0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
17 aylık koşarken yüz üstü düştü burnu kanadı azıcık bide dudağının üstü dişleri kesmiş hafif çok korktum burnu kanadı diye bişey oluemu ya öyle aşırı değil ama bı kanadı bitti 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Birşey olmaz ALLAHIN İZNİYLE cnm korkma 
tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Bisey olmaz bennkucukken bakan olmamış com düşmüşüm merdivenlerden falan 
tarafından
Bisey dicdm sana
tarafından
Senin kanatlarin çok dert yüklü gibi neşeli durmaya calsyon postalar da yorumlarda belki de real hayatya da ama ara siea dok içini ferahlamaya ihttyacin var eminim sen çok güçlü birisin çok çok mutlu ol
(1,861 puan) tarafından
Belki birgün oda olur inşallah tesekur ederim canım
0 oy
tarafından
Bişey olmaz canım benimki de dün yataktan düştü insanım içi çok kötü oluyo :((
tarafından
Evet hemde nasıl
0 oy
tarafından
Derhal görür tomograpy çek bende iki gün önce kkomidin W carpti burnu kanadi gotrdum Dr kirik falan vardır olablr diye çekti ama şükür öyle değildi sadece az kanamistj
tarafından
Ama hiç huzursuzluğu vs olmadi direk sustu şimdi burnunu sıktım sildim hiç ağlamıyor şişlik morlukta yok acaba belli etmezmiydi şuan esim yokta
tarafından
Valla bizimde öyleydi sustu kanama çok olmadi .ama bilmiyorum belki de ben  fazla evham haptim ilk olunca insan biraz tedirgin oluyor  inşallah bisey olmaz iyi olsunda
tarafından
İnşallah Allah razı olsun
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Az önce  benim kide damağı kanadı yazık oyuncağı girmis koşarken tam mazarat dönemleri geçmiş olsun kuzum bisey olmaz ins annesi
tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 783 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melektrn (111 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 634 göst.
0 oy
5 cevap 175 göst.
18 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yildizsumeyye (1,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 343 göst.

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,749 cevap

328,960 kullanıcı

...