Ya kızlar yardım edin Allah aşkına ya ben delirdim mi ?
Adam gelmiş eve yemeğini hazırlıyorum çocuk durmuyor ama ikisininde yapıyorum odaya giriyorum oturuyoruz beraber dio sen yatak odasına gitsene çocuk ağlıyor iki dk bak çamaşırları makinaya atacam diyorum dio sabahtan beri naptin lan vicdansız iki dk dinlenmem yok yaptığına bak
Almicam onu odaya yatsın köpek gibi oturma odasinda
Allah"a havale et canm. Ugrasma. Al bebegini git yatak odasina. Cevap veripte kendinj kasma. Mazallah sutune bisi olur flan.
Zaten erkekleee gore biz butun gun napiyoruz ? E cocuk durmuyor evi kim topauyor yemegi kim yapiyor onlara gore hep hava hos . Hic dusunceleri yok
Valla tatlım kusura bakma ama böylesine rabbim vicdan merhamet vermemiş galiba düşüncesiz ya rabbim yardımcın olsun canım benim
Kimi erkeğe göre babalık sadece çalışıp eve para getirmeyle bitiyor. Para kazanıyor ya tamam baba o. Kadın evi çevirir çocuğa bakar faturalar şu bu üstünde onca yük var ama bütün gün sen naptın. Her erkek tabi böyle değil.. Yetiştirilme aileden görme çok önemli. Benim eşim saolsun her konuda yardımcı testekçi yemek bulaşık ütü hatta cam siler asla ben demem şunu yap bunu getir diye kendi düşünür kaynanam harika yetiştirmiş çünkü. Bende çocuklarımı özellikle erkek evladım olursa vicdanlı merhametli ve ev işlerinin cinsiyeti olmadığını öğreticem.. Size de Allah sabır versin. Ama bu yüzden de yuvanı yıkma canım otur konuş sakince. Anlar inşallah seni ama cezalandırma hiç mantıklı bi yöntem değil bence
1,487,164 soru
24,312,189 cevap
344,811 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın