0 oy
277 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İkisi ayrı ayrı mı tattirilir?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendi cocugun icin soruyosan 2 yasindan once inek sutu dahil hic bir hayvansal süt onerilmiyo canim benim oglumun da yogurda alerjisi var ama az az veriyorum ben bisey olmuyo o zaman
tarafından
Sağolasın canım bilgilendirdiğin için
-Reklam-
0 oy
(797 puan) tarafından
yogurda alerjisi varsa muhtemelen sut ve süt ürünlerine alerjisi vardir canim zaten süt verilmez 
tarafından
Yanlış yazmışım canım başlığı. Şimdi düzelttim bakar misin
(797 puan) tarafından
tamam canim yoksa deneyebilirsin tabi ama inek sütünü onermiyolar doktorlar artik demir eksikligine cok yol aciyomus biraz biraz deneyebilirsin yine de
0 oy
(406 puan) tarafından
2 yaş öncesi hayvan sütü direk verilmiyo canım yoğurtta sıkıntı yok mayalı olduğu için
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Evet canım aynı 
tarafından
Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için
0 oy
(2,800 puan) tarafından
Evet canım ayrı ayrı verilir
(2,800 puan) tarafından
Canım özelden yazdım sana bakarmısın
0 oy
(1,412 puan) tarafından
2 yaş değil 1 yaşa kadar önerilmiyor  doktor takibi ile biz 1 yaşını 10 gün geçti ilk sütlü kek ile başladık süt vermeye sonra muhallebi sonra direk kendini içti sütün bunları 2 hafta ara ile yaptık..
0 oy
(2,294 puan) tarafından
Evet canım farklı tatları 3 gün üst üste içir tabi 2 yasını gectiyse 4 cü gun dede bişey olmazsa alerjisi yoktur oyle demişti bana doktor benim domatese alerjim var çiğ yiyince 1 saat sonra kollarım sırtım kabarıyo sivilce gbi ama pişmiş domates yediğimde bişey olmuyo 
0 oy
tarafından
Yoğurt mayalaninca sütün içeriği tamamen degistigi için alerjiye sebep olmayabilir. Ama inek sutu farkli bir yapida. Yogurda alerjisinin olmamasi sute de olmayacagi anlamina gelmez.
tarafından
Haklısın teşekkürler canım bilgilendirdiğin için

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 244 göst.
0 oy
1 cevap 108 göst.
20 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Slhahfze (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 88 göst.

Kategoriler

1,475,710 soru