafından
Evet güven cok onemli

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 183 göst.
2 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde neslihan yilmaz (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,685 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif_berra (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 177 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,315 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,326 soru

24,043,031 cevap

329,239 kullanıcı

...