0 oy
505 göst.
Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından
çok kötüyüm düşündükçe kötü oluyorum

7 Cevaplar

0 oy
(16,433 puan) tarafından

Kiz delimisin bacım

Hahaha bir guncuk sabret

Dunyaya gelmek üzere olani düşün

Ne yollardan geçecek yavrucak:)

-Reklam-
0 oy
(186,827 puan) tarafından
buna bende agliyom ☹
0 oy
(1,067 puan) tarafından
Bendesin canım doğum yaptım çıktım bebek kaynakli 4 gün hastanede idik ağlaya ağlaya mahvoldum. Yanımdaki bebeği gözüm görmedi desem yeri. Bide koronanin pik yaptığı dönemdi hstaneye kesinlikle kimseyi almiyolardi :(
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Bende 37 haftalık oldum ne doğum ne sancı gelmiyor aklıma ama kızım icin cok üzülüyorum ben doğum yapana kadar ne yapacak lavaboda bile birlikteyiz 
(129 puan) tarafından
Ah ah bende aynısını düşünüyor çok üzülüyorum çekeceğim acı değil de kızım aklımdan çıkmıyor daha 14 aylık :(
0 oy
(8,076 puan) tarafından
Aynı şeyler bende de vardı kızım bana çok düşkün kimsede durmuyor yemek yemiyor uyumuyor 28 aylık hala ayağımda sallayıp uyutuyorum 1 ay önce doğum yaptım 2 gece 2 gün ondan uzak kaldım dünyanın en zor şeyiydi hastanede fotolarına videolarına bakıp bakıp ağlıyordum doğuma gitmeden önce ayağımda sallayıp uyutup doğuma gittim önce acile gittim geri geldim arkamdan ağladığı için dayanamadım gelip ayağımda sallayıp uyutup doğuma gittim suyum geliyordu sancım vardı 4 santim açılma ile onu ayağımda sallayıp uyutup doğuma gittim tarihe geçtik resmen kuzum ya düşündükçe hala kötü oluyorum Rabbim yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum kuzum 
(621 puan) tarafından
Valla gözlerim doldu.anne olmak çok başka
(8,076 puan) tarafından
Ben hala ağlıyorum ona baktıkça şuan da lohusa sendromu yaşıyorum sanırım
(346 puan) tarafından
kızım 32 aylık 2.5 yasında çok üzülüyorum bakkala gitsem anneme bıraksam annem nerde diyor gece uykuda bile anne süt diyor bitek benimle uyuyor uyanınca anne diyor ne yapacağım bilmiyorum allahom
(8,076 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım benim
0 oy
(621 puan) tarafından
Ya bende düşünüyorum hamile kalsam sonrası kızımı nasıl bırakırım diyip olmayan çocuk için ağlıyorum hayır nasıl birakcam evde doğurabilir miyim diye düşünüyorum
0 oy
(1,562 puan) tarafından
İkinci çocuğuma hamile degilim ama olursa özelde yapmayı düşünüyorum sırf bu yüzden ikinci ccugum olunca kızım kimde duracak ben dogumdayken diye 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 696 göst.
16 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Eymen kuşum (8,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,977 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rabia2 (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 212 göst.
23 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bal topagi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 741 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde -Bal_bocegi02 (204 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,699 soru

24,609,434 cevap

364,006 kullanıcı

...