0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Arkadaslar mrb birsey soracam lutfen bilgisi olanlar veya yasayanlar  yanitlasin  bundan 5 gun once sol kasigimda agri olsutu bazen yumurtlamamis hisedyrum bazen hic agri olusmuyor agrisi 2 gun boyunca devam etti adet olacakmisim gibi orda bi balon varda patlicakmis gibiydi ovulasyon testi yaptim yumurtlamydi sonra agrisi gecti 3 gun yoktu ogun iliski oldu kalktigim zmn tekrar bi agri kramp girdi sol kasigima ve o gunden beriidir sol kasigimda halada ara ara agri ve yanma var ilk defa boylr oluyorum daha oncede hisetigim olfu ama bukxr siddetli degildi sizde hic boyle olup hamile kalaniniz oldumu acaba tuttumu yoksa biligisi olan varmi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım bu yoğurt değil ki tuttu mi tutmadı mi şuan belli olmaz ne desek boş yani adet gününü beklemen en guzeli
tarafından
Ahahaaa
(13,307 puan) tarafından
Valla yoğurt sandım postu açarken
tarafından
Bende öyle sandım ilk girince aklıma ordan geldi valla
(163,537 puan) tarafından
bende baslikdan yogurt samdim
(4 puan) tarafından
Inanin okdr post actim kimse yazmadi iyiki yogurt zannedip acmisiiniz
tarafından
Ama yazdıkların bilinmicek şeyler canım ne yazalım ki
(13,307 puan) tarafından
Yani fal açmak gibi birşey bacım bu Allah bilir
(4 puan) tarafından
Ne bilim blki yasayaninizi vardir insan bilemez
(4 puan) tarafından
Aslinda faldan daha basit yani catlama olduktan sonrada agrilar devam ettimi kisacasi bu
(13,307 puan) tarafından
Benim direk göğüslerin ağrıdı ve inanılmaz halsizlik geldi herkeste bir olmaz belirti
(4 puan) tarafından
Bir gebelik yasadim 1 yil once kurtaj oldum ozmn beri dusunuyoruz olmuyor piskolijik dgl insan kndi vucudunu tanir yumurtlma agrilarini bazi aylar hiseydrum bazi aylar hic histmiyorum bu ayki sideetliydi ve 2 gun sordu catladi ilikiden sonra tekrr ara ara sol kasigimda yanma ve batma oluyor sorum bu aslinda ilk defa yasadigim icin acabami dyrum blki yasayan vardi diye
(13,307 puan) tarafından
Anladım canım belki çıkar
(4 puan) tarafından
Allahbrazi olsun insallah cevapladiginiz icin
-Reklam-
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Bence bu olayları bu kadar hissetmen biraz zor canım psikolojik olarak yapıyorsun gibi kendini rahat bırak biraz inşaallah Allah gönlüne göre versin
(4 puan) tarafından
Piskolojik degil canim insan kndi vucudunu tanir ve ilk defa boyle biseyle karsilastigim icin tecrubeli olanlar vardir diye sormak istedim
(4,234 puan) tarafından
Kimse dışardan kasığına bakıp şişti yumurtladım diye düşünür mü bilmiyorum canım yumurtlama olunca kasık şişer mi onu da bilmiyorum organların çok içerde senin onları dışardan gözlemlemen döllenme olduğunda bunu hissetmen bana mümkün değil gibi geldi
(4 puan) tarafından
Ovulasyon testide yaptim sisti demiyorum size garip geliyor olabilir bunu doktorada soyledim kac defa agri oldu bu sidetliydi bana yumurta cok buyudgu zmn agri yapabiliyor ne guzel iste yumurtladigin zmn anliyorsun en azindan demisti bazi aylar ise hic hisetmiyorum bu ay catlama olduda halada sol kasigindaki agri dvm edyr ara ara batiyor yine bunu soylemek istyrum yumurtlama agri yapabilir bazi insanlarda oluyor bazi insanlarda hisediliyomiryo sisme nasil icimde bi sislik vardi patlicakmis gibi oyleydi onu dmek istedim
0 oy
(486 puan) tarafından
Kzi bende bekliyorum bakalım bı hafta var adetime aynı bendede oldu yumurtlama günümde sol kasıkta aşırı batma ve ağrı oldu bı kaç gün sürdü kokuya hassasiyet basladida bakalım tuttumu:) inşallah gebelik vardır
(486 puan) tarafından
Adetine kaç gün var canım erken gebelik testi al sonuç verir ozaman
(4 puan) tarafından
Ya bn gebeyim demiyorumki cnm demek istedigim catlama olmasina ragmen halada sol kasigimdaki agri var
(486 puan) tarafından
Çatlama devam ediyordur canım neticede bı hafta sürüyor o verimli dönem yinede bı kadın dogumagorun kistte olabilir
(4 puan) tarafından
Ovulasyonla takip ettim agrinin azaldigi gun catlama oldu
(4 puan) tarafından
Adet oludugum zmn gorunecem tekrar insallah allah razi olsun cvp icin
0 oy
tarafından

Valla nasil hissediyorsun bu kadar şeyi sasirdim  bana 2 tane embiriyo transfer edildigi halde senin gibi o.moda bile giremedim tik yok :'(

(4 puan) tarafından
Moda girmekle alakasi yok canim bi insan vucudunu tanir degilmi bende ilk defa boyle bisey oldugu icin size sormak istedim catlama olmasina ragmen agri devam edyr onu demek istyrum ve catlamaninda ustunde 4 gun gecti ve buraya yazmak istedim halada batma var
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Bşy kaldırınca ağrıyo mu bi de pıt pıt seğriyodu benim 
(4 puan) tarafından
Kaldirmak degilde oturdugum yerde bile batma oluyor halada catlamanin ustunden 4 gun gecti hala oyle ara ara oluyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,527 soru

24,170,476 cevap

335,833 kullanıcı

...