0 oy
1,133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (115 puan) tarafından
Cocuğumuz 46 günlük ilk defa bu sabah ayrı yatmak istiyorum dedi ama evleneli daha bir sene olmadı ben ayrı yatmak istemiyorum.. Sabah işe gidiyorum diyor uykusuz kaliyor um diyor ama gündüz bnde hiç yatmiyorım... Off moralim bozuldu iyice 

47 Cevaplar

0 oy
(1,030 puan) tarafından
Ben kıyamadım yoruluyorsun dedim ayrı yattık kızım her ağlamasına uyanıyordu ve sağlıklı uyuyamıyordu şirkette de uyukluyordu o yüzden bazen ayrı yattığımz oldu 
-Reklam-
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Kızım da İlk gece Ayr yattık oda kayınvalidem vardı diye ayrı yatmayı sevmeyiz 
0 oy
(7,293 puan) tarafından
İlk doğumda bir yattık ikinci de ayrı onda da ameliyatlıydım büyük kızım yanımda yatmak istiyodu eşimde uyku sersemliği ile dikişlerine dokunurum diye korktu yani mecburiyetten 
0 oy
(808 puan) tarafından
Canım benim eşim 7ay ayrı yattı bende çocukla cebellesiyodum oda başka kadınlarla geceleri cebellesiyomus izin verme
(115 puan) tarafından
Kesnlkle 2 gece dinlendikten sonra alemlere akar... Cğnkş sene gece gündüz cocjkla uğraşrsn evle uğraşrsn o başka karılara kaçar... Ben hep diyorum Bi çapkınlık görem hemen boşsrkm6senş... Babası da demiş gelinime Bi ***** yaparsan seni evlatlıktan reddederm diye
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Niye ayrı yatacakmis çocuğu ayrı ayrı yatarak yapmadınız sonuçta:))ayyy **** oluyorum sadece kendini düşünen insanlara
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Valla karışık oğlum çok aşırı huysuz bir çocuk bebekliginden beri yatak odasında anne yanını yatağa birleştirdik bazen orda yatıyoruz bazen salonda yatıyoruz ben yerde çocukla eşim koltukta yerde yattığımda da yatağı koltuğa birleştiriyorum beraber yatmış gibi olsun diye :D ama biz nerde o orda bize 2 senelik

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 280 göst.
23 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Simyaci (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 181 göst.
11 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 674 göst.
28 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ceylannm (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,316 soru

24,109,778 cevap

332,913 kullanıcı

...