0 oy
738 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar evim şirketlerinin bir kısmı kapandı bizim de bi miktar paramız içerde kaldi arabamızı satmıştık nerdeyse tüm parayı oraya yatırdık ama kapattılar şimdi ses seda yok bi dilekçe ve evrakları gönderdik hala bekliyoruz sizce verirler mi paramızı çok ihtiyacımız var niye böyle oldu anlamadım 

12 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
İnşallah alırsınız ama sanmıyorum 
tarafından
Durduk yere bi kalktık kapandı dendi kuzum hayaller umutlar hep mahvettiler doğru düzgün açıklama da yok kaç zamandır bari kapattın paramızı ver zaten zar zor biriktiriliyor o paralar şimdi hiç kalmadi
-Reklam-
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Sanmıyorum ama umarım verirler.
tarafından
Neden kuzum ya birden duran paramıza el koydular ki eğer vermezlerse çocuğumun rizki o faize bulaşmayalım diye girdik her bir lokması haram zıkkım olsun Rabbim yemeyi nasip etmesin onlara eşimin ayağı sıkıntılı ise arabasız gidemez kardeisninkini kullanıyor oda kış geliyor artık mecbur onunda binmesi lazım bizim için otobüsle gidiyor ise nereye kadar eşim kredi son çare diyor onuda Rabbim bize hayırlı bir kapı acarda nasip etmez inşallah çok korkuyorum
0 oy
(5,941 puan) tarafından
O para  daha  geri gelmez  canım  geçmiş olsun  
tarafından
Inşallah gelir ya Allahim:((
(5,941 puan) tarafından
İnsalhh  canım
0 oy
tarafından
Kızzzzz alamadınız  mı daha
(1,287 puan) tarafından
Kız eminevimden mi bahsediyor sizde eminevime ödüyorudunuz sanki öyle hatırlıyorum
tarafından
Yok eminevim degil baskaydi ismi bizde eminevime  odeme yapiyoruz
tarafından
Yok canım ya nerde eşim hergun kontrol ediyor bi açıklama bile yok kaç zamandır eğer vermezlerse haram zıkkım olsun ya
tarafından
Haberlerede çıkmıştı  cok kisi magdur paralarını  istiyorlardi ne kadar paraydi sizinki
(1,287 puan) tarafından
Yaa bian o sandım korktum yeminle
(1,287 puan) tarafından
Damla siz memmun musunuz eminevimden
tarafından
35 bin 800 gibi bi şey Damla eminevimdede 80 yada 90 bine yakın sanırım
tarafından
40 aylığına  yazildik henuz cikmadi 2 sene  oldu seneye ekimde son o zaman kurada cikmasa bile veriliyor herkese bu araliktada kura var bakalim ama 2 sene once 400 e ev alabiliyordun simdi nerde 400 bine ev bulamayız  bakalim nolacak
(1,287 puan) tarafından
Aslında bu devirde hiçbir şeye güvenilmez ama napacan işte canım denize düşen yılana sarılıyor
(1,287 puan) tarafından
Bizimkine de 2 yıl olacak bizde 4 yıllığına girdik
tarafından
Eminevim  yinr iyi devlete vergisini falan veriyor o yuzden kapanmadi iste arkadasin denk geldigi gibi  devlwte odeme yapmayanlarinki kapandi onlar magdur oldu
tarafından
Ne kadar odeme yapıyorsunuz  kezban kac bin tllik eve yazildiniz
(1,287 puan) tarafından
Canım biz 170 bine girdik tabi 2 yıl önce bizim şehirde 170 bine evin alası alınırdı ama şimdi işte bulabilirsiniz bilmiyorum işte eşimde birazda biz denekler katarız dedi
(1,287 puan) tarafından
Aynen eminevimden çok ev alan var bizim çekilişler 5 ayda sizinki kaç ayda canım
tarafından
Ilk baslarda 5 ayda  bir 5 kisiyeydi simdi 10 ayda bir 10 kisiye kurada 80 kişi  kaldi bakalim aralikta var hayırlısı
(1,287 puan) tarafından
Rabbim en kısa sürede herkese ev nasip etsin inşallah içinde bizede inşallah bizimkide Kasım'da çekiliş
tarafından
Hayırlı ev hayırlı  komsular insallah canim
(1,287 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım
tarafından
Bizimde kasimda cekilismiz var insallah bizede cikar ya inşallah Turkuaz damla kezban bide bize herkese cikamacagi için şimdilik sadece 3 umuz için dua edicem
(1,287 puan) tarafından
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip eder burada post açarız inşallah kurban olduğum Rabbim
tarafından
Insallah hayirli ev hayirli komsu hayirli cevre olacaksa  istiyorum bian once hayirsizsa istemiyorum
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Eminevimmi canım bizimde var orada para ya
tarafından
Yok canım yasamevim ama ne yazık ki eminevime de oduyrouz inşallah ona bi şey olmaz yoksa neyimiz var neyimiz yok gider:(
(1,287 puan) tarafından
İnşallah alırsınız paranızı canım
tarafından
Inşallah kuzum ys
0 oy
tarafından
Belki yılbaşından sonra verirler canım bizde haber bekliyoruz bakalım hiç içime sinmiyordu yazılmak ama gelde eşime laf söyle sonra beni suçlayacak diye karışmadım böyle oldu
tarafından
Sizde mi yasamevim canım
tarafından
Evet canım
tarafından
Dilekçe gönderdiniz mi canım biz ayda bi kaç kere arıyoruz onalrfa siz ne biliyorsanız biz onu biliyoruz diyorlar
tarafından
Gönderdik canım ne desem bilemedim Allah büyük elbet alırız sıkma canını
tarafından
Inşallah kuzum amin
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Hiç sanmıyorum canım ama inşallah alırsınız

tarafından
Niye vermiyorlar ki canım kendi alın terimiz orda duruyor ama vermiyorlar çalmadık çırpmadık bi gün uyandikki kapanmış
0 oy
(88 puan) tarafından
Hangisi kapanan 
tarafından
Yaşamevim bizimki canım
(88 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun İnşaAllah alırsınız ama kaynım finansman bizde araba için birevime yazılcaktık evimlerin hepsi patlıcak sakın hiçbirine yaklaşmayın demişti kime güveneceğiz bilmiyorumki
tarafından
Ya ciddi mısın kuzum bizim eminevimdede 80 90 bine yakin paramız var
tarafından
Napıcaz Allahım ya
(88 puan) tarafından
Valla öyle dediği için bizde yazılmadık İnşaAllah bişey olmaz inan bana şu zamanda bin lira bile çok para her şey ateş pahası Rabbim kimsenin emeklerini zayi etmesin
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Arkadaşım çalışıyordu orda kendi calistigi için parasini birikim olsun diye yatırmış parasını alamamis kapatmışlar hem ıssız kaldı hemde parasını alamıyor artık vermezler dio umarım siz alabilirsiniz çok saçma ya insanların parasını versinler böle şey mi olur 
tarafından
Benim umudum nedense bitmiyor verirler diye düşünüyorum sonuçta bizim olana el koyamazlar ama burdaki yorumlar iyice içimi karartti inşallah alırız Rabbim büyük ben ona bırakiyorum
(1,038 puan) tarafından
Bı avukata falan danissaydiniz
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Insallah alabilirsiniz ama zannetmiyorum bende bunlarda çiftlik bank gibi bise yani önceden bi kaç kişiyi ev araba sahibi yapıp sonra diğer insanların parasının üzerine yaticaklar
tarafından
Ama bunu devlet kapattı canjm banka denetleme kurumu tmsf ye devretti şirket kendi kendini kapatmadı
tarafından
Çiflik bankla alakası yok buna devlet belli parayı ödemeleri için sürw vermiş bunlarda ödeyemedikleri için tmsf el koydu ama başka şirket açılcakmış sanırım önce herkesin paraları vercez demişler de bakalım
(9,610 puan) tarafından
Canim onun gibi derken benzetme yaptım yani sonu öyle okucak gibi örnekleme yaptım ama bilmiyodum devletin el koyduğunu inşallah kimse mağdur olmazda alırlar paralarını
0 oy
tarafından
Tamamiyle batmadi ise kesin alirsiniz
tarafından
Batmadiki kuzum devlet çiftlik bank gibi olasın diye şirketlerin bütün hisselerine el koydu şuan devletin elinde onlardan açıklama bekloyoruz
0 oy
(423 puan) tarafından
Sahibi veya işleten kimse çoktan paraları alıp yemiştir. Anca savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz. Ceza alırlar ama para geri gelmez
tarafından
Devlet kapatti canım sahibi değil

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
6 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (6,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 620 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mucizeannesi (1,062 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 207 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Azrasudd (175 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,463 soru

24,058,780 cevap

330,039 kullanıcı

...