0 oy
599 göst.
Diğer kategorisinde (1,367 puan) tarafından
Kızlar 2 tane kizim var. Biri 3 yasinda diğeri 22 gunluk. Hamileligim boyunca gece gunduz ders calistim universiteye gitmek avukat olmak cok istiyorum esim de cok istiyo. 25 yasindayim. Ama kizim dogdugundan beri şu üc haftadir kitap yuzu acamiyorum. Nasil yapcam bana akıl verin nolur. 3 yasindaki kizimi ben rahat edeyim diye kaynanam alip goturur iki güne bi. Ama o gidince benim gozumden uyku akiyo kucugu yatirip uyuyorum nolur yardimci olun nasıl olur bu is. Aranizda var mi benim gibi olup da sınava hazirlanan yada okuyan

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Azimli sıçan(fare) duvarı bile deler diyorum canım :D;)

tarafından
Bende onu azimle sıçan duvar deler sanıyordum ahahahah (sıçan burda hay van değil ama )
tarafından
Bende öyle biliyordum da çok geç öğrendim doğrusu buymuş :Dd
(1,367 puan) tarafından
Esimin arkadasi var isyerinde . Onun karisi 38 yasinda hacettepe kazandi. :) ondaki gibi azim olsa bende delerim de nerde
-Reklam-
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Bebegin cok kucukmus  ya .bence biraz ara verip bebginle daha kaliteli vakit gecirmelisin ayrica dinlenmelisin sütün olmasi icin .bebegin biraz buyuyunce devam et derim kendini yipratmak oluyo seninki okudugundan da bisi anlamazsin dinlenemeyince 
(1,367 puan) tarafından
Plansız bi hamilelik oldu ikinci kızım. Allahima sukur kucagima aldım da cok yipratir demi sinava hazirlanmak. Kizlarimi da ihmal etmek istemiyorum
(1,664 puan) tarafından
Yalnis yönlendirmek istemem ama senin enerjiye ihtiyacin var emziriyorsundur dinlenmen gerekiyor gece bebis kalkiyordur uykusuz kaliyorsundur evi isi bebgin banyosu pışpıslanmasi  falan derken dinlenmeden bide ders calisirsan birsey anlayacaginida sanmiyorum bence biraz ara ver.Rabbim güc versin sana bebegine saglik insallah
(1,367 puan) tarafından
Amiinn insallah :) dediklerin cok dogru canim da kalbe soz gecmiyo. Bekarken bazi sebeplerden dolayi okuyamadim simdi de yavrularimla nasil olcak diye aklima geldi bi soruyum dedim :)
(1,664 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun okumak cok güzel bi düsunce umarim gönlündeki nasip olur sana :)
(1,367 puan) tarafından
Ahh insallah :)
0 oy
tarafından
Maddi durum olarak iyi iseniz bebek bakıcısı tutun. O bebekle ilgilendiği saatlerde sizde ders çalışın çok istiyor iseniz. 
(1,367 puan) tarafından
Yok canim malesef bakici zor ama kendimden ödün vercem mecbur
tarafından
Bu sene ki emeğin çalışmaların boşa gitmesin sınav zamanına kadar ara ara çalış yine . Ondan sonraki dönem arar verirsin. Lohusa psikolojisi bebek ve 3 yasinda gruplarda çok ilgi istiyor ve birde eş çok bolunursunuz . Rabbım.gonlunce eylesin canim.hakkinda hayırlısı olsun♡
(1,367 puan) tarafından
Amiin canim insallah :)❤
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Kızım 27 aylık gelecek ay oğlum doğacak inşallah ben üniversite okuyorum sayılır mı :D son senem tabiki iki çocukla daha zor olur 
(1,367 puan) tarafından
Ne okuyosun orgun mu :) ne guzel son senenmis
0 oy
(406 puan) tarafından
Üniversite sınavına mı hazırlancaksın canım? 2 değil ama 1 çocuğum var 15 aylık üniversite 3. Sınıftayım şuan 20 gün sonra vizelerim var boşluk buldukça soru çözüyorum sende öyle yapabilirsin çıkmış sorular genelde işe yarar
(1,367 puan) tarafından
Evet canim üniversite. Sıfırdan baslamicam zaten hamileligimden 2 ay once filan başladım calismaya kizim 22 gunluk. Duzen degisince afalladim biraz sadece motivasyonumu kaybettim. Boyle okuyanlari gorunce de bende yaparim diyorum sen ne okuyosun masallah :)
(406 puan) tarafından
Yaparsın tabiki yapanların neyi eksik senden hemde başardıktan sonra kendinle büyük gurur duyarsın 2 çocukla kazandım okudum diye inşAllah. Ben sosyal hizmet okuyorum canım inşAllah bitirebilirim böyle
(1,367 puan) tarafından
Yapamazsam ömür boyu icimde bi ukte kalır bunu biliyorum insallah yaparim insallah sende bitirirsin ne guzel
(406 puan) tarafından
İnşAllah canım benim tevekkül et elinden geleni yap gerisi Allaha kalmış

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 221 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Bademira (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 262 göst.
0 oy
4 cevap 348 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler