Ben uykusuzdum aşırı kızlar o zaman bebem sağolsun uyumuyordu elimde kirli çoraplar vardı kirli sepeti diye açtım klozetin kapağını attım klozete
bekarım o zaman misafir vardi yatakları topladim aldım battaniyeyi dolaba koyacağıma mutfağa götürüp dezgaha koymuştum.
Eve yenı tasınınca o kadr yorulmustumkı gece kızım aglayınca mama yapmaya kalktm cezveye su koyup ısıtacagım yerde bıberona suyu koyup ocaga aldm bıberon erıdı ocaga yapıstı bı zaman ocakdan kazımaya ugrastım gece gece sonrada dedm bu cezvenın sapı nerde
Bende şarj başlığını buzdolabına koydum sonra aaaa al ordan dedim kendime ve unuttum günlerce şarj başlığını aradım
kuzey yeni dogdugu zamanlardi gece agladi kucagima aldim snr odada bebek yok diye panik oldum esimle odada kuzeyi aradik bayagi ama o sirada kuzey kucagimdaydi
Uykuda uyandığımda yatağa düzelteyim derken yastıkları alıp dolaba koymam yerine buzdolabı kapağını açmış ya sıkıştırmaya çalışıyordum Tabii Uyku sersemi dedim O da var
Daha dün annemle telefon da konuşuyorum arabadan inicem telefonu mu ariyom eşime de diyorum aşkım telefonum sende mi o sırada annem şok gülme krizine girmiş anneme diyom niye gülüyon telefon yok olay dank edince bende baya güldüm
Bnde kizim uyumusken camasirlari atim makineye dedim.altini aldim bez elimde kirlisi de elimde.kirlisini cope bezide makinaya attim.isin kotusu makine bitince farkettim.heryer bebek bezi pamuguydu saatlerce temizledim
1,508,225 soru
24,615,955 cevap
364,349 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın