bilen biliyor beni hanımlar kaynanam iki sene hastalandı m dedi geldi kesintisiz 6 ay bende bilmem 2 üç ay bir kızında 3 ay diğer eltimde vs vs bvyle kaldı evine gitmedi kocası köyde bekar oğlu köyde artı birde köyde ev üstünde gelini varr 5 torunu var
kadın bildiğin gelip aylarca haftalarca kalıyor neyin var niye geldin tansiyonum çıkıyor yani 10 15 günde bir tansiyon hastası olan birinin tansiyonunun çıkması çok normal değil mi . ha tansiyonun çıktı mı gelirsin iyi olursun ertesi gün köyüne gidersin yok hastaym köyde yapamıyorum rahat etmiyorum
e benimde yemeğim önüme gelse çamaşırlarım yıkansa evim temizlense bende gitmem
3 yıllık evliyim 2 yildir bvyle ortalıkta bir oğlu çıkıp da ana böyle olmuyor demiyor babamız evde açmı susuz mu demiyor kocası arıyor eve gel diyor ben hastayım köyde yapamam
her neyse bu kadın zorla köye gitti 2 aydır sesi çıkmıyor du dün aradı esimi hastayım bilmem ne tansiyonum 13 olmuş basım ağrıyor falan filan gelin beni alın ben burda yapamıyorum
ya ben ev üstüne gelmedimmm benim evim ayrı gel bir hafta kal çok hastaysan yine git ama yok bu kadın resmen bavulla geliyor ve asla gitmiyor kızlar haksız mıyım zaten kızım 3 yaşında yaramazz artı 1 aya doğumum var ve evimiz soğuk biz anca peteği açıp 50 55 e veriyoruz ki ev ısınsın artı annesi geliyor üstüne bir oda daha yakıyoruz bize geliyor 600 fatura zaten gider çok kadın düşünüp de oğlum al bu ay benden de demiyor zaten verse esim almaz
ama bukadar da düşüncesiz olunmaz .. ben evimde rahat etmek istiyorum uzanmak istiyorum siz olsanız ne yaparsınız