0 oy
248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (114 puan) tarafından
Kızlar hayırlı akşamlar. Ya benim hemen hemen iki haftadır sağ kulağımda sanki bir perde inmiş gibi ara ara oluyor bazen sesler yankılı geliyor. Üniversite hastanesine gittim herşey temiz devlete KBB ye gittim işitme testine girdim herşey gayet normal temiz kulağım hiçbir sıkıntı yok. Doktor tuzlu su çek burnuna dedi  sakız cigne dedi. Bikac gündür yine yoktu ama bu akşam yine olmaya başladı. Bu durumu yaşayan varmi aranızda bilgisi olan yazabilir mi?

3 Cevaplar

0 oy
(1,861 puan) tarafından
Var benim cano nörolojiye git 
-Reklam-
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Canım kan değerlerine baktılar mı bazı vitaminlerin eksikliğinde oluyor hergün sakız çiğne benim kan değerlerim düşmüştü neredeyse 6 7 ay çektim onu takviye kullan eğer düşükse bi de eğer bu zamanlarda çok stres sıkıntılı zamanlar geçirdiysen o da sebep oluyor 
(114 puan) tarafından
Tamam canım sağol. Yok kan degerlerime hiç bakmadılar hiç benimde aklıma gelmedi aslında. Sağol canım.
0 oy
tarafından
Ay benim kaç sene önce böyle olurdu 2 sene çektim kaç tane doktora gittim bişey yok deyip durdular en son kendi kendine geçti canım şimdi senin postu okuyunca aklıma geldi o yaşadığım durum millete anlatamıyordum nolduğunu 
(114 puan) tarafından
Aynen bende o durumdayım ne zaman geçer bilmiyorum ama gerçekten çok sıkıcı bir durum
tarafından
Hemde ne sıkıcı varya parmağım kulağımda sürekli sallıyordum düzelir umuduyla ama yok 2 sene çektim canım inşallah senin ki kısa sürer

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 539 göst.
16 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arslan Fatma (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Lesrugg (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 513 göst.
2 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ercey__ (114 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 100 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kar tanesi (2,980 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,963 soru

24,051,454 cevap