0 oy
610 göst.
Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından
Kızım 2 yasinda artik formül mama braktık bugün pınar cocuk sütü aldık icti zaten sabah uyaninca iciyo birde gece yatmadan önce fakat ilk defa süt iciyor gaz yaparmı ne yapmam lazım?

1 cevap

0 oy
tarafından
Benim.kizimda 4 yasinda geceleri pınar devam sütü içiyoruz 1 yaşından itibaren yazılı olandan hiç sorun yaşamadık. 

Hatta doyurucu olsun diye cici bebe muz labne peyniri atıp veriyorum hem.besleyici hemde sağlıklı.  ♥︎
(88 puan) tarafından
Bikez arkadası iciyo die torku süt icti oda aksamdı cocuk bütün gece uyumadı resmen sancı gaz yaptı o yüzden bu sütte yaparmıki die tedirgin oldum ins icer hep artık formul ama aptamil aliyoduk cok uçmuş fiyatları zaten 2 yasında
tarafından
Zaten artık düzenli yemek.yemege alismalı mama vermeyin. Pınar organik ve 1 yas ustu sütlerden memnunum farklı bir marka kullanmadım. 1 yas ve organik sutun 200ml olanlari var denemelik alabilirsiniz
(88 puan) tarafından
Organik olanmı daha iyi devam sütü olanmi devam sütünde bir cok mineral kalsiyum var  die onu tercih ettim
tarafından
Devam.sutun tadı biraz daha sekerimsi kızınız seviyorsa bence devam edin organik daha şekersiz ikisinde kullanıyorum.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 485 göst.
5 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,008 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy