0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (867 puan) tarafından
Kızlar eşim 1 ay sonra yurt dışından gelecek baklava yapacam bu aralar yapsam o gelince islamayi düşünüyorum acaba şerbeti nasıl olcak sıcakmi sogukmu bide 40 santim bir tepsiye kaç kat açmam lazim

5 Cevaplar

0 oy
(1,861 puan) tarafından
Kız bir ay sonra gelecekse iki hafta sonra başka bari
(867 puan) tarafından
Yani o sıralarda yapacam cnm kasımın ortası gibi işte ilkez yapacamda nasıl olur bilmem ınsalh malzeme çöp olmaz
-Reklam-
0 oy
(13,439 puan) tarafından

Masallah kiz benimkide hep geliyor ama benim.bisey yaptigim yok ne karılar var :D

(867 puan) tarafından
Yok kız bnm adam ac bi ot atiyorlarmis yemeğe bide hep et yemeği et de yemez ac sabh kahvaltıda sıcak sütlaç oluyormuş sadece bazen Aksm yemeğinde küçük bir kase yoğut okadr
(13,439 puan) tarafından
Nerde calisiyor canim ne is yapiyor
(867 puan) tarafından
Özbekistan cnm dış cephe
(13,439 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım hakkıyla ekmek parası kazanmaya çalışan herkese insallah bizimkilerde
(867 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
kız daha erken ya biraz daha bekle

sağ salim gelsin
(867 puan) tarafından
Cnm oğlum var bide eşim gelince zaten fazla durmucak yani vaktimi onunla geçirmek istiyorum baklavayı aradan çıkarayim die
tarafından
mesela poğaça kurabiye sarma içli köfte  fln da düşünüyorsan onları yap at dondurucuya ama baklavayı 1 hafta kala yap canım bence
(867 puan) tarafından
Yok cnm.onlar basit bnm için 1 saatimi alır da baklavadan gözüm korkuyor biraz yapabilirmiyim die katlarını ayarlayabilirmiyim die Bide fırınım davul fırın
tarafından
anladım canım hazır da olsun diye dedim bende maksat eşinle vakit geçir. sen bilirsin o zaman bi kere yap dene bakalm
(867 puan) tarafından
Vlla inşallah becerim
0 oy
tarafından
1 ay beklemez canım baklava 1 hafta kala yap bari birde youtu.be de kolay baklava tarifi var 4 bezeli ondan yapabilirsin çok güzel oluyor 
(867 puan) tarafından
Cnm zaten kasımın ortalarında yapacam olmadi bir hafta kala yaparım o zmn olur dimi
tarafından
Olur canım
0 oy
(206 puan) tarafından
Gelmeden bir gün önce yap bence. Evde mi yapacaksın el açması yoksa hazır yufka ile mi
(206 puan) tarafından
Yoo el açması olacak ya 60 çok olur. 40 iyi 20 kat açıp arasını doldur sonra tekrar 20 kat.
(867 puan) tarafından
Tm cnm çok tesekur ederim
(867 puan) tarafından
Cnm şerbetini sıcakmi sogukmu yapcam
(206 puan) tarafından
Serbet soğuk baklava sıcak cnm
(867 puan) tarafından
Tm cnm tesekur ederim bir hafta önce yaparsam firinda ısıtıp islasam olur dimi

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 142 göst.
29 Mart 2025 Diğer kategorisinde Rabia.12374 (261 puan) tarafından soruldu