0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (3,546 puan) tarafından
Kızlar 1 aylık lohusayım. Şimdiye kadar öyle çok bir korkutma olmadı ama gece sabaha kadar korkuttular. İlk defa dün çöp attım akşam vakti sanırım o yüzden oldu. Besmelesiz destur suz gezmem ama bebek eşimle ortamızdaydı. Önce eşime seslendim meğer sesim çıkmıyırmuş. Besmele cektim seslendim dedim gel arkamdan sarıl. Anlattım durumu arkama gelince daha rahatladım.. Ne zor geçti. İnşallah tekrarı olmaz. 

6 Cevaplar

+1 oy
(802 puan) tarafından
Ablamdan biliyorum çok çekmişti halen gözümün önünde, eşi yanındayken bile gelmişti.Kuran başındayken gelmişti.Esinin kılığına girip gelmişti gece gündüz demeden gelmişti ablam çok güzeldi ama güzele de geliyormuş. :((
(3,546 puan) tarafından
Bizim de kuran basımızda mührü Şerif var o yanımızda. En son eşim arkamdan sıkıca sarıldı rahatladım biraz. Çok zor geçti dün gece.
(802 puan) tarafından
Cnm inşaallah bunla kalırsın gerçekten çok zor, bende korkmuyor değilim
(3,546 puan) tarafından
İnşallah canım. Allah esirgesin hepimizi.
-Reklam-
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Bunda korkudan bisey yok bebeğim zaten 
(3,546 puan) tarafından
:D... Gireyim mi detayına anlatayım mı sana şimdi.
(1,861 puan) tarafından
Anlat bebegim ben anlarım bu işlerden:)
tarafından
Sehom gene kapatmissin kapilari hayirmi bebem
(1,861 puan) tarafından
Silmekten yoruldum:)
tarafından
Ah benim yorgun sehom :)
0 oy
tarafından
Ağzı açık yemek mı vardı yada bulaşık mı vardı tezgahta ekmek kırıntısı vs 
(176 puan) tarafından
Bulaşık tezgahta olsa ne oluyor kız benim hep olur :)
(3,546 puan) tarafından
Hep bulaşıklarım kalıyor canım. Fırsat buldukça yıkıyorum da dün çöp attım akşam ezanından sonra hep eşim atardı ikk kez ben atmıştım.
tarafından
Bulaşığa geliyorlar pis olan heryere geliyorlar
0 oy
(80 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bende en çok lohusalıktan korkuyorum benide korkuturlar hep 
(3,546 puan) tarafından
1 ay boyunca hiç olmadı durdu durdu yeni basladı. Dün çöp attım ondan oldu muhtemelen hep eşim atıyordu.
(80 puan) tarafından
Aman kuzu dikkat et son 10 gün kalmış zaten
(3,546 puan) tarafından
Aynen canım. 10 gün de Bi geçseydi Allah İn izniyle. Oğlan da ecik düzene binerdi.hiç uyku yok inan.
(80 puan) tarafından
Zor ya valla zor
0 oy
tarafından
Bana oldu canim hep intihar ediyorum ruyamda bir kerede ruyamda bicagi gogsumden bicakliyorum kendimi bi uyandim gogsum uyuşmuş
(3,546 puan) tarafından
Ay bende rüyamda Yunanistan savas ucagı göndermiş Türkiye ye heryere bomba bırakıyorlar bende hastanedeyim eşime diyorum sen kızları al eve git. Gerekirse sıpınaga inin diyorum. Ne kötü bir rüyaydı. Zaten ondan sonra da uyuyamadım bir daha işte.
0 oy
tarafından
Çok üzüldm canm bnde lohusayken hava almaya çıkardm ama annem hiç akşam ezanından sonra beni bi yere göndermedi canm . İnşallah tekrarı olmaz 
(3,546 puan) tarafından
Amin canım inşallah

İlgili sorular

+4 oy
24 cevap 1,124 göst.
0 oy
4 cevap 241 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 616 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (586 puan) tarafından soruldu
0 oy