0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 çocuk Allahım sabır versin bana benim gibi olana diş ağrısı üstüne basürüm tuttu, birini emziriyorum biri ağlıyor anne yanına gelicem diye odasi ayrı ve bebek olunca bambaşka biri oldu bebek gibi herşeye ağlıyor odasında gitmiyorum yanına uyusun diye uykusuz bir ben, resmen Mahmut amca oldum ya. Yemin ettim geçen sene 40 gün boyunca ne anneme nede kaynanama gitmem diye annemde yeni gitti kaynanam 4 gün geldi zar zor ayaktayım 40 çıkana kadar sabredicem sonra anneme Atıcam kendimi :/

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnde çocuk ypcktm nyse vazgeçtim Allah olmayana versin bjde en çok isteyene :D
tarafından
Bak yemin ederim Zeynep okdar uyumlu bir çocuktu ki taaa ki şimdiye kadar inat etmiş uyumuyor yanına gelecem yani o bebek niye yanında ben niye yokum derdi :///
tarafından
Evet maşallah sakin kızdı gördüm yani kıskanıyor belli oğlumdan biliyor eşimle yan yana otursam banane olmaz benim diyor
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah 
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum kuzum benim kızımın da huyu değişti 
0 oy
tarafından
Valla bizde öyleyiz.ikisini uyutacagim diye canim çıkıyor. Biri memede digerini uyutmaya çalışıyorum. Bide kizim gazli durmadan ağlıyor. Surekli ıkınıyor. Allah yardimcimiz olsun. Kizim memedeyken oglumun istekleri başlıyor. Birakip gitsem aglayacak birakmasam oglum agliyor
0 oy
(80 puan) tarafından
Ayyy Allah sabır versin İlknur bende çok zorlanmiştim şimdi kara kara düşünüyorum 3.doğucak ne yapacam diye valla
tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah seni tanıyor muyum?
(80 puan) tarafından
Ayşegül ben kuzum
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Niye bekliyorsun ki ben 22 gün iken gittim 
tarafından
Geçen sene bi tartişma oldu bende yemin ettim 40ıma kadar hiçbir yere gitmicem diye
(13,307 puan) tarafından
Sen bilirsin o zaman
0 oy
(960 puan) tarafından
Benim ikizlerim olucak eşim 1 yıl sonra 3. Olsun diyor kesinlikle gözüm korkuyor istemiyorum
tarafından
Ayyyyy çok zor kızım 2 yaşinda :(((

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 578 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 380 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,384 puan) tarafından soruldu