0 oy
956 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından

Kizlar benim esim kac defa vurdu bana ve daha 2 senelik evliyiz bebegim 1 yasinda her defasinda sevdigim icin sineye cektim ve bugunde ayni seyi yapti elini ceneme koydu bileklerimden tutup sıktı bogazim bileklerim kipkirmizi oldu 

Ne sanki vurdummu diyor 

Tartisma nedenimizde ugrasmaya basladi benimle canimi acitiyosun rahat dur yoruldum icim daraldi artik dedim durmadi ben rahat dur dedikce daha cok ugrasti eline vurdum cek elini dedim birden elini ceneme koydu sıktı bende birak dedim elini cekmeye calistim bileklerimden falan tuttu cekil git sakin ol diyo bide bana 

Neyse cikti aksam geldi ve kac defa tokat atmasi ve vurmasi vardi hic birindede ozur dilemezdi bende derler ya canimi acitan sensin acisini dindirecekte sensin diye benimde o mesele hep affettim sarilip aglardim yapma boyle nolursun derdim. 

Hic birsey olmamis davraniyor her defasinda 

Bende her defasinda bosanma konusunu acip kalirdim orda ama bu defa ayrilmak istiyorum kizlar nasil bir yol izlemeliyim yazin nolursunuz

Ve aksam geldiginde tam dibime oturdu cekil dedim gormek istemiyorum dedim seni o zaman ustundekileri ve telefonuda birakman gerekiyor dedi ben aldim demek istiyor yani bende bu kadar dusme karaktersiz dedim terbiyeli ol yoksa bir iki tokatla kalmaz ben ogretirim sana terbiyeyi dedi

12 Cevaplar

0 oy
(668 puan) tarafından
Esimin arkadaşımda böyle..ama dha kötüsü bıçak dayamış karısına silah dayamış dövmüş odaya kilitlemis vs şuan bosaniyolar Kasım'da davaları var.kadin gitmiş en sonunda can guvenligim yok diyordu konuştuğumuzda bı tane kızları var 2.5 yaşında olan çocuklara oluyo üzülüyoruz ama elimizden bişey gelmiyo :( ve adam gel dese kadın yine bariscak ama düzelmez bu adam ne yazikki zaten istemiyo artk karısını bitirmiş kafasinda
(52 puan) tarafından
Cok zor canim cok allah hepimize yardim etsin ne diyim
(668 puan) tarafından
Öyle canım amin Allah eşine akıl fikir merhamet versin  inşallah düzelir
-Reklam-
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Boşanmaya kalkışınca evi terkedip mi açıklayacaksın yoksa kocanla aynı evdeyken mi ona soyeleceksin
(52 puan) tarafından
Soyledim canim bitti dedim tartisma aninda ve aksam eve geldikten sonrada peki dedi ama biseye saymiyo belli kakarimi hep oyle diyip oturdugum icindir
(1,861 puan) tarafından
Şuan aynı evdemisin
(52 puan) tarafından
Evet ama suan çalisiyor sabaha gelir
(1,861 puan) tarafından
Sen yinede pek konuşma bisey falan yapmasın sana sonra
(52 puan) tarafından
Valla canim gelip gidip konusuyor muhattap olmak bile istemiyorum ki
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Al darp raporu bosan al nafakani misler gibi bak cocugunu
(52 puan) tarafından
Almanyada yasiyorum daha rahat olur sanirim bu surecim bilemiyorum devlet yardimci olup bakiyor sana kira falan para veriyor
(7,094 puan) tarafından
O zaman senin için daha iyi gerçekten Almanya devleti vatandaşına sahip çıkıyor kadinlarada değer veriyor o adamı çekip ömrünü çürütme
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Sadist... Allah yardimcin olsun.  Dikkat et kendine ve bebegine.
(52 puan) tarafından
Tam hastalikli cok degisik bi kafa yapisi var karaktersiz
0 oy
tarafından
Eski postlarina baktim da hatirladim ben seni .

Onceki postunu da o zamanlar okumustum ve uzulmustum kuzum .

Ailen arkanda duruyorsa bi dk durma orda .Cik git .

Ailenle yasa .

Bu adamdan ne sana hayir gelir  ne  de cocuklarina .
(52 puan) tarafından
Yurt disinda oturuyorum ciksam sukur yani devlet destek olup bakiyo
tarafından
Ne guzel .O zaman durma bi dk daha.Sendeki bence sevgi degil maalesef bagimlilik .Ama saglikli bi bagimlilik degil.Cunku bi insan kendisinee zarar veren insani sevmez sevemez .Bu sevgi degil
(52 puan) tarafından
Haklisin insan niye sevsinki kendine zarar veren birini artik yapabipmem gerekiyor nereye kadar boyle olacak erteleyip erteleyip ayni sona geliyorum hep
tarafından
Allah yardimcin olsun ❤️ Zor surecler ama eminim ustesinden geleceksin .Daha huzurlu bi hayatin olacak emin ol.
0 oy
tarafından

Allah yardımcin olsun boyle seyler okuyunca çok üzülüyorum. :(

0 oy
(15,541 puan) tarafından
Karaktersiz..
0 oy
tarafından
Darp raporu al ve yoluna bak üzüleceksin yorulacaksin ama güzel günlerde göreceksin şuan bosaniyoruz dava sürüyor çok zor günler geçiriyorum ama ben onunla doymadım onunla da olmeyecegim benide darp etti daha neler neler ve birbirimizi yıllarca bekledik sevdik ama demekki sevgisi yalanmış tek taraf sevince olmuyormus
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Öncelikle Allah yardımcın olsun böyle hastalıklı kişiliklerle uğraşmak gerçekten zor en başta seni yıpratıyor insanın yuvasından vazgeçmesi kolay olmuyor ama insanı o duruma getiriyorlar malesef bu şartlarda çocuğunu da sağlıklı buyutemezsin çocuklar aile içindeki huzursuzluklar dan çok etkileniyor ileri de çocuk için sorun teşkil ediyor hareketlerinden okul hayatına kadar herşeyi etkiliyor kararını vermişsin zaten Allah hakkında hayırlısını versin eşinin hicbisey yokmuş gibi davranmasını da daha önce de aynı şeyleri yaşayıp susmuş olmana alttan almış olmana bagliyorum erkeklerin cogunlugu böyledir bir kez taviz verdiğin zaman hep aynı tavizi beklerler devlet destek te veriyor diyorsun sen o tavizi daha fazla verme kur hayatını bak çocuğuna Allah yolunu açık etsin ♥️
0 oy
(802 puan) tarafından

Çiçek gibi insanların kalbini kırdiniz, bahçeleriniz bahar görmesin!!!

Kendisi dayaklami terbiye olmuş ki, senide dayakla terbiye edecek! Allah akıl fikir versin üstündeki cula caputa mi göz dikmiş.İyi bir dersi hak ediyor.Ona gebe kalmadığını ve vazgeçilmez olmadığını bir an önce anlamasini sağla.Sende sevgiyi ve saygınlığı hakeden bir bireysin, annelerimiz bizi dayak yemek için yetstrmiyor Babasının çocuğuna da vurmuyor.Gardini al, Kesin ve kararlı duruşunu sergile, sonrası Allah kerim. 
0 oy
tarafından
O adama bir çarparım birde yer çarpardi seni aciz görmüş fırsat verme şuna büyük konuşmayayım direk boşarım 
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Kavga etmeye basladiginiz an tuvalete git ve polisi ara gelsinler sikayetciyim de darpda var de zaten otomatikman is savciliga gidiyor uzaklastirma alirsin davanida acarsin siddete boyun egme

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 460 göst.
+1 oy
6 cevap 364 göst.
+4 oy
15 cevap 853 göst.
0 oy
25 cevap 1,201 göst.

Kategoriler

1,468,974 soru

24,066,311 cevap