0 oy
653 göst.
Diğer kategorisinde (80 puan) tarafından
Bu sabah sağlık ocağına  okanı doktora götürdüm büyük oğlumu yani yaşlılar geldi bayada varlar ama biz önce geldik yinede sıramızı verdiğimiz Bi kaç yaşlı amca oldu neyse artık geçtim doktorun yanına biz içerdeyken yaşlı Bi amca doktora bağırdı birazda yaşlılara öncelik verin filan diye doktor nasıl sinirlendi Bi bağırdı sakiiiiiiin diye ama titriyor sinirden hepsi sustu tamam yaşlısınız saygımız sonsuz ama bizde insanız çocuklar durmuyo bekliyoz sabahtan beri yani niye bu kadar sabırsızsınızki bizim buranın yaşlıları bile garip vallahi doktorda yeni gelmiş ama aşırı sinirli valla :)) 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bisi diycem adını merak ettim :)
(163,332 puan) tarafından
ula bu bizim aysoo nasi tanimadin mihrii
(80 puan) tarafından
Allah büyük :D
tarafından
Lan postunu gordum isimlerine baktim dedim bu bizim aysonun bebeler belki söylemez dedim nebilem ahahhaha
(80 puan) tarafından
Niye söylemeyim ay :D
tarafından
Nebilem lan eski hesabina baktim duruyo belkim dedim iste :)
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Beklemek istemiyosa etrafından birine randevu aldırıp öyle gelebilir ben hemşireyle konuşmaya bile randevu alıp gidiyorum herkes disarda beklerken ben dan diye giriyorum hepsi bakakalıyo biz bekliyoruz bu niye hemen girdi diye arkamdan bakiyolar:D

(80 puan) tarafından
Hayır bide bağrıyo yeni geldi daha birazda yaşlılara öncelik tanıyın diyo dayı sen yeni geldin Bi sakin yiğidim :D
(9,610 puan) tarafından
Yaşlı ya acaba çoktandır beklediğini falan mı saniyo ☺☺☺
(80 puan) tarafından
:D neyse doktorum beni savundu zaten hahahahha
0 oy
tarafından

Bnmde bi kere başıma geldi kızım 2 aylıktı ilaç yazdırmak içşn bekliyodm 1 sıra verdim 2 sıra verdim 3 verdim ama kızım nasl ağlıyo hiçbiride sen heç kzıım demedi bana halbuki sıra bnde :) bnde geçeyim kızım olurmu diyip durdular en son ben bi patladm ben size saygı gösteriyorm bebeğim ağlıyo hala ben geçeyimmi diyosunuz dedim 

(80 puan) tarafından
Acayip anlayışsızlar ya harbi iki oğlan çocukla gittim durmuyo onlarda Bi sabırda Bi yere kadar
0 oy
tarafından
Ayşo hesabından yazdım cvp yok demek şifreyi bilmiyorsun yahahaha naber la 3.beybiden 
(80 puan) tarafından
:D oooo hoşbulduk mizom aynen formatladım teli gitti eposta filan hatırlamıyorum inşallah alırız ya 3.bebek 6 aylık oldu cinsiyet yine erkek gbi ama net bişi yok öle sen napıyon ay
tarafından
Bu ne la erkek erkek yeter da :D bir türlü kiz tutturamadın
Sağlıkla gelsin düşünsene 3 tane aslan gibi oğlun var boy boy 20 25 yaşlarda anaa ne güzel ya
Bnde ayni la geziyorum bu aralar :D eşim yıllık izinde ortalığın anasını ağlatıyorz işte
(80 puan) tarafından
:D sanada bu yakışır aslanım gez he o yönden iyy bak ama Bi kızım olsaydı tam cadı ne güzel olurdu ay
0 oy
aysooommm hamileee ayssoooo
cinsiyet kiz dogum mart sonu
tarafından
Yaaa ne güzel ama sevda bebek konusu açıldığı zaman Allah korusun diyordun hahaha bak şimdi ikinci geliyor ama ne güzel birlikte büyürler
valla istemiyoduk ama olmus aldirmak bana gore degil
tarafından
Tabi kız olsun kız bebekler çok tatlı olurlar
☺❣❣❣❣
0 oy
tarafından
Helal olsun toktur beye 
tarafından
Lann gördüğüm Asena nickli herkese ayşamısın diye sordum sonra engel yedi dediler yıkıldım :)
(80 puan) tarafından
:D geldim işte dostum yüzün gülsün beee
tarafından
Lann gebemisin sen
(80 puan) tarafından
Heee 6 aylık bebiş var aşkoo :(
tarafından
Ulan ayşaa bide istemem deyip duruyodun :) iyi olmuş sevindim cinsiyet ne
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Tanıştığıma memnun oldum:)
(80 puan) tarafından
Bende kuzu :))
0 oy
(2,225 puan) tarafından
evet yaşlılar bazen ters oluyor 

bende bir kere iğne vurulcaktım , bir çocuk daha küçük ayağı yanmış tedavi oluyordu , akşam geç bi saat sonra bi teyze geldiiçeri girmeye çalışıyor ne zaman bitecek falan bekliyoruz kaç saattir sonra beni çağırdı hemşire işi bitti teyze bana dedi ben mi varım önce sen mi bende dedim bende sıra , ben bekliyorum kaç saattir falan dedi sırf o küçücük çocuğa anlayışlı davranmadığı için bende ona anlayış göstermedim yoksa iki dakikalık işim vardı 

kendi torunu bilmem nesi olsa hastaneyi ayağa kaldırırdı ama teyze . Yaşlılar ama anlayışşsızlar malesef . 
(80 puan) tarafından
Oh iyi yapmışsın küçücük çocuk canının derdinde iki dk beklerse Azrail gelir :D
(2,225 puan) tarafından
yani canım anlayış bekliyorlar ama anlayış göstermiyorlar
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Huu huuu  Kimleri görüyorum dogrumu göruyorum acaba??
(80 puan) tarafından
:D doktor yoktu alet taktıramadım korunamadım ay o arada oldu işte
(7,933 puan) tarafından
Bende bu ay yusuf yusufum
(80 puan) tarafından
Aman dikkat et valla yanarsın ben yandım sen yanma kara kara düşünüyorum
(7,933 puan) tarafından
Allah  yardimcimiz olsun artik ayşocukk:)
(80 puan) tarafından
:D amin amin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,691 soru

24,062,443 cevap

330,216 kullanıcı

...