+1 oy
1,052 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından
Kızlar merak ediyorum acaba kocalarımızda bizim gibi doğal herşeyi birbirlerine anlatıyorlar mıdır acaba burda mahrem özel kalmadı herley anlatılıyor yatak odasına kadar:) 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sanmıyorum kadınlar azdı iyice dozunu aşacak şekilde 
(38 puan) tarafından
Aynen kudurmuş lar :)
-Reklam-
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Erkek kadin kadar anlatmaz bence
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Başkasının kocasını bilmem ama benim ki asla özel bizi ilgilendiren konuları konuşmaz kimseyle 
0 oy
tarafından
Sanmıyorum cnm vallahi erkekler bu karı milleti gibi olamaz
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Cok afedersin de özelini anlatan adam Gavattir
tarafından
Aynen katılıyorum gavvatin önde gidenidir +++++++++++
(7,617 puan) tarafından
Kadında anlatıyorsa... dir normal mi ya
(606 puan) tarafından
Aynn katılıyorum sana... Ama kadınların anlatmasıda çok günah
(7,617 puan) tarafından
Kadını erkeği yok anlatılmaz günahtır
(406 puan) tarafından
Hahahaahah aynen
0 oy
tarafından
Valla bazen bende diyorum erkekler için de böyle bir platform var mı acaba :) ama erkekler kadınlar kadar takıntılı değil ya 
0 oy
tarafından
Maç bebek bezi konusulur nerde uygun ne var o konusilur
0 oy
tarafından
Burada bazı şeyler yoldan çıkmış 

Ve erkekler bu kadar anlatmaz birbirlerine şahsen beni eşim anlatmaz sevmez de herkesin özeli kendine kıskançlik gereği de zaten anlatılmaz

Mesela şu kadar ilişki oldu şöyle yanaştı vs vs derken ki anlatılmaz da zaten şahsen ben uygun görmüyorum
0 oy
(80 puan) tarafından
Benimki adına konuşayım asla anlatmaz kıskanır o ama burda tadı kaçıyo mahrem anlatılır mı hiç ne kadar gereksiz
0 oy
(960 puan) tarafından
Adam olan erkek kesinlikle karısıyla olanı paylaşmaz mesela tartışma, kavga olur büyük akıl alabileceğine birine anlatır benim eşim sadece annesine ya da benim anneme anlatır çok nadir. Arkadaslarına adımı bile geçirmez ki kaldı ki diğer konu hakkında konusulsa kan çıkar der her zaman
(960 puan) tarafından
Hatta 20 yıllık arkadası var bizden sonra evlendi ama benden önce karısı hamile kaldı eşimin ağzını aradı direkt söylemedi bebeğimiz de olmuyor nolucak diye ona çok sinirlendim ben, sonra hamile kaldım doktora gittipimiz gün eşimi arayıp o doktora gitmeyin biz suan gidiyoruz cok iyi şöyle ilgili böyle ilgili eşim de çok sinirlendi sanki kendimi gösteriyor bu kadar konuşulmaz bu adam nasıl arkadasımmıs diye, sonra eşiyle arası kötüydü ben bi ara mesaj attım kız diyor açıp benim yazıdgımu okumus bunu esim duyunca tamamen sildi arkadaşını
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Erkekler kadınlar gibi arsız olmuyorlar. 
0 oy
tarafından

Hiç sanmıyorum.

Bazı kadınlar iyice saçmaladılar
0 oy
(5,941 puan) tarafından

Aynen bazıları  çıtayı  baya  yukseltti  bir gün  sey yaptıklarını  da anlatacaklar

Erkeklerin anlattıklarını  hiç  sanmıyorum benim  eşim  anlatmaz  bende  asla  anlatmam  ne gerek  war  başkasının  bilmesine  utanmazliktan başka birşey değil 
0 oy
tarafından
Öyle şeyler sorup anlatan kadınlar var ki burda eşleri yapsa kıyameti koparırlar ama kendileri maşallah pozisyonuna kadar vadırır işi 
0 oy
(191 puan) tarafından
Bence bir adam arkadaşlarının yanında eşinden iyi veya kötü bahsetse bile o erkek adam değildi bence. Aynı şey kadınlar içinde geçerli helelki bazıları yatak odada ne yaşadığını anlatan kadin hep iğrenç nefret duymusumdur
0 oy
tarafından
Hiç zannetmiyorum onlarda özeline saygı var biz kadınlarda oda kalmadı 
0 oy
(4,834 puan) tarafından
Aklı başında hiç bir erkek kadın anlatmaz özel diye boşuna dememişler ;)
0 oy
(100 puan) tarafından
Erkekler +18 filmlerden izlediklerini konulur ve dener 
0 oy
(388 puan) tarafından
Bence anlatmiyolardir,,anlatmasinlar da zaten ))
0 oy
(1,242 puan) tarafından

Kocaları bilmemde benim eşim anlatmaz.  Anlatılan ortamda da durmaz:)

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,681 göst.
31 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 921 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,877 göst.
27 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,358 göst.