0 oy
872 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Bugün kontrola gittim hanımlar vajinanın içinde çok az mantarım kalmış dışında yok dedi ama sabah kaşıntım oldu bunu ona söyledim ve bana seninki kronik olmuş bunu yenmek istiyorsan dediklerimi uygulayacaksın dedi altını yıkamıycaksın dedi taharetlenmeyeceksin dedi çok afedersiniz idrarını yapıp peçeteyle dahi kurulamayacaksın dedi yoksa bundan kurtulamazsın dedi zolax kapsül yazdı birde borik asit vajinal duş verdi bana ilginç geldi sizce hanımlar vajinanın kendini temizleme özelliği var dedi şaştım kaldım 

20 Cevaplar

+2 oy
(163,300 puan) tarafından
iiiyyykkkk pismi durcan rahat edemezsinki
(14,412 puan) tarafından
Kurulama kiz kalk öyle ıslak ıslak ayyyyy
Bi sure katlanacan artık
Gecmiş olsun
Insallah kurtlanmazsin
Şakaaaaa:-)))))
(12,762 puan) tarafından
Himm onu bilmiyorum kuzum ben kurtuluyorum önden arkaya doğru sağlıklı olan .arkadan öne olursa da enfeksiyonu artırıyor
(191 puan) tarafından
Valla öyle dedi cildimde allerjik yapıya sahipmiş peçete de öyle kotu yaparmış idrar yaksın dedi
(12,762 puan) tarafından
Kokulu peçete kullanıyor iseniz oda zararlı kullanma gerekirse atlet pamuklu kumaş utule kes koy
(8,191 puan) tarafından
Başka tedavi yöntemleri ara çok saçma idrar sıçraması bile kabir azabına sebep napcaksin kurulanmadan damlata damlata donunu mu cekecksin iğrenç asıl öyle mikrop üremesi olur . Namaz olmaz temizlik olmaz ...Peçete yerine tek kullanımlık pamuklu bez kullan eski bir atletin varsa küçük küçük kes hastalığın geçene kadar . Geçmiş olsun.
-Reklam-
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Evet doğru benimde tekrarlıyor di doktorum aynen böyle dedi ve yapmıyorum iyice temizliyorum tabiki sık çamaşır değişirim elimi çok sürmem ıslak mendil vs tahriş eder  kurtuldum enfeksiyondan geçenlerde 1 kere oldu 1 ilaçla geçti elleme hiç 
(191 puan) tarafından
Ya o zaman uyayım cnm kullandığın ilaç nedir acaba
(12,762 puan) tarafından
Valla unuttum ya geçen idrar vermede geç kalmışım suya katıp içmiştim ben cooik tekrarlardi 1 dktor bana  2 3 ilaç verdi sonra asla olmadim sonra rahim  flim çektirirken iyi bı doktor uzman di söyledim aynen böyle dedi taharet yapıyon demi dedi evet dedim yapma dedi orayı bozuyorsun dedi ve bıraktım mecbur kurtuldum gerçekten
(191 puan) tarafından
Bende tamamen kurtulurum inşallah
0 oy
(487 puan) tarafından

Valla canım bunu eşimde anlatırdı askerde ayakları mantar olan arkadaslari ayaklarına isermis çok sasirirdim derdi.kaynanamda tabi oğlum idrar mantarı yakıyor diye tasdiklemisti.ne kadar doğru bilemiyorum tabi :) Dr da söylediyse vardır bir bildiği :D

(191 puan) tarafından
İnşallah öyledir cnm uyacağım doktorumun tavsiyesine
(487 puan) tarafından
Aynen sağlık için denemeye değer bence de.evet rahatsız bir durum ama sık çamaşır Degiserek biraz dişinizi sıkın bakalım çok geçmiş olsun bu arada
(191 puan) tarafından
Çok tşk ederim canım
0 oy
tarafından
O nasıl şey kız öyle  şeymi olur kendi kendine temizler mi hiç çok sacma pişik olursun öyle durulmaz birde mantar daha da beter olur
0 oy
tarafından
Canim vajinanin kendi florasi vardir, o yuzden elleme demistir sana. Ozellikle vajinal dus falan asla onerilmez, birak kendi kendisini temizlesin kendi florasiyla diye bunu onermistir bence sana
(191 puan) tarafından
Aynen geçmeyen mantarda bunu uyguluyormus ve kesin sonuç almış tüm hastalarından
0 oy
tarafından
Bu bir ömür boyu deyil canım sen vajina  bin sağlıklı filorasini bozmusun yıkamaktan yani yararlı bakteriler varmış bu döngü eskiye dönsün diye bı dönem yıkama demek istemiş sonra yine eski haline dönünce yani ben böyle biliyommm
(191 puan) tarafından
Eşimin doktoruymuş kayınvalidem götürdü sağolsun yılların doktoru vardır bi bildigi
tarafından
Evet iyileşene kadar böyle yap sonra Sebamed vajina sabunu var sıvı çok güzel biraz pahalı ama bana 1yil gidiyo  yikanhic bişey olmaz özelikle ilişkiden sonra onla yıka tertemiz
(191 puan) tarafından
Borik asitli vajinal duş verdi banada şimdi bunu kullan dedi birde canım ayıp olmazsa idrarımı silmediğim için devamlı iç çamaşırı mı değiştirmeliyim her tuvaletten sonra çünkü ıslak kalabiliyor
tarafından
Valla ben namaz kılıyorum o yüzden öyle gezemem adetliyken bende tedavi görmüştüm çekmiştim direk idrrarla  ama sen şimdi nasıl yapsan bı tuvalet kağıdıyla üstüne bastır ama yıkama yani sonra çek iç çamaşırını çok rahatsız oluşan deyitir zaten iyilesirsennanlarsin ona göre davran hiç yikamadanda ben yapamam  ben pamuk kullanıyorum bide namaz için makyaj pamuğu koyuyorum hiç bişey olmuyo şükür çok nadir oluşa travazol kulaniyorum Allah yardımcın olsun
0 oy
(924 puan) tarafından
Doğru haklı. Hatta kız bebeklerimizde bile ıslak havluyu afederseniz cinsel yerine sürmemeliyiz. Florayı bozmamalıyız. Vajina kendi florasında daha sağlıklıdır. Yani orda yatan bakteriler var ki onlar bizi korur. O bakterileri sık sık yıkarsak bizi koruyan bişey kalmaz. Tabiki her çişde yıkanırız. Ama şuan bu sorun varsa biraz aralıklı yıkanmalısın ıslak havlu kati şekilde vurmamalısın ki bakteriler yeniden canlansın
(191 puan) tarafından
Çok tşk ederim hanımlar beni aydınlattığınız için aklım çok karışmıştı hatta doktor benim dediklerime uymazsan gelme bana bir daha dedi düzeleceksin dedi
(924 puan) tarafından
Ben hep vajinal jel ve günlük ped kullanırım.  Kendim sağlıkçı olduğum için böyle şeylere çoook dikkat ederim.
(191 puan) tarafından
Valla uygulayacağım doktorumun dediğini cnm vajinal jel olarak ne kullanıyorsun
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Asit ve vajinal duş vermiş işte ilaç yapcan. Sonuçta büyük wc de illa taharetleneceksin dayanmak zor belki de bazen mikrop mikrobu da kırıyor 
0 oy
(603 puan) tarafından
Canım kuzenim hemşire bana demişti. Abla arada bir yıkama asla sabun vs. sürme ki vajina kendini onarsın. O akıntı salgı hayta idrar bile orayı onarmak içinmiş ama bi izin vermiyormuşz ama ben yapamadım ya.
0 oy
tarafından
Benimde doktorum demisti taharetlenme sil sadece diye
0 oy
tarafından
Dinle doktoru bende yıkıyorum diye hep mantar oldum çok kötüydü kaşıntı desen o biçim şükür geçti doktora gitmedim ben ama şu mantar yapar bilirim yani yıkamadım sürekli çamaşır değiştirdim hatta 1 poşeti çöpe attım yani o derece ama şükür yok artık akıntı da çok oluyordu bende geçti 
0 oy
(762 puan) tarafından
Namaz kılan biriyseniz nasıl namaz kılacaksınız keşke Bunuda deseydnız
0 oy
tarafından
Ham vazina kendini temizler hem idrar temizler aslında idrarda hiç mikrop yoktur ve mikrobu öldürür enfeksiyonu bile temizler 
0 oy
(4,583 puan) tarafından
İdrarın değişik bı özelliği varmış ya mikrop kiriyomus ondan mı dedi acaba derler ya yaralı parmağa isemez diye öylede rahat edemez ki insan
0 oy
(140 puan) tarafından
Çunku yikadıkça makteri enfeksiyon kapma riski fazla oldugundan üreme yapar 
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Mantarın bağışıklık kazanıp seni rahatsız etmemesi için demiş.

0 oy
tarafından
Mantar degil ama enfeksiyon varmış bende ykamadim o süreçte doktor bana da yıkama dedi ama peçete ile sildim 
0 oy
tarafından
Evet vajinanın kendini temizleme özelliği var idrar antibakteriyeldir ama taharetsiz olmaz ki
0 oy
tarafından
Namaza engel olmaz mi bu durum?  
0 oy
tarafından

Hic şaşırmadım doğru demiş vajinani ne kadar yikarsan o kadar ph eksiliyor mantara sebep oluyor..

Sizde hep yıkamak isteği.olmus kasintisi dinsin diye

Ay uy diyenlere aldırma 
(191 puan) tarafından
Canım inş kurtulurum ama aklımı karıştıran içte çok az mantar varmış tekrar üremez mi dedim kendi kendime ama yıkamiyrm dünden beri

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 65 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,062 göst.
7 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Japonum benim (259 puan) tarafından soruldu
+3 oy
29 cevap 779 göst.
5 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (4,020 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,622 soru

24,033,060 cevap

328,787 kullanıcı

...