0 oy
348 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (57 puan) tarafından

Kızlar hamileliğimde hemoroid oluştu doktor ilaç verdi ama hamile olduğum için içime sinmedi doğal bi çözüm arıyorum yardım lütfen

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çoban çantası çok iyi gebeliğe zararı var mı bilmiyorum ama araştırmadan içmeyin 
(9,076 puan) tarafından
Çoban çantası mı. Ot mu nasıl bişey
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zeytinyağlı incir ye her sabah 1 yemek kaşığı
(57 puan) tarafından
Yiyorum ama kar etmedi :/
tarafından
Kuru erik kompostosu iç odaha etkili
tarafından
İshal yapiyo
0 oy
tarafından
1.5 sene oldu geçmedi her tuvalette kaniyor sonrasinda 5 6 saat agriyor gecmiyor makat catlagida var doktor ameliyat dedi bana ama istemiyorum olmak
(9,076 puan) tarafından
Benim de doğumdan sonra oldu ya bu. Benim de her tuvalette ağrıyo ama kanama ara ara oluyo. Ama ağrısı 5 6 saat sürüyor benim de :( hiç çözümü yok mu. Doğum yapalı da 3 ay oldu.
tarafından
Kız ben de çekiyorum hem de 4-5 yıldır . Kızım büyüsun biraz daha ameliyat olacam dayanamıyorum geçmek bilmiyor
tarafından
Canım benim eşimdede vardı geceleri resmen aglıcak duruma geliyordu ne cekti ondan. Hamile arkadasımız için değilde sizin için önerim hergun sıcak suya otururun
tarafından
Hemoroide sıcak su iyi geliyor. Fakat makat catlagini daha beter yapıyor. Bende de doğumdan sonra oluştu. Çok şükür kendi yontemlerimle doktora gitmeden çatlağı yok ettim. Hemoroid ise çok nadir afedersin aşırı kabızlık durumunda acı veriyor. Yoksa Berbat bişey
tarafından
Makat çatlağı afedersiniz ama ishalde olsan kabizda olsan degimi yakiyor. Sicak suya otursan daha beter igne batar gibi sızlıyor merhem fitil ise yaramiyor benim 3 disarda 3 icerde var catlak her tuvalette ağlıyorum ama ameliyat olan cok tekrardan nuks ediyor
tarafından
Evet ishal veya kabız da farketmez..hele ishalde daha beter olur. Yediklerin çok önemli. Kantaron yağı mutlaka kullan
tarafından
Kayinvalidem yapti kendisi kantoron yagi kullaniyorum 1senedir catlaga iyi gelmedi sadece olusan memeyi yumusiyor 3 tanede meme var sarkik mayin tarlasi gibi gotumm
tarafından
Ahahahah çiçek bahçesi gibi açıyor dimi
(9,076 puan) tarafından
Helena çatlağı nasıl geçirdin ya. Benim hemoroid değil büyük bir ihtimal. Meme ucu yok çünkü. Afedersiniz popo deliğimin sadece bir noktası sızlıyor tuvaleti yapınca ve tuvaletten sonra. Bir de bacağıma doğru ince damar şeklinde bir sızı oluyo
(57 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun :(
tarafından
Sızlama varsa catlaktir. Bende olan kremler, procto gyvenol, anestol pomad, duphalac şurup, ekstra kantaron yağı kullandım. Ama hiç pes etmedim. Uzun sürdü ama çok şükür ameliyatsız kurtuldum. Ağlıyordum resmen felaket kanama oluyordu. Birde yediklerin. Özellikle sabah aç karnına incir zeytinyağı gibi düzenleyici şeyler tüket. En önemlisi tuvalet alışkanlığı. Hergun aynı saatte çıkmaya özen göster. Alafranga tuvalet kullan. Afedersin açık olacak biraz ama yaparken bacaklarını ayırma birleştir totonu öyle acın hafifler.
(9,076 puan) tarafından
Procto gyvenol aldm ben de. Sadece onu kullandım ama hiç faydasını görmedim maalesef. Bazen tuvalrtte ağlıyorum. Çok zor :( kanama da sürekli olmuyo ama ara ara kanıyo. Tuvalete gitmemek için yemek yemiyorum :(
tarafından
İşte yaptığın en büyük hata. Hergun o tuvalete cikilmak zorunda. Yoksa daha beter bir hal alırsın
(9,076 puan) tarafından
Bir de geceleri tuvaletim gelse de yapmıyorum tutuyorum. Yoksa ağrısından uyuyamıyorum sonra. O da zarar veriyor olabilir mi
(9,076 puan) tarafından
Emzirdiğim için mecbur bişeler yiyorum ama tuvaletim gelince beni bir ateş basıyo :( kabusum oldu tuvalete gitmek. Meğersem rahat rahat yapmak ne büyük nimetmiş
tarafından
Evet tuttukca daha beter olup sertlesicek çatlak derinleşecek maalesef. Hergun mutlaka çıkman gerek. Yoksa asla iyileşemezsin..o acı öyle öyle gecicek
tarafından
Ah ah malesef benim de sarkık memeler var içerde de var dışarda da . Afedersiniz ama her comeldigimde sanki deliğim dışarı fırlıyor.  Çok kötü oluyorum . Her gün sıcak suya oturuyorum ama fayda vermiyor . Kabız olmamama rağmen geberiyorum kabız olunca zaten çekilmez oluyor.  Allah yardımcımız olsun
(9,076 puan) tarafından
Cupcake senin ameliyat olmam lazım bence canım. Seninki baya ileri derece gibi.
(9,076 puan) tarafından
Helena bu çatlak nası bişe anlamadım ben. Neresi çatlıyo ne çatlıyo yani.
tarafından
Evet Serap olucam
(9,076 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Gerçekten çok zormuş *** ağrısı da
tarafından
Öyle bi yerde oturamiyosun da ( ˶ ❛ ꁞ ❛ ˶ )
tarafından
Ya kızlar kabızdım az önce tuvaletimi yaparken bi acı hissettim zor yaptım sonra tuvalet kâğıdına çok hafif pembe kan bulaştı ne olmuş olabilir hemoroid mi çatlak mı dokununca elime hemoroid gibi bişey gelmiyor ama emin olamadım tekrar edecek mi diye korkuyorum sonrasında ağrım olmadı bu arada anlık acı hissettim ve çok hafif kan geldi
tarafından
Çatlak canm
tarafından
Napmam lazım peki
tarafından
Valla cnm bilmiyorum. Ne yaptıysam geçmedi . Ne diyecegimi bilmiyorum . Bol bol sıvı tuket acı yeme kabız olmamaya özen göster
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Canım benm de doğum dan sonra oldu zeytinyağı bire bir geldik pamuğa döküp direk oraya koydum bir hafta boyunca haftanın sonununda hoc bisi kalmadı var tamamen geçmişti 
(57 puan) tarafından
sürüyorum ama hafif rahatlattı sadece
(4,061 puan) tarafından
Sürünce geçmez direk pamuga dök koy canim Bn öyle geçirdim
0 oy
tarafından
Canım bende de 36. Haftada şişti meme yaptı ağrısından yaramıyordu çörek otu yağı sürdüm çok iyi geldi
(57 puan) tarafından
Denicem çok teşekkür ederim
0 oy
(35 puan) tarafından

Aynı sorunu bende yaşıyorum doktorum hemoproin krem verdi doğal içerikli baya da iyi geldi

(57 puan) tarafından
Çok iyi o zaman ya tam böyle bişey arıyorum yanmaya kaşıntıyada iyi geldi mi?
(35 puan) tarafından
Evet hatta benim bazen kanamam bile oluyodu onu da geçirdi tuvalete rahat çıkıyorum artık
(57 puan) tarafından
Eczanede satılıyo dimi alayım direk?
(35 puan) tarafından
Eczanede satılıyo canım düzenli kullan mutlaka fayda sağlar
(57 puan) tarafından
Çok sağol çıkıp alcam birazdan
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Patlıcanı sapını kaynatıp içeni duydum çok faydası varmış bi araştır derim 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Vazelin sür yumuşak tutar dışkılama yaparken acısını azaltır sıcak suya otur kayısı incir ye 
(9,076 puan) tarafından
Hamile ya kuzum. Sıcak suya oturursa doğumu tetiklemez mi
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Dogal çözüm deildr poctolog krem var yazdır bnde emziriyorum ve kulsndm aşırı iyi Bi krem

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 340 göst.
2 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 211 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Busra34 (138 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 53 göst.
20 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meriyadairem& (1,439 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 211 göst.
5 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,526 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,290 soru

24,122,836 cevap

333,570 kullanıcı

...